N.O.V.A. Legacy Mod + APK 5.8.4 Sınırsız para

N.O.V.A. Legacy MOD APK Icon
2.6
Uygulama ismi N.O.V.A. Legacy
Tür Action
geliştirici Gameloft
Boyut 59.74 MB
En son sürüm 5.8.4
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-09-05

N.O.V.A. Legacy açıklaması

Mod Özellikleri:

Ekranın sol tarafındaki sanal hareket pedini kullanarak hareket edin

Temel olarak bir görevi gerçekleştirdikten sonra elde ettiğiniz bir ödül. Bir miras. Ekranın sol tarafındaki sanal hareket pedini kullanarak hareket edebilirsiniz.
O. Şimdi özelliklerine bir göz atalım. Bazen bu oyun belirli araçlara yaklaştığınızda kullanabileceğiniz bağlamsal bir düğme sunar. Bir miras genel bir FPS çekim oyunu gibi görünebilir, ancak değil. Bunu yapabilir misin? Silahlar ve Gadgets - N.V.
O. Bununla ilgili en son oyunlardan biri N.a Marine.n. Bu, tarzda oynamanıza ve uzaylıları aynı anda yok etmenize izin verecektir.

N.O.V.A. Legacy MOD APK

Alien'i vur, dünyayı her zaman, her yerde koruyun

Son zamanlarda Gameloft, FPS türü ile büyük bir başarı elde etti, Tipik IS. Uzaylı çekebilir, dünyayı her zaman, her yerde koruyabilirsiniz. Harika grafikleri gerçekten büyüleyici ve aynı zamanda farklı oyun modlarına da sahip. İçerideki özellikler tamamen özgürdür ve asla haksız harcama istemez. Güzel bir dünyaya girdiğinizde ve birçok fütüristik silahınız olduğunda bu oyunun deneyiminin tadını çıkaracaksınız. Oyuncular N.Bu paketlerin birçok ilginç silahı kolayca bulabileceğiniz farklı nitelikleri olacak. Bu oyun bir öncekinden yeniden düzenlenen küresel versiyondur.
V.A. PVE modunun karakteristiği, oyuncuların hikayeyi keşfetmek ve çeşitli düşmanlarla savaşları deneyimlemek için çeşitli görevlere katılacakları bir hikaye. Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. Ölüm maç modunda, 8 oyuncuya karşı ölüme karşı savaşabilirsiniz.

N.O.V.A. Legacy MOD APK

Oyuncular PVP maçlarını farklı modda yaşayabilir

N.'nin en iyi nişancı olun, böylece iyi oyun duygusu olan bir kişi bu şaşırtıcı oyunu indirmeye direnemez. Aynı zamanda, bir FPS oyununun özellikleriyle, karakteri kontrol edecek ve tamamen etkileyici ödüller almak için birçok farklı düşmanın üstesinden geleceksiniz. Düşman sayısı artacak ve kendinize savaşmak ve benzersiz eşyalar toplamak için özel ekipman almanız gerekecektir. Yukarıdaki modun dışında, Deathmatch gibi aynı tür oyunlarına benzer farklı modlarla PVP maçları da yaşayabilirsiniz. Takım Deathmatch ve diğer birçok mod. Bu oyunda, emekli bir N.
V. Komutan Kal Wardin'i oynuyorsunuz. Hem Android hem de Apple kullanıcıları için insanlık yok olma riski altındadır. Aynı türden bazı oyunların yanı sıra, bu oyunun oyuncuların kolayca gözlemlemesi için ekranda görünen bir HUD yoktur. Bu modda, değişen zorluklara sahip toplam 19 görev vardır.
Bombalarla dolu bir savaş alanı olsa bile, “havalı” .v.v. Alien'i öldürmeye, dünyayı kurtarmaya hazır mısınız? İnsan doğası bazen öngörülemez, tüm falanlar ve mazeretler sadece sizin için. Şimdi bazı uzaylı istilacıları patlatıyor. Ayrıca, keskin nişancı tüfekleri ve plazma silahları gibi tonlarca silah türü var.

N.O.V.A. Legacy MOD APK

Bilinmeyen uzay yaratıklarına ve dronlara karşı savaşın ve hayatta kalmaya çalışın

Death Match, 4VS4 savaşında diğer üç takım arkadaşıyla takım kurduğunuz yerdir. Ancak Nova Legacy tamamen korunan ve savunulabilir bir uygulamadır. İşte oyunun özellikleri: Çok oyunculu arenalar - N. Bilinmeyen uzay yaratıklarına, dronlara karşı savaşın ve hayatta kalmaya çalışın. N. Yani seviyeleri tamamlamak ve paketleri ödül olarak almak için görevlere ve etkinliklere katılmak için zaman harcayacaksınız. Bu nedenle, uzay hakkında sayısız oyun yapıldı ve genellikle uzaylılar içeriyor. Tüm özelliklere erişmek için sınırsız para modunu şimdi indirin. Nova Legacy, zamanında tepkisi nedeniyle bir dokunmatik ekranda oynamak için çok mükemmel. Kontrolleri tamamen optimize edildi ve bu tür alıcı ve akıcı kontroller Nova Legacy'yi olağanüstü bir oyun haline getiriyor. Cihazınıza asla zarar vermez veya cihazlarınızdan gereksiz izin istemez. Bu oyun, galaksiler arası bir dövüş için iç isteklerinizi artıracak benzersiz 3D grafiklere sahiptir.

Nova Legacy çarpıcı bir şekilde yaratılmış güzel bir oyundur

Genel olarak, bu kartları almanın birçok yolu olacaktır ve açabileceğiniz paketlerin çoğunda görünecektir. Bahsetmemek gerekirse, sorunsuz uzaylı düşmanları patlatabilecek bir uzay silahınız var.O. En iyisi, bu oyunu çevrimdışı modda oynayabilirsiniz. Her iki koşulda çevrimdışı veya çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Aynı zamanda, çeşitli silahların kilidini açmak ve oyunu kazanma şansınızı artırmak için onları yükseltmek için zaman harcayacaksınız. Miras, şüphesiz bu oyunun uzay gemisinde katıldıklarında getirdiği grafiklerden etkilenecekler. Bu kayıtsızlıktan kurtulmak için kendinize iyi bir saptırma bulabilirsiniz.

Oyuncular, karakterleri veya oyuncuları istedikleri zaman kontrol edebilir

Karakterlerinizi veya oyuncularınızı istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Her ay binlerce kullanıcı alıyor. Bu nedenle, bazı durumlarda, oyuncuyu tam olarak nereye hareket ettireceği konumlandırmak için bir ok görünecek ve oku yönlendirmeniz gerekir. Gerçekten de, bu oyunun maçlarına katılma dürtüsünü hissedeceksiniz. Bir Legacy bir FPS oyunudur; Kontroller çoğuna aşina olacak.
miras grafiklerdir. Uzaylılar gittikçe daha güçlüydüler, N'yi yapan sürpriz bir baskın düzenlediler. Sadece tüfekler, geleneksel av tüfeği gibi askeri silahlar değil, aynı zamanda muazzam güçle plazma enerjisini kullanan modern silahlar. Deathmatch için oyuncu 1vs.o.
Oyun yeni grafiklere ve yeni oyuna dayanan Alien ile savaşlara odaklanıyor. Uzaylılar ölümcül canavarlardır, bu yüzden ellerinin altında ölmemek için akıllıca hareket etmelisiniz. Bu yüzden kendinden emin olun ve Nova Legacy'yi şimdi indirin. Bu oyunu indirmek kolay ve kaygısız olabilirsiniz. Becerileriniz zamanla artacak.
Oyunun grafikleri önceki sürüme kıyasla yükseltildi ve en yüksek kaliteyi sağladı. Nova Legacy'nin yazılımı o kadar güçlü ki oyun akışı için kırılmayacak. Miras, her karakter kullanabileceğiniz iki temel silah, tabanca ve diğer destekleyici ekipman gibi farklı ekipman taşır. Her zaman uzay güzelliğini ve gizemini hayrete düşürdük.

Oyun ayrıca karakterin kıyafetini ve görünümünü özelleştirmenizi sağlar.

Son zamanlarda, Gameloft oyunları her zaman birçok oyuncunun sevgisine sahipti, çünkü hem grafikler hem de oyun için mükemmeller. Savaşta karakterinizi daha güçlü hale getirmek için yeni ekipman aramak için zaman harcayacaksınız ve her kart Craft.v için belirli bir kart gerektirir. Kartlar toplayarak modern silahlarınızı hazırlayabilir ve yükseltebilirsiniz. Ayrıca, oyun ayrıca karakterin kıyafetini ve görünümünü özelleştirmenizi sağlar. V. Ve hepsi farklı alanlarda birbirlerine karşı oynayabilir.

HappyMod
İndirmek