My Town World - Mega Doll City Mod + APK 1.0.51 Reklamları kaldırmak

My Town World - Mega Doll City MOD APK Icon
2.9
Uygulama ismi My Town World - Mega Doll City
Tür Educational
geliştirici My Town Games Ltd
Boyut 1270.88 MB
En son sürüm 1.0.51
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2023-12-18

My Town World - Mega Doll City açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu heyecan verici yolculukta onlara eşlik etmek için en sevdiğiniz karakteri seçmek için

Place hakkında daha fazla bilgi edinmek için yavaşça keşfedin. Kasabam, kısmen farklı yaşlara dostluğu nedeniyle, en popüler eğitim oyun zincirlerinin oyun içi mağazalarından biridir. Bu geniş şehirde 200'den fazla evimiz olacak. Oynamak ve akşam yemeği yemek için arkadaşınızın evine gidin. Becerilerinizle, kendiniz için en güzel dünyayı yaratalım. Cesur ve çalışkan bir itfaiyeci olarak rol oynayacaksınız.
Yaşlılardan gençlere, bir araya gelmesi mümkün ve kolay. Elit vatandaşların yoğun hayatına katılın. Ürünlerin kalitesine hayran olmak için sokaktaki küçük dükkanları ziyaret edin. Lütfen bu heyecan verici yolculukta onlara eşlik etmek için en sevdiğiniz karakteri seçin. Kasaba dünyama katılırken, etrafınızdaki dünyaya en eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde gözlerinizi açabileceksiniz. Ayrıca, kendi hikayelerinizi yaratabilirsiniz.

My Town World - Mega Doll City MOD APK

Şehrin sakinlerinin nasıl bir hayat sürdüğünü görün

Bunun yerine, sokaklarda yürüyün ve istediğiniz yere gitmeye başlayın - modern bir kültür öğrenmek için oldukça uzun bir yolculuk. İstediğiniz zaman gelip onları ziyaret edebilirsiniz. Okula git ve orada ilgi çekici dersler alın. Daha iyi bir yaşam sürdüreceğiniz bir kariyer seçin. Her zaman atanan tüm görevleri hızlı ve verimli bir şekilde iyi yaparsınız, bu yüzden birçok insan tarafından hayran kaldınız ve sevildiniz.
Şehrin sakinlerinin nasıl bir hayat sürdüğünü görün. Sırada hiçbir kuralı olmayan bebek karakteri var, böylece özgürce oynayabilirsiniz. Şehrin daha geniş bir perspektif için nasıl çalıştığını görün. Bu şehirde, gözlerinizi açmak için ziyaret etmeniz gereken birçok yer var. Pahalı yerlerde büyük partilere katılın.

My Town World - Mega Doll City MOD APK

Herkesin bir kentsel alan tasarlama ve inşa etme yolu vardır

En sevdiğiniz eşyaları modern ve lüks alışveriş merkezinde satın alın. Sadece görünüşünüzü değiştirin ve sürprizlerle dolu yeni görevler başlatın. Dünyaya seçtiğiniz yolu takip edebileceğinizi gösterin - Mega Doll City Mod. Herkesin fikirlerine bağlı olarak bir kentsel alan tasarlama ve inşa etme şekli vardır. Sadece bu değil, onları eğlenmek için parkları patlatmaya davet edebilirsiniz. Becerilerinizden yararlanın ve bu oyun için en yenilikçi hamleleri geliştirmek için değerli deneyiminizden bazılarını uygulayın.
Kesinlikle yarattığınız şey tarzı olan bir karakter olacaktır. Örneğin, bir itfaiyeci, doktor, polis, vatandaş, öğretmen vb. Olacaksınız. Onları giymek için güzel kostümleri süslüyor ve arıyorsunuz. Birçok proje gelmenizi ve ondan önemli faydalar elde etmek için inşa etmenizi bekliyor ..

My Town World - Mega Doll City MOD APK

Kasaba dünyam ayrıntılarla dolu geniş bir harita yaratıyor

En önemlisi, sevdiğiniz şekilde seyahat edin. Oyuncuların nasıl eğlence yaratacaklarına karar vermelerine yardımcı olun-bizi kendini geliştirme için en iyi bölümlere yönlendirirler. Tek bir negatif olmadan mükemmel bir şehir sistemi oluşturun. Arkadaşlarınızı daha iyi kıyafetlerle giydirin. Bu sayede, bir dahaki sefere oynadığınızda daha iyi ve daha akıllıca oynayacaksınız.
Buraya gelin ve kendinize gerçekten değerli bir hayat yapın. Artık farklı yerlerde ayrı ayrı oynamak zorunda değilsiniz. Nasıl tepki verdiklerini görmek için sohbet etmeyi ve etkileşimi deneyin. Her seviyede bebek evinde veya ünlü moda mağazalarında birçok oyuncuyla tanışacaksınız. Bir doktor, öğretmen veya başka bir olağanüstü iş seçebilirsiniz.
En önemli şey, neşeyi paylaşmak için yeni arkadaşlara sahip olmaktır. Ayrıca, onlarla her karakterin ilgi alanları ve kişiliği hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve konuşabilirsiniz. Buna ek olarak, Doll ailesindeki herkesi düzenli olarak ziyaret edebilir ve her kişinin kişiliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Buna ek olarak, dünyanızı farklı temel kurallarla inşa etmek için birçok zorluğun üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Kasaba dünyam, ayrıntılar ve oyuncular için her yer ve yer ile dolu geniş bir harita yaratır.

Kasaba dünyam sizi bir sürprizden diğerine heyecan verici bir şekilde keşfetecek

My Town World - Mega Doll City'de etkileşime girebileceğiniz şeylerin sayısından şaşırabilirsiniz. Kendinize giymek için en iyi aksesuarları satın alın. Eğer bu işten sıkılırsak, başka bir alana geçebiliriz. Kasaba dünyam oyunculara son derece yeni zorluklar sağlayacak ve seviyelerini test etmeyi hedefleyecek ve kasaba dünyam bir sürprizden diğerine heyecan verici bir şekilde keşfedecek.
En büyük köşelerde ve çatlaklarda birçok benzersiz şey gizlenir. Dışarı çıkın, alışverişe git, okula git, iş ya da herhangi bir iş. Ayrıca, beğendiğiniz herhangi bir oyunu oynamak için bir park adı verilen bir yere de gidebilirsiniz.Anal karakter olarak, karakterinizin rolünü seçme hakkına sahipsiniz. Bu oyunu bulun ve yeni ve güzel toprakları keşfetmek istiyorsanız özelliklerinin tadını çıkarın. Bu oyun size birçok farklı seçenek sunacaktır.
Mükemmel şeyleri geliştirmek için çok fazla iş yapmanız en iyisi olurdu. Dükkanlar, sunucular, arkadaşlar, yöneticiler, öğretmenler, vb. Ayrıca, oyunculara mutluluk ve daha fazla zevk hissi vererek inanılmaz manzaraya hayran kalacaksınız. Apartmanlar ve fabrikalar hızla ortaya çıktı, son derece gelişmiş bir şehir yarattı.
Burada, modern ve anıtsal bebek binalarını öğreneceksiniz. Size görevlerde hizmet etmek için birçok ödül ve en anlamlı hediyeler alacaksınız. Bir ödevi tamamladıktan sonra, birçok değerli ders ve bir dizi derin deneyim alacaksınız. Kendi hikayelerinizi en eğlenceli şekilde yaratın ve çalın. Her şey haritada net bir şekilde görüntülenir ve oyuncuların kaynakları daha düşünceli tahsis etmesini her zamankinden daha kolay hale getirir. Heyecan verici şeyler çabaya koyduğunuz şeyden oluşur. Sanki bir bebekle ama modern unsurlarla oynuyorsun. Bebek şeklinde tasarlanmış 100 farklı karakter de olacak. Birçoğu büyük mutluluğun evleri.

HappyMod
İndirmek