My Talking Tom Friends Mod + APK 3.4.0.11249 Sınırsız para

My Talking Tom Friends MOD APK Icon
4.6
Uygulama ismi My Talking Tom Friends
Tür Casual
geliştirici Outfit7 Limited
Boyut 140.03 MB
En son sürüm 3.4.0.11249
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-04-12

My Talking Tom Friends açıklaması

Mod Özellikleri:

Talking Tom Friends, Stresi Günlük Yaşamdan Kazanmak İçin Bir Yer

Bu sırada Angela, evin önündeki bahçeye ağaç dikmek istiyor. Sık sık sulandırdı, böylece çok hızlı büyüdü. City'yi oyunda evcil hayvanınızla keşfedin ve maceranıza başlayın. Oyuncular, oyunda yüksek skorlar elde etmek için sevimli evcil hayvanlarıyla ilgilenecekler. Burada öne çıkan oyuncunun evcil hayvan karakterleri. Bazı detaylar ve özellikler orijinal oyunlardan farklıdır, ancak bu, birden fazla evcil hayvanın şirketini yönetmesi ve tadını çıkarması için değiştirilir. Yakında bu oyunun stresi günlük yaşamdan kurtarmak için bir yer olduğunu hissedeceksiniz. Oyuncular, yayıncının yaratıcılığına karakter yaratma tekniklerinde hayran kalmalı ve son derece etkileyici bir ayrıntı sistemi yaratmalıdır. Oyun sırasında, oyuncular bir evdeki birçok odaya katılacak, her odanın genel olarak oyunun sevgisini gösteren kendi vurguları vardır. Dahası, şimdi gruplarının bir parçası olma şansınız.
Sanırım evcil hayvanlarınızın birlikte oynadığını görmek sizi mutlu edecek. Angela dışarıdaki parka gezileri tercih ediyor ve Hank satranç oynamayı seviyor ve günde birçok kez yıkanmaktan hoşlanıyor. Hank'e dokunun ve onu banyoya getirmek için ekranı sürükleyin. Tek bir çatı altında birlikte yaşamak, birlikte oynamak ve birlikte neşeli kahkaha yaratır. Oyun, ana karakterin evcil hayvanıyla birlikte dönen son derece benzersiz ve ilginç görevler nedeniyle birçok insan tarafından aranıyor.

My Talking Tom Friends MOD APK

Bu oyunda Tom, Hank, Angela, Ginger, Ben ve Becca dahil olmak üzere birçok evcil hayvan var

Oyuncularını daha tatmin etmek için, Talking Tom Friends'im başka bir versiyon eklediler. Yol evden kapıya giden ahşap zeminlerle donatılmalı mı? Küçük bir yüzme havuzuna sahip küvet çok sıkışık mı ve daha büyük bir tane ile değiştirilmeli mi? Seçim, her bir evcil hayvan karakterinin kendi özellikleri vardır, oyuncuları bu oyuna katılırken her zaman ilginç hissettirir. İtaatkar olmadığı için bir ceza olarak uyu veya yere atın. En sevdiğiniz karakterle konuşun ve onları mutfak, bahçe veya giyinme odasına götürün. Candy Crush Mod Apkidle Ordu Üssü Apkpiano Fayanslar 2 Apk Ne Hikayeniz? Talking Tom Friends, hayvanlara bakmayı seven insanların özel dünyasıdır. Keskin 3D grafik sistemi ile parlak renklerle birleştirilmiş izleyiciye sempati getiriyor. Oyundaki masalar, sandalyeler, küvetler gibi detaylar son derece gerçekçi olarak inşa edilmiştir ve gerçekliğe bağlıdır. Tom, zaman geçirmek için renkli bir karakterdi.
Önceki tek evcil hayvan oyunlarından farklı olarak, Talking Tom Friends'in Tom, Hank, Angela, Ginger, Ben ve Becca gibi birçok evcil hayvan var. Ya da bazen yorgun bir ifade var, hala tek bir yerde yatıyorlar ve şikayet ettikleri bir ses çıkarıyorlar. Çoğunlukla, evcil hayvanınızın ihtiyaçları mini bir oyundur. Oyuncular evcil hayvan bakım becerilerini gösterebilecek ve evcil hayvanlarıyla heyecan verici oyunlara katılabilecekler. Android için Talking Tom Friends'i indir.

My Talking Tom Friends MOD APK

Karakteri özelleştirmeye ve benzersiz görünmelerini sağlayın

Bu sadece direncin azalmasına yol açmakla kalmaz, aynı zamanda onları aç ve kirli hissettirir. Bu, daha fazla kostüm ve daha ilginç oyuncaklar olduğu anlamına gelir. Evcil hayvanlarınızı şehrin farklı bölgelerinde maceraya götürebilirsiniz. Mobile için en iyi sanal simülatörlerden birinin tadını çıkarın, bu sefer aralarından daha fazla seçenekle. Bu aynı zamanda oyunu da güzelleştiriyor.
Güzel bir günde, daha fazla eğlenmek için aynı eve taşınmaya karar verdiler. Mağazanın birçok ilginç şeyleri var. Oyunda görünen detaylar çok güzel ve canlı bir şekilde tasvir ediliyor. Oyuncular benim konuşan tom arkadaşlarımdaki güzel görüntülerin tadını çıkaracaklar.Bu animasyonların da çok akıcı olduğu ile vurgulanıyor. Karakteri özelleştirin ve benzersiz görünmelerini sağlayın. Oyunda herhangi bir zor ayar veya kontrol yoktur. Benzer şekilde, evcil hayvanınızın temizlenmesi veya sevimli ve ilginç oyunlar oynaması gerektiğinde. Güzel bir pembe kedi hanımefendi, son derece erkeksi ve eşit derecede yaramaz bir kedi olsun ve her karakter oyuncuya benzersiz bir izlenim getirecektir.

My Talking Tom Friends MOD APK

Birçok evcil hayvanla ilgilenmek ve onlarla oynamak

Bahçeye çiçekler dikin ve benzersiz dokunuşunuzu verin. Bu oyunun kontrolleri çok kolay ve basit. Aynı çatıda yaşamak ve onları beslemek oyuncunun en önemli görevidir. Güzel evcil hayvanınız açlık belirtileri gösterdiğinde, ekran ipucu simgeleri görüntüleyecek ve oyuncunun bu önerileri izlemesi gerekiyor. Çeşitli karakterlerin tümü her zamanki gibi görünüyor.
Lütfen aramak için tıbbi kutuya gidin. belirli ilaçlar. En sevdikleri yiyecekleri yemelerine izin verilmediğinde mutlu olmayacaklar. Mobilya da öyle. Hank bulmacalar oynamayı sever, onunla oynayabilirsiniz ..
Bir evcil hayvanla ilgilenmek ve onunla oynamak biraz zaman almış gibi görünüyor. Sadece karakterin resmine dokunmanız ve onlarla oynamaya başlamanız gerekir. Özelleştirme bu oyunda harika bir özelliktir. Oyuncular, oyun boyunca görünen oyuncaklarla keyifli oyunlarda evcil hayvanlarına katılacaklar. Katılımcılar hayatı yaramaz ve son derece yaramaz evcil hayvanlarla deneyimlemekten memnun olacaklar.
Sanal evcil hayvan oyunları uzun zamandır popüler oldu. Bu kategoride liderlik benim konuşan Angela ve Outfit7 geliştiricisinden Talking Tom 2 var. Mutfağı banyoya yakın yerleştirmek veya yatak odasını oturma odasına yakın koymak gibi istediğiniz gibi yeniden düzenleyebilirsiniz. Dynamic 3D Graphics.Youtube ile harika bir oyun var. Sizi ve ailenin kolayca rahatlamasını sağlamak için sanal evcil hayvan simülatörü oyununu öldürmek için mükemmel bir zaman.

Oyun oyunculara son derece renkli ve güzel bir oyun dünyası getiriyor

Örnekler zarif kıyafetler ve genç kıyafetlerdir. Bulmaca da iyi bir fikirdir, fikirlerinizi harika bir ürüne gözlemleme ve organize etme yeteneğinizi göstermeniz için bir fırsattır. Güzel evcil hayvanlarına bakma görevine ek olarak, oyuncular da oyundaki evi çevirebilir Orijinal Talking Tom oyunları, benzersiz bir bükülme ile sanal evcil hayvan simülatörleriydi. Kısaca, genel renk şeması, ön uçları birkaç renkle dolu hale getirir, bu da sizi oynamaya kolayca çekebilir. BR> Tüm alanlar değiştirilebilir. Tom Dostları ile etkileşim ve oyunda onlarla konuşun. Ücretsiz olarak indirilebilir ve her zaman oynayabilir. Oyunla birlikte, katılımcılar sürekli olarak ilgilenme ve evcil hayvanlarına bakma harika bir görevini yaşayacaklar.Kadil olarak, kimsenin sıkılmasını önlemek için tonlarca mini oyunlar da vardı. Etkinlikten bağımsız olarak, her şey harika görünüyor.
Bu yüzden Tom'a arkadaşlarıyla ilgilenmek sizi daha zor hissettirecek. Evcil hayvanlarınız genellikle açtır ve mağaza buzdolabı boşken kek, meyve ve atıştırmalıklar gibi yiyecekleri arayabileceğiniz yerdir. Tom kaykay oynamak, kafasına D-Pad simgesine basmak istiyor, Tom kaykayını havada kontrol edeceksiniz. Oyundaki en iyi 3D grafikleri sunmak için mükemmel bir tasarım. Yayıncı oyunculara son derece renkli ve güzel bir oyun dünyası getiriyor. Oyuncular, evcil hayvanlarını sevimli ve kişilik kostümlerini satın almak için görevleri yerine getirmek ve bonuslar biriktirmek zorunda kalacaklar.

Oyundaki her karakterin farklı ihtiyaçları olacak

Tom müzik çalmayı ve futbol oynamayı sever.Yes, çok yaramazlar. Hedefler yok, sert ve hızlı oyun yok, yaygara yok ve koşuşturma yok. Bu oyun mükemmel kaliteli 3D grafikler sunmak için tasarlanmıştır. Tom ve arkadaşlar bu sanal evin nefes alan kısımları gibi hissediyorlar. Sadece ekrana dokunun ve oyunda farklı görevler yapın. Talking Tom arkadaşlarımda, her karakterin farklı ihtiyaçları olacak, bu nedenle sistem oyuncuların oyun sırasında görünen tüm görevleri anlamalarını gerektiriyor.Bu oyunu en azından orta bir yapılandırma mobil cihazında çalıştırmayı unutmayın.
Oyun oyun. Oldukça basit ve eğlenceli. Mobilya ve odalar gibi farklı şeyleri süsleyin. Oyuncular evcil hayvanlarını beslemeye, aç olduklarında temizlemeye ve her zaman en küçük şeylere dikkat etmeye hazır olacaklar. Bu animasyonlu hayvanlar her zaman iyi vakit geçirmeye hazırdır. Bunun dışında özel ihtiyaç yok.

Talking Tom Friends'in süper net ve detaylı grafikleri var

Herkesin yaşadığı ortak alana dikkat edin. Süper açık ve iyi detaylandırılmış grafiklere sahiptir. Yemek ya da onları yıkamak için sevimli evcil hayvanlara bakmak, oyuncuların bu oyuna katılırken yaşadıkları şeylerdir. Sevgili çatınızın altında yaşayabilmek ve oynayabilmek için aynı anda 6 yakın arkadaşınız olması harika. Hiçbir şeyin herkesin yanında mutlak bir patlama yapmanızı engellemesine izin vermeyin.Bu zaman yalnız değil.
Ama bazen yeteneklerini de gösterirler. Oyundaki görseller ve diğer özel efektler onu daha da çarpıcı ve harika hale getirir. Katılımcılar sevimli evcil hayvanlarla ilgilenecek ve her zaman tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ancak, evlerini değiştirmek için, oyuncunun son derece güzel ev dekorasyon önerileri alabilmek için oyundaki bulmacaların üstesinden gelmesi gerekiyor. Bununla birlikte, arayüz küçük çocuklar için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Yapılabilecek bazı eylemler şunları içerir: Bu oyun sizi gerçekten Tom'un kendi çizgi film dünyasının bir parçası gibi hissettiriyor. Birkaç kez Tom'un mutfağa gitmek ve bir pasta pişirmek istediğini gördüm. Oyunda herhangi bir görev gerçekleştirecek özel bir düğme yoktur. Evcil hayvanlarla sevinç ve mutlulukla özel bir ev yaratmak, yayıncının katılımcılara getirmek istediği şeydir. Bu adamlar yeni evlerinde ilk kez bir araya geldiler. Her tur için beş seçim var, oyunun tema öğesini alırsam, daha fazla bonus alacağım. Oyuncuların evlerini istedikleri şekilde değiştirmelerine ve dekore etmelerine ve sürekli olarak yeni şeyler keşfetmelerine izin verilecektir. Tom, Angela, Hank, Ginger, Ben ve Becca'ya katılın.

HappyMod
İndirmek