My Talking Angela 2 Mod + APK 2.7.0.25336 Sınırsız para

My Talking Angela 2 MOD APK Icon
4.6
Uygulama ismi My Talking Angela 2
Tür Casual
geliştirici Outfit7 Limited
Boyut 156.56 MB
En son sürüm 2.7.0.25336
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-22

My Talking Angela 2 açıklaması

Mod Özellikleri:

Bir yavru kedi evlat edin ve baştan beri bağla bağlayın

Bu aynı zamanda şu anda Talking Angela 2 olarak adlandırılan en sıcak sanal evcil hayvan oyunudur. Aynı zamanda size herhangi bir uygulama içi satın almadan sınırsız para kaynağı sunuyor. Bu yüzden kendi kendine ilgilenmesi gerekiyor.Gerover, bulmacaları tamamlama ve hatalar bulma gibi mini oyunlar oynayabilirsiniz. Elbise, pantolon, gömlek, şapka ve hatta ayakkabılar gibi farklı kıyafet stillerini karıştırabilir ve eşleştirebilirsiniz. Onları kedinizle ziyaret edebilir ve kedileriyle de arkadaş olabilirsiniz. Çok karışık ve aceleci olmasaydın, ancak bu heyecan verici oyunlarda kazanmak için ipuçlarını yavaşça bulursanız yardımcı olurdu. Sadece bu da değil, onun makyajını ve saç modelini yapmayı unutmayın. Her şey Tom'dan bahseden bunun erkek versiyonu ile başladı. Onlara karşı en ufak bir beğeniye sahipseniz, o zaman konuşan Angela 2 kesinlikle denemeniz gereken bir şeydir.Ayning Angela, bir yavru kedi benimsemenizi ve başından beri bağ kurmanızı sağlar. Konuşan Angela Mod APK, yukarıda açıklanan standart uygulamanın değiştirilmiş sürümüdür. Bu şekilde kedinizi daha iyi tanımaya ve evcil kedinizle güçlü bir sevgi ve sevgi bağı oluşturabilirsiniz. Her gün, konuşan Angela 2'mi düzenli olarak bakmak için bir kez oynamalısınız.
Küçük kızım oynayacak Bu oyun önce kesinlikle. Kedinize dikkat edin, yemekten mağazadan besleyin, giyin, iksir verin, konuşun, kucaklaşın ve sizinkini kazanırken kalbini kazanmak için birçok şey. Süreklilik kesintileri ruh halinizi kötü çevirir. Para eksikliğiniz olmadığı için kedicikinize en iyi yiyecekleri ve en iyi elbiseleri verin. Kendiniz için bir evcil hayvanla ilgilenmek ve yetiştirmek istiyorsanız, ancak ailenizin ebeveynleri kedilere ve köpeklere izin vermezse, o zaman konuşan Angela 2'ye gidin ..

My Talking Angela 2 MOD APK

Angela'nın en iyi tatma yiyeceklerini yediğinden emin olun, doğru zamanlarda banyosunu alır

Bu oyunda Angela'nın makyajı çok telaşlı, bu yüzden bunu yapmak için tam zihninizi kullanmalısınız. Konuşan Angela 2 en başından başlamanızı sağlar. Diğer oyunlar sizi tarihin kısa bir önizlemesini vererek atarken, konuşan Angela 2 sizi kendi tarihinizin yaratıcısı yapar. Silinme veya telefonların değişmesi durumunda, önceki verilerinize yine de erişebilirsiniz. Yukarıdaki indir düğmesine tıklayarak özel içeriğin tadını çıkarın. Herkesin uygulama mağazalarından indirebileceği sanal evcil hayvan oyunu. Angela'nın Talking Angela 2'deki mini oyun aracılığıyla kendini ifade etmesine yardım edin. Oradan biraz para biriktireceksiniz ve Angela'nızı yükseltmeyi göze alabilirsiniz. Bundan da öte, her yalnız hissettiğimizde veya mutlu olduğumuzda bize ihtiyacımız olabileceğimiz arkadaşlık vermek için oradalar. daha fazla. En iyi tatma yiyeceklerini yediğinden, doğru zamanlarda banyosunu aldığından, zamanında uyuduğundan ve en iyi kıyafetlere ve aksesuarlara sahip olduğundan emin olun. Bu özelliğin bir başka özelliği de arkadaşlarınızın Angelas ile bağlantı kurabilmenizdir. Yaşımızdan bağımsız olarak evcil hayvanlarla ilgilenmeyi seviyoruz. Şimdi sanal evcil hayvanınızla zamanınızın tadını çıkarın.
Görseller duyulara, renk şemasına, tasarımlara ve kedinin tasarımı çok çekici. Her gün, zarif dansları öğrenmek ve dans etmek için onu dans stüdyosuna götürmelisiniz. Bu şekilde sağlıklı olacaklar ve hızla büyüyecekler. Bugün keyif alabileceğiniz nihai evcil hayvan oyunu. Onu deyin - Modayı seviyorsanız, Angela da öyle.

My Talking Angela 2 MOD APK

Angela'yı güzel bir makyaj düzenine sahip olmasına yardım ederek daha güzel hale getirin

Öyleyse, Angela'yı güzel bir makyaj düzenine sahip olmasına, kıyafetinin tonuyla eşleşmesine ve nihayet eşleşen gerçek saç seçmesine yardımcı olarak daha güzel yapalım. Ayrıca sünger kekler, lolipoplar, karışık meyveler, meyve turtaları gibi lezzetli tatlılar yapar ... Bitmiş ürünü yapmanın her adımı desteğinizi gerektirir: istenen meyveyi seçin, tamamen lezzetle, her bir yemeği kesin, iyice karıştırın, keki içine koyun Fırın, düğmeyi çevirin, pastayı ve dekoratif sosları çıkarın. Bu oyunun mod sürümü, orijinal sürüme kıyasla size çok daha fazla zevk sunuyor. Onunla konuşarak kedi ile bağ kurun. Ancak bu oyunda, Angela'nın yeteneklerinin tadını çıkaracaksınız. yüz ve egzersiz. Bu sanal evcil hayvan oyununu oynayan oyuncunun en temel mutluluğu, sevimli yaratığın her interaktif aktiviteyle nasıl değiştiğini görmektir. Heyecan verici özelliklerini okumak için devam edin. Sadece bu değil, farklı aksesuarları kedinizin kıyafetiyle eşleştirebilir ve makyajını da yapabilirsiniz. Bir çocuktan aniden güzel ve sevimli bir kıza dönüştü. Bir sanal evcil hayvan konuşuyor - evcil hayvanlarımız olduğunda, mümkün olduğunca yanlarında kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

My Talking Angela 2 MOD APK

Oyun, kedicikiniz için çok kapsamlı bir gardırop sağlayacak

Pek çok şeyi karıştırın: pantolon, etek, üstler, aksesuarlar, ayakkabılar… ve doğru saç stilini de seçin. Örneğin, maskara istendiği gibi kıvrılmak için birkaç kaydırma alır veya rujları birkaç kez ileri geri uygular, yeni ruj rengi tekdüze ve parlak olacaktır. Oyununuzun ilk seviyesi olan size bir yavru kedi verilecek. Ama sanal bir evcil hayvan istiyorsanız, konuşan Angela 2'yi oynayabilirsiniz. Ama gerçek bir evcil hayvan tutmak için çok meşgulseniz, neden konuşan Angela 2 ile sanal bir tane denemiyorsunuz? Bu oyunda, tam olarak konuşuyorsunuz Angela adlı kedi, insanların yaptığı birçok şey yapabilen. Kek yapma süreci ayrıntılı ve ilginç. Angela 2, oyuncularına heyecan verici mini oyunlar da sunuyor. Bu mini oyunları oynayarak kediniz için sevimli ödüller kazanın. Konuşan Angela 2, kedicikiniz için çok kapsamlı bir gardırop sağlıyor. Ayrıca denemesini ve farklı kıyafetleri denemesini ve makyaj yapmasını da sağlayabilirsiniz.

Angela'yı en iyi kıyafetle giyin ve kedicik euphoric yap

Çok huzurlu bir şekilde ne romantik ve kendini seven bir akşam. Bu oyunun en iyi özellikleri arasında sunabileceği çok şey var, bu da iletişim yönü. Bu, bu oyunun en popüler ve iyi bilinen özelliğidir. Bir moda meraklısısınız ve her zaman evcil hayvanlarınızın güzel olmasını istiyorsunuz, bu yüzden iyi özen gösterin ve onları güzelleştirin. Angela'yı şık elbiselerle seçin ve giyin ve daha modern ve güzel olmak için gözlük, şapka ve çantalar gibi aksesuarları birleştirin. Dans etmeyi, şarkı söylemeyi ve keşfetmeyi seviyor. oyunlar. Ruh hali ve duygu istatistikleri de her kıyafetle yukarı ve aşağı gidecek, bu yüzden mümkün olduğunca uygun ve zarif bir şekilde giyinecek. Angela'nın evde veya tanıdık bir barda pürüzsüz melodilerle rahatlamasının zamanı geldi. Konuşan Angela 2'nin sunacak çok daha fazlası var. Talking Angela 2, oyuncularına kedileriyle konuşabilecekleri ve hemen konuşabilecekleri bu çok eğlenceli özelliği sunuyor. Buna ek olarak, müşteriler için makyaj ve saç kesme işleriyle mini oyunlar icat etme hakkına sahipsiniz. Ona yardım etmeniz gereken son bir şey, her uyuduğunda onun için ışıkları kapatmaktır. Dans etmeyi ve şarkı söylemeyi seven yetenekli bir kedi. Çılgın bulmacaları çözmeyi ve mini oyunlar oynamayı seviyor.
İstediğiniz herhangi bir şarkıyı seçebilir, ruhunuzun sesi takip etmesine ve Angela'yı serbestçe kontrol edebilir, böylece ritmik olarak ayaklarını kaydırır ve vücudunu müziğin her anahtarında rahatlatır. Şimdi onu en iyi kıyafetlerle giydirebilir ve kedicikinizi öforik yapabilirsiniz. Tüm verilerinizin kaydedilmesi için sosyal medya hesabınızı oyuna bağlayabilirsiniz. Artık MOD sürümünü indirerek bu rahatsızlıktan kurtulabilirsiniz. Yaptığınız eylemler basit ve çok az çaba sarf etse de, onu mutlu bir hayat geçiriyorlar.

Angela, zorlukları ve oyunları seven bir kedidir

Sanatsal kan veya bu oyunu oynayan kızlara sahip olan herkesin aşık olması garanti edilir. Mod sürümü oyuncularına reklamsız bir zevk verir. Para ödemeden premium içeriğin kilidini açabilirsiniz. Bize yorumlarınızı aşağıda bırakın. Burada en yenilikçi ve en yetenekli oyuncu olun; Sahip olduğunuz deneyim ve bilgi ile seçici olmalısınız ve en zorlayıcı oyun stratejilerini geliştirmelisiniz. Aynı zamanda, ona temiz ve kokulu bir banyo da vermelisiniz, dişlerini fırçalamasına ve yüzünü yıkamasına yardımcı olmayı unutmayın.
“Birlikte oynamayı unut” mesajı vardı. Ve bu makalenin sonunda kedileri sevmeseniz bile, kesinlikle konuşan Angela'yı oynamak istiyorsunuz. Angela 2'nin sizi oyuna çok düşkün kılacak inanılmaz özellikleri var. Bazen evcil kedinizle konuşuyor İhtiyacınız olan tüm terapi. Mini Oyunlar - Angela, zorlukları ve oyunları seven bir kedi. Her anda tüm duyguları ifade etmek için sesler. Güzel giyinirken, Angela'nın güzelliği için makyaj aşamasını görmezden gelmek imkansızdır. Hepimiz ünlü My Talking tom'u Outfit 7 Limited tarafından biliyoruz ve bu oyunun sadece olduğunu düşünüyorsanız Birincisinin kadın versiyonu, ağır bir şekilde yanılıyorsunuz. Besleyin ve uygun bir yetişkin olarak büyüyebilmesi için dikkatli olun. Şimdi kediniz uyurken sıkılmanıza gerek yok, sadece oyunlar bölümüne gidin ve oynamaya başlayın. Sadece bu değil, aynı zamanda en iyi arkadaşı için kek, tatlılar ve diğer birçok özel ikram gibi yiyecek almak için tatlı dükkana gitmek zorunda.

Oyun size benzersiz bulmacalar ve beyin hackleri verecek

Sanal bir hayvan ve yaşam simülasyon oyunu arasında neredeyse hiçbir sınır yoktur. Sizi memnun edecek birçok özellik var. Kitty'nizin görünümünü tamamlaması ve onu daha da fahişe etmesi için üç şeyle de ilgilen. Onları her beslediğinizde veya banyo yaptığınızda, çok fazla bonus alacaksınız. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla elbise var ve hatta makyajını bile yapabilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, bu süreç erkekler için biraz ezici, ama kızlar için mutlu bir cennet. Evcil hayvanınızı ilk kez aldığınızı hatırlıyor musunuz? Heyecanlı mıydınız, korktun veya mutlu muydun? Ya sanal bir evcil hayvan alırsanız? Konuşan Angela 2'de bir tane alabilirsin. Ayrıca onu güzel görünmesini sağlamak için makyaj yapabilirsiniz. Farklı yerleri ziyaret edin - bu oyunda farklı popüler turistik yerleri ziyaret etme fırsatınız var. Bulmacalar, atıcılar ve çok daha fazlası gibi çok çeşitli oyunlar. Talking Angela 2 de Kitty'niz için bir dans stüdyosu da tanıttı. Oyun size benzersiz bulmacalar ve beyin hackleri verecek ve sonuç vermeden önce dikkatlice uygulamanız ve düşünmeniz gerekir. Hatta bazı insanlar tembellik, kokarca, Bengal kedi ve daha fazlası gibi egzotik evcil hayvanlara sahip olurlar. Sonra o yerlerde kıyafet ve yiyecek alabilir ve birlikte geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarabilirsiniz.

HappyMod
İndirmek