My City : Jail House Mod + APK 3.0.0 Ücretsiz ödedi

My City : Jail House MOD APK Icon
3.8
Uygulama ismi My City : Jail House
Tür Educational
geliştirici My Town Games Ltd
Boyut 60.25 MB
En son sürüm 3.0.0
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2022-07-14

My City : Jail House açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyun, şehrin her yerinde dağıtılan gizli anahtarlara sahiptir

Suçluların, hayatta hata yapanların tutulduğu bir yer. İlginç, değil mi? Şehrim: Hapishane Evi, şehrin her yerine dağıtılan gizli anahtarlara sahiptir. Benim Şehrim: Konağı size konakta muhteşem bir hayat veriyor, Şehirim: Büyükanne ve büyükbabamın evi sizi tatili yaşamak için büyükanne ve büyükbabanızın evine götürüyor, o zaman benim şehrim: hapishane evi hapishaneyi keşfetme fırsatı veriyor - mahkumların tutulduğu yer .

My City : Jail House MOD APK

Bu oyun sağlıklı bir oyundur ve küçük çocukların düşünme yeteneğini teşvik etmeye yardımcı olur

Muhafız, polis ve hatta mahkum rolünü oynayacaksınız. Serbestçe keşfetmeniz için toplam 8 yer var. Daha iyi yeni bir hayata sahip olmaları için hapishanedeki komik mahkumlara yardım edin. Aynı zamanda, arkadaşlarınızla da bağlantı kurabilirsiniz. Işıkları kapatın, bir disko dans pisti gösterilmesini beklemezsiniz. .

My City : Jail House MOD APK

Oyuncular bu oyunu aynı ekranda aile veya arkadaşlarla oynayabilir

Kapının kilidini açın, hapishane bahçesini ziyaret edin ve bulmacaları çözün. Bir sürü heyecan verici macera ve hikaye ile, çocuklar bu oyunlarda birçok pratik ders alabilir. Bu, bu oyunda karakterleri ve aletleri diğer oyunlarla paylaşmanıza olanak tanır. Bazıları bile çok tehlikelidir. Benim Şehrim: Hapishane House bu zihniyeti değiştirmenizi sağlayacaktır. Daha fazla, oyun aynı zamanda çoklu dokunuş özelliğini destekler, böylece aynı ekranda aileniz veya arkadaşlarla oynayabilirsiniz.

My City : Jail House MOD APK

HappyMod
İndirmek