My Cafe — Restaurant Game Mod + APK 2024.3.1.0 Sınırsız para

My Cafe — Restaurant Game MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi My Cafe — Restaurant Game
Tür Casual
geliştirici Melsoft Games
Boyut 38.49 MB
En son sürüm 2024.3.1.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-28

My Cafe — Restaurant Game açıklaması

Mod Özellikleri:

Playe, müşterilerin gözünde büyük bir restoran olacak, çeşitli servis zincirleri

Deneyiminiz seviyeye göre artacaktır. Müşterilerin gözünde büyük bir restoran olmak istiyor, çeşitli servis zincirleri, modern altyapı sistemleri birkaç zorunlu kriterdir. Kafamda gezinmeniz için farklı geçmişler var.
Bunu yaparsanız, kafeniz yakında müreffeh olacak. Ve bu çok oyunculu özellik ile onlarla da rekabet edebileceksiniz. Kasabanızı ünlü ve başarılı hale getirmek istiyorsanız, oyunda tamamlamanız gereken çok sayıda festival görevi var. Tek yapmanız gereken özel kahve tariflerinin kilidini açmak ve müşteriler için kahve yapmak. Birden fazla iç tasarım teması alın ve daha fazla müşteri çekebilmeniz için bunları restoranınıza uygulayın. Mekanları, ekipmanları ve diğer kaynakları optimize etmek için restoranınızı tasarlayın ve organize edin. Onlarca farklı dekor stili ve benzersiz stillere sahip birden fazla mobilya arasından seçim yapın. Mağazalarınıza hiçbirinin eşleşemeyeceği benzersiz özellikler verin.

My Cafe — Restaurant Game MOD APK

Bu oyun bir restoran işini rol yapma oyunu ile simüle ediyor

En önemlisi, birçok hikaye duyacağınızdır. Karakter daha fazla deneyime sahip olduğunda kafenin genişlemesi daha kolay olacaktır. Kafenizde çay, kahve, hamur işleri, kekler ve hatta daha fazlasını servis edebilirsiniz. Kafamı oynamak için yaş sınırı yok. Çoğu, otomatik kahve makineleri, pasta tezgahları, otomatlar ve mobilyalar gibi cihazlar sadece seviye gereksinimlerini karşıladığınızda kilidini açar. Kafam yavaş yavaş oyuncuları profesyonel bir tüccar haline getirdi. Cafe, bir hizmet pozisyonundan hizmet vermeniz için bir rol yapma oyunu ile bir restoran işini simüle ediyor. Gent alacağınız eğlence eşsiz bir şeydir. Özel bir mağaza sahibi olun ve tüm müşterilerinizi tanıyın. Sevgilerini artırmak için onlarla konuşmak için zaman ayırın. Akıllı tavsiyelerinizle kendi kişisel sorunlarını çözmelerine yardımcı olun. Hayattaki tüm zorluklardan geçmelerine yardımcı olun. Sadece kendin ol ve hikayelerin nasıl gittiğini göreceğiz. Kafemdeki hikayeler, drama, romantizm, rekabet vb. Kendi endişelerinizle karar vermek için seçimler sizin olacak.

My Cafe — Restaurant Game MOD APK

Oyuncular müşterileri selamlamaktan en hızlı hizmete öğrenmelidir

Kafamda, şık bir kafeye sahip olacaksınız, ama hazırlıklı olun, kolay değil. Kafamın Grafikleri çok açık ve keskin. Yeni tarifleri kolaylıkla deneyebilirsiniz. Daha fazla müşteri sizi kazanmaya yönlendireceği için daha fazla müşteri çekmek için özel ürünler ve özel kahveler pişirin. Hedeflisiniz, müşterinizi hizmetlerinizle mutlu etmektir. Müşterilerinize tavsiyelerde bulunmak için herhangi bir seçeneği seçebilirsiniz. Kafamı diğer oyunculara karşı da oynayabilirsiniz. Oyuncular, her müşterinin ihtiyaçlarına göre bile özelleştirilmiş yeni menüler oluştururlar. Aslında, bazı alanlarda kendi imparatorluğunuzu inşa etmeniz için birçok oyun var. Değerli ödüller ve para kazanmak için günlük görevleri ve festival görevlerini tamamlayın. Bunu başarmak için personeli işe alabilir, onları eğitebilir ve güzel süslemeler kullanabilirsiniz. En sevdiğiniz tarifleri alın ve o lezzetli fincanları sevinç yapmaya başlayın. Müşterilerinizin harika işlerinizle tanıştırırken muhteşem kahvenin tadını çıkarmasına izin verin. Gerçek hayatta lezzetli bir bardak içecek yapmak için bu ayrıntılı tarifleri kullanın.

My Cafe — Restaurant Game MOD APK

Oyuncu daha çok çalışmalı, müşterilere hizmet vermeli ve deneyim puanları kazanmak için onlarla iletişim kurmalı

Elbette bir kafede hizmet etmek sıkıcı bir iş değildir. Yönetimde yeterli deneyime sahip olmadığınız büyük bir restorana sahip olmak sizin için saçma olurdu. Bu zorunlu bir özellik değil, ancak gerçek para içerdiğini belirtmek önemlidir ..
Moe Girl Cafe 2 de çok komik bir kafe yönetim oyunudur. Rakiplerinizden yeni konuklar almanın yanı sıra nasıl tutulacağını ve nasıl alacağınızı bulmanız gerekir. Mobilya satın alabilirsiniz, böylece kafanızı zamanla dekore edebilir ve genişletebilirsiniz.
Öte yandan, hizmet endüstrisinde çalışıyorsanız iletişim kurma yeteneği de gelişmelidir. Benim kafe restoran sahipleri için şiddetli bir rekabet. Her müşterinin farklı geçmişi ve sorunları vardır, ancak kafenizde onlarla etkileşim kurmanız ve hayatlarında daha iyi için ne yapmaları gerektiğini söylemeniz gerekir. Diğer müşterilerle sohbet ederken bazı seçenekler göreceksiniz. Diğer kafelerin sahipleriyle rekabet edebilirsiniz. Örneğin, klimalar, televizyonlar, bonsai kapları, saksılar satın almak ve eski pencere panjurlarının yerini almak. Aşçı benzer bir oyundur, ancak belirli yemekleri işleme koymanın her adımını gerçekleştireceksiniz. Kasabadaki Best Cafe'nin sahibi olsun, aynı zamanda benzersiz bir hikaye ve yapmak için farklı seçenekler var.

HappyMod
İndirmek