Mstudio : Audio & Music Editor Mod + APK 3.0.38 Kilitli

Mstudio : Audio & Music Editor MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Mstudio : Audio & Music Editor
Tür Music-audio
geliştirici Selfcoder Mobile Apps
Boyut 35.65 MB
En son sürüm 3.0.38
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-02-05

Mstudio : Audio & Music Editor açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu uygulama, tüm müzik dosyalarınızı güvenli bir şekilde emanet edebileceğiniz bir yerdir

Sadece ustaca bir düzenleme aracı değil, aynı zamanda tüm müzik dosyalarınıza güvenli bir şekilde emanet edebileceğiniz bir yerdir.Kstudio da müzik dosyalarını depolamak için bir yerdir. Kesmek istediğiniz bileşenlerle şarkıları seçmeniz yeterlidir, ardından doğru segmenti kullanmak için bunları ayırmanız gerekir. Kesme ve birleşme sürecinde, başlangıç ​​ve bitiş noktalarını seçmek, hacmi artırmak veya azaltmak, solmak, solmak, onları daha pürüzsüz ve daha doğal hale getirmek için iki kavşak arasında geçiş efektleri oluşturmak gibi derinden özelleştirebilirsiniz. Telefonunuzda bildirimleri ve varsayılan zil seslerini ayarlamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu MP3 kesici dalga formları içerir ve özel olarak toplam süreyi ne kadar gösterecektir. Anahtar kelimeyle tam olarak hatırlamadan arama yapmak isteseniz bile, MStudio'daki arama motoru son derece akıllı ve hassas olduğu için kolayca bulabilirsiniz. Bundan sonra, bu segmentleri yüz yüze bir dokunuşla birleştirmek için birleştirme özelliğini kullanın. MP3 birleşme, bir MP3 dosyası ve bir Wave Track gibi çeşitli müzik dosyalarını sorunsuz bir şekilde birleştirebilir. Ve transfer ederken, her zaman 32 kbps, 64 kbps, 128 kbps… hızı seçebiliriz, bu çok uygundur.

Mstudio : Audio & Music Editor MOD APK

Kullanıcılar çok çeşitli profesyonel ses düzenleme özelliklerini tamamen kontrol edecek

Bir ses dosyasıyla bir şey yapmak istiyorsanız, MSTUDIO yeterlidir. Bu dosya, kullanılan ihtiyaç ve cihazlara bağlı olarak farklı formatlara dönüştürülebilir veya popüler sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşılabilir. Kendi temalı koleksiyonlarınızı oluşturmanıza ve gerektiğinde hızlı bir şekilde bulunabilmeleri için bu müzik dosyalarını yönetmenize yardımcı olacaktır. Sadece mstudio indirin ve bir uygulamada birçok şey almak için kullanın. Ayrıca, en sevdiğiniz şarkıları içerecek farklı dosyalar da oluşturabilirsiniz.
MSTudio'yu kullanarak, MP3 Cutter, MP3 Pansiyon, MP3 Birleşme, MP3 Mixer, MP3 Extractor gibi çok çeşitli profesyonel ses düzenleme özelliklerini tamamen kontrol edeceksiniz. Tempo değiştir, değişim perdesi, mp3 dönüştürücü, mp3 mutter, mp3 omitter ve mp3 splitter. Bu nedenle, mstudio'nun kullanımı kolay ve çalışma yapısı özlü olsa da, elde edilen sonuçların yanı sıra bitmiş ürünün düzgünlüğü için her zaman kullanıcılar tarafından takdir edilmektedir. Bu, kendi favori melodilerinizden bazılarını oluşturmak için parçalardan en iyi kısmı keseceğiniz anlamına gelir. Tüm kullanımınız pürüzsüz ve basit olacaktır. Bu uygulama, düzenlemek istediğiniz ses ve videoyu en iyi şekilde sunmak için birçok benzersiz özellik içerir. Ayrıca, bu uygulama size tüm müzik dosyalarınızı doğal olarak ve istediğiniz gibi yönetme hakkı verir. Bu ses parçaları, cihazda zil sesleri, alarm tonları veya herhangi bir bildirim yapmak için kullanılabilir. Tüm şarkıları net, dinlenmesi kolay ses kalitesiyle çalabilen MP3 çalar, insanların zihinlerini gevşetmek için daha fazla alana sahip olmalarına yardımcı olur. Beğendiğiniz şarkıları kendiniz seçersiniz, ardından istediğiniz zaman tadını çıkarmayı kolaylaştırmak için benzersiz bir tema oluşturursunuz.

Mstudio : Audio & Music Editor MOD APK

Mstudio, çok takdir edilen çok yönlü müzik düzenleme uygulamalarından biridir

Tüm dosyalar albümü, yazarı, formatı ve çıkış tarihi ile düzgün bir şekilde düzenlenecektir. Herhangi bir formatın iki parçasını birbirine karıştırmak için MStudio'nun mikser özelliğini kullanabilirsiniz ve Mashup.video'dan sonra tüm şarkının toplam uzunluğunu bu özelliğe ayarlayabilirsiniz Bu özelliği, MSTUDIO, herhangi bir video dosyasını bir ses dosyasına bir ses dosyasına dönüştürmenize yardımcı olacaktır. İsteğe bağlı ses dosyası formatı.mp3 ConverterHelp Ses dosyalarını bir formattan diğerine dönüştürürsiniz. Dahası, dinlemek için en sevdiğiniz sanatçıların şarkılarını veya albümlerini izleyebilir ve arayabilirsiniz.Mstudio, MP3 birleşmesi ile şarkılardaki birden fazla sesi birlikte birleştirmenize izin verecektir.
Ücretsiz, son derece kullanışlı ve hızlıdır. Günlük cep telefonunuzda kullanın. MP3 Dönüştürücü, MP3, AAC, WAV, M4A kodlayıcıları gibi birçok formatı destekler.Kstudio ayrıca, sessiz ses, video sessizliği, ses ayırıcısı, ses omutter, ses kaydedici… premium kilidi gibi bir dizi çok ayrıntılı alt özellik destekler. Ses dosyalarına müzik çalmaktan, müzik dosyalarını yönetmekten, bağlantı kurmaya, düzenlemeye, efekt eklemeye, eşleştirmeye, bir şeyleri kaydetmeye ihtiyaç duymanız gerekir… o zaman çok fazla düşünmenize gerek yoktur.

Mstudio : Audio & Music Editor MOD APK

MStudio, profesyonel bir ses düzenleme uygulamasıdır

Bu özellik, şarkı, albüm, sanatçı ile kolayca göz atmanıza ve oynatmanıza yardımcı olacaktır. Bu işlevi desteklemek için MStudio, kullanıcıların başlangıç ​​noktasını, bitiş noktasını, toplam süreyi, 3 seviyeli zoom işlevini seçmelerine olanak tanır. Yapmanız gereken tek şey sadece bir veya daha fazla şarkı seçmektir, o zaman bu işlev ses kalitesini kaybetmeden “seçilen kaynak” dan tek bir şarkı yapmanıza yardımcı olacaktır.MP3 Mixersometheses bazen sanatsal bir mashup veya remix oluşturmak istiyoruz. Şarkı söylemeyi sevenler için, bu araç son derece yararlıdır. MSTUDIO'ya katılırken, kullanıcılar MP3 kesicini keşfedeceklerdir. Hepsi, özellikle yönetilmesi daha kolay olan her klasörde açıkça yönetilir. MSTUDIO'nun MP3 çalar, müzik çalarınızı dekore etmeyi seçmeniz için birçok arayüze sahiptir. En sevdiğiniz zil seslerini oluşturabilir veya ikisi arasındaki sesleri en uygun şekilde karıştırabilirsiniz. En sevdiğiniz parçalardan en iyi parçaları kesme özgürlüğü verecektir.

Kullanıcı, müzik ve ses dosyaları ile temelden gelişmiş kadar çok şey yapabilir

MSTUDIO ile, TRIM MP3 dosyaları gibi müzik ve ses dosyalarıyla temelden birçok şey yapabilirsiniz, Dosyaları birleştirebilir, birleştirebilir, birimi ayarlayabilir, filtreleri ekleyin, tempoyu artırabilir veya azaltabilir, efekt ekleyin… Genel olarak, herhangi bir ihtiyaçınız varsa Ses ayarı ile ilgili, buraya gelin. Çıktı ses dosyanız için hız, kanal, bit hızını da seçebilirsiniz. Her bir kişinin yeteneğine bağlı olarak, kendileri için en tatmin edici ürünü oluşturmak için farklı işleme yollarına sahip olacaklardır. Bununla birlikte, bu şarkıların ses kalitesi aynı kalır. Operasyonu son derece basit. Sesi ayarlamak söz konusu olduğunda birçok şey var, ancak ihtiyacınız olan tek şey yukarıdaki öğeler listesine geliyor. Dahası, ses kesimi gürültülü olmayacak ve orijinal mülklerini kaybedecektir.

HappyMod
İndirmek