Motor Depot Mod + APK 1.3651 Kilitli

Motor Depot MOD APK Icon
3.4
Uygulama ismi Motor Depot
Tür Simulation
geliştirici Koz Games
Boyut 611.65 MB
En son sürüm 1.3651
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-01-03

Motor Depot açıklaması

Mod Özellikleri:

Motor Depot, güzel arka plana sahip bir kamyon sürüş oyunudur

Döndüğünde yolda kalan lastik izleri, sert fren yapmanız gerektiğinde biraz sürükleme hissi, kutular hazır olduğunda ağırlık, yol kaygan olduğunda arkadaki yan tarafa sürüklemek zorunda kalma hissi veya kötü havaya sahip bir alana. Ağır kamyonlar, oyuncular için çok sayıda zengin sürüş deneyimi getiriyor. Burada sürebileceğiniz çeşitli araçlar var ve tüm kontrollerin tadını çıkarabilirsiniz. Mevcut birçok yer olduğundan, ülkenin dört bir yanını açabileceğiniz ve sürebileceğiniz 50'den fazla benzersiz otomobil var. Güzel, iyi düşünülmüş grafikler bu oyunun etkileyici noktalarından biridir. Hepsi net ve gerçeğe yakın simüle edilir. Ayrıca, birçok farklı hava koşuluna sahip açık dünya olan benzersiz görüntüleme açısı. Bu muhteşem oyunu indirip oynayalım. Burada, sürerken beşten fazla farklı işin tadını çıkarabilirsiniz. Yemyeşil yeşillikler ve çeşitli binalarla dolu canlı sokakları keşfetmekten çekinmeyin.
Sonra sürücü görünecek, depo tesislerinden çıkacak ve görevi yapacak. Oyun zaman zaman 5 farklı iş türü sunuyor. Daha da fazla, 50 tür araç görünümü de bu oyunun bir en önemli özelliğidir.Bir Motor Depot, güzel arka plana sahip bir kamyon sürüş oyunudur. Zamanınızın tadını çıkarmak istiyorsanız, bugün istediğiniz kadar oyunu serbestçe indirebilirsiniz. Ama size rahatlayacak ve meydan okuyacak bir oyun arıyorsanız, simülasyonların tadını çıkarabilirsiniz.

Motor Depot MOD APK

Oyun, aracınızdan çıkabileceğiniz ve yürüyebileceğiniz gerçek bir oyunun tadını çıkarmanızı sağlar.

Araç türlerinden sokak sahnelerine, kontrol yöntemlerine ve sürüş sırasında tüm açılardan kendi kendine ayarlama yeteneği, bu oyunu oynarken sizi unutulmaz kılan şeylerdir. Her bir araç türünün kendi yolu kontrol etme ve ustalaşma yolu vardır ve sadece belirli işler için uygundur.Ama zaman zaman, rahatlayabileceğiniz ancak yine de zorlukların tadını çıkarabileceğiniz bir oyun oynamak isteyebilirsiniz. Oyun size açık dünya eğlenceli bir simülasyon oyunu ile meydan okuyacak. Şimdi eğlenceli bir simülasyonun tadını çıkarın. Burada, kontroller hızlandırmanıza, frenlemenize ve başka şeyler yapmanıza izin verdiği için arabanızı serbestçe sürebilirsiniz.
Bir yönetici olarak, bu gereksinime uyan bir araç seçeceksiniz. Aracınızı gösterge kümesiyle izleyebilirsiniz ve bugün oyunun birçok yere gidebilirsiniz. Yağmur, güneşli ve diğer hava koşulları sırasında araba kullanabileceğiniz gerçekçi bir simülasyonun tadını çıkarmaktan çekinmeyin.Ralist kontroller ve grafikler - Motor deposu, aracınızdan bile çıkabileceğiniz ve yürüyebileceğiniz gerçek bir oyunun tadını çıkarmanızı sağlar. Grafikler de caziptir ve tam 3D'de tadını çıkarabilirsiniz.
Motor deposundaki arabayı kontrol etmek de oldukça basittir. Motor Deposu Kilidi Tüm Araba, bugün ülkenin dört bir yanında büyük araçlar sürmenize izin veriyor. Bildiğiniz gibi, araçların sürüş becerileri ve sanat gerektirmesi için onları çökertmeyeceksiniz. Otobüs şoförü, kamyon şoförü, gıda taşıyıcısı ve daha fazlası olarak ..
Sürüş işlemi sırasında, yoldaki trafik kurallarına kesinlikle uymalısınız: kırmızı ışıklarda durun, rotaya girmeyin, dönmeden önce sinyalleri çevirin, Araç önündeki güvenli bir mesafe tutun… Bu kuralların ihlali talihsiz bir çarpışmaya ve ciddi bonus puan kaybına yol açabilir. Her hava size belirli bir zorlukla yeni bir sürüş hissi verecektir. Önünüzdeki alan her zaman sonsuza kadar uzanır ve kamera açısını kendi kendine ayarlayarak 360 derece de görüntülenebilirsiniz. Arabanın içindeki kontroller bile çeşitli şekillerde simüle edilir ve oyuncular için zengin bir deneyim sunar.Takar fizik simülasyonu, Motor Depot'u oynayan herkesin fark ettiği ikinci vurgudur.

Motor Depot MOD APK

Oyuncular, dünya çapında diğer oyuncularla araba kullanmak için çok oyunculu bir seçeneğin tadını çıkarabilir

Motor Deposunda, bir araç filosunun yöneticisisiniz. Oyunun başlangıcında, bir görev ayarlanacak. Bir şey satın aldıktan sonra çok para elde edersiniz. Sürüş simülasyonu istiyorsanız, Motor Depot'u deneyin. Bu oyunda, dünya çapında diğer oyuncularla sürmek için çok oyunculu bir seçeneğin de tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda tadını çıkarmak için çok fazla araba oyunu var ve bugün çok fazla benzersiz olanı indirebilirsiniz. ve diğer araçlar. Her biri benzersiz olduğu için bu keyifli oyunda seçim yapabileceğiniz ve sürülecek çok fazla araç var. Yağmur, kar, güneş ve daha fazlası gibi birçok durumun tadını çıkarabileceğiniz için hava da olağanüstü. Ekrandaki simülatör düğmeleri ile sürüş, büyük çevre alanın tamamen görüntülenmesi, çok rahatlatıcı olmasının avantajına sahiptir. Mobilde birçok sürüş oyunu var, ancak Motor Depotu gibi tam, ayrıntılı ve açık bir ortam oluşturmak biraz nadirdir. Artık bunun basit bir sürüş oyunu değil, geniş yollarda bir macera olduğunu düşünüyorsunuz. Simülasyon oyunları, bu şekilde hissediyorsanız oynamak için en iyi oyunlardır.

Motor Depot MOD APK

Oyun, keyfini çıkarmak için birçok lokasyona sahip açık bir dünyada araba kullanmanızı sağlar.

Motor Depot, denemeye değer zorlu bir sürüş oyunudur. RPG'den savaşmaya ve bulmaca oyunlarına kadar, birçok oyun adrenalin acele tadını çıkarmanıza izin verecektir. İstediğiniz kadar da sürün - araba oyunları dünyasında yarış ve simülasyonlarla eğlenebilirsiniz. Bunlar arasında otobüsler, kamyonlar, damperli kamyonlar, arabalar, traktörler ve daha fazlası bulunur. Bu oyun, her bir aracın gerçekçi hareketlerini mükemmel bir şekilde yakalar, böylece onlardan keyif alabilirsiniz. Çok açık dünya - Motor Depotu, birçok yere sahip açık bir dünyada sürmenizi sağlar. , hareket, ivme, frenleme ve vites değiştirme koordinasyonu tam olarak gözlemlenmelidir. Gereksinim sadece sürücünün görevi zamanında, doğru yerde tamamlaması değil, aynı zamanda güvenli olmak ve mümkün olduğunca çok bonus puanı toplamaktır. Şekli, arabanın önü, otomobilin şekli, her türlü farklı olan arka römorkların özellikleri. Bulmaca, aksiyon, RPG, çekim, yarış ve daha fazlası gibi oyunlar özgürce indirebileceğiniz. Simülasyon oyunlarının tadını çıkarmayı seven biriseniz, Motor Depotu oynamak için en iyisidir.
Arabanızı sürün Zorlu uzun yollarla. Konukların gereksinimlerine bağlı olarak, görevi yerine getirmek için farklı türde araç türleri kullanacaksınız: kamyonlar ve arabalar, traktörler, damperli kamyonlar ve otobüsler, bunların hepsini yolda sürme fırsatına sahip olacaksınız.Motor Depot bir Açık dünya 3D ayarı. Burada keyif alacak 50'den fazla benzersiz araç var ve onları ülkenin çeşitli yerlerinde özgürce sürebilirsiniz. Motor Deposu İngilizce versiyonuyla en gerçekçi ve eğlenceli sürüş simülasyon oyunlarından biri.
Motor deposunun 50'den fazla var. Kozgames'in bu oyun, otobüs, kamyon, damperli kamyon ve daha fazlası gibi büyük araçlar kullanmanıza meydan okuyor. Başka bir kamyon simülasyonu arayan biriyseniz, Motor Deposu'nu deneyin ve benzersiz oyununu seveceksiniz. Oyun, gerçekçi bir oyunun tadını çıkarabilmeniz için rastgele üretilecek bir hava sistemi ile tamamlanmıştır. Bunun yanı sıra, arabanızı istediğiniz gibi tam olarak sürebileceğiniz için kontroller de keyifli. Aracınıza bağlı olarak, bugün ülkenin birçok farklı yerine gidebilirsiniz.

Yeni araçların kilidini açmaya çalışın, üretkenliğinizi artırın ve ince kamyon filonuzu zenginleştirin

Dolayısıyla ilk gereksinim doğru arabayı seçmek, ardından standart bir sürücüyü seçmektir. Her birinin kendi maddesi vardır. Dişli kayması, el freni, kapılar, hızlandırıcı, fren, dönüş sinyalleri, tehlike, boynuz, kamera, far ve daha fazlası gibi kontrolleri alabilirsiniz. Bugün birçok oyun bulabilirsiniz. Sana her zaman meydan oku. Bunlar, özellikle belirli konulara odaklanan oyunlardır. Bir harita, nereye gidebileceğiniz ve bu oyunda nereye gitmeniz gerektiğini özetler. Bağlama bağlı olarak değil, aynı zamanda havaya da yollar. Direksiyon simidinden veya doğrudan aracın kokpitinden kontrol etmeyi seçebilirsiniz. Kabinten, görünüm biraz sınırlı ama daha iyi kontrol edilir. Daha ne kadar bonus puanınız varsa, yeni araçların kilidini açmak, verimliliğinizi artırmak ve ince kamyon filonuzu zenginleştirmek için daha fazla fırsat var. Ancak simülasyon oyunları daha popüler hale geldi ve Geçtiğimiz yıllarda her yerde zevk aldıkları için alakalı.

HappyMod
İndirmek