MiXplorer Silver File Manager Mod + APK 6.64.3 Ücretsiz ödedi

MiXplorer Silver File Manager MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi MiXplorer Silver File Manager
Tür Productivity
geliştirici Pishrodevs
Boyut 9.72 MB
En son sürüm 6.64.3
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2023-09-15

MiXplorer Silver File Manager açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu uygulama, mobil ve tabletlerdeki tüm dosyaları akıllıca yönetmeye yardımcı olur

MixPlorer Silver Dosya Yöneticisi, mobil ve tabletlerdeki tüm dosyaları akıllıca yönetmeye yardımcı olan bir uygulamadır. Dosyaları akıllıca yöneten ve bir dizi küçük ama etkili özelliğe sahip bir mobil uygulama arıyorsanız, MixPlorer Silver Dosya Yöneticisi'ni seçmelisiniz. Uygulamanın özelliklerine ve kullanımlarına dalış yapan kullanıcıların, Android cihazlarında hemen bir dosya yöneticisi uygulaması oluşturmanın neden gerekli olduğunu anlamaları gerekir. Sadece Android 2 ile bir telefon. Ayrıca, TV'deki bazı optimizasyonlar da uygulama tarafından düzenli olarak tamamlandı ve güncellendi. , Meo, OneDrive, OneDrive Business, Pcloud, Sugarsync, Vdisk. Sadece bu değil, Mix Silver, birçok Android cihazına tüm yapılandırmalar ve performansla da yanıt verir. Yalnızca, vurgulama özelliğinden klasörleri tanımanın yanı sıra, uygulama gelişmiş arama işlevlerini de destekler. Dahası, dosya şifreleme ve şifre çözme için, AESCRYPT dosya biçimini ve Media Player + VLC kodekleri gibi diğer eklentileri kullanarak oyuncuların kullanmasını daha uygun hale getirir. Ayrıca, birçok ücretsiz bulut senkronizasyon hizmeti ile bulut depolama alanında kullanışlı bir depolama özelliğine sahip olmak vazgeçilmezdir. Ancak, bu özellikte, gereksiz klasörler otomatik olarak iyice ve hızlı bir şekilde silinir.

MiXplorer Silver File Manager MOD APK

Bu uygulama, her şeyi telefonunuzda tek bir yerde merkezileştirmenize yardımcı olabilir

Veya bir dizi çok formatlı dosya kafasını işlemek, sıkıştırmaya ve doldurmak için çok fazla ihtiyaç olduğunda, hemen karşılık gelen özelliklere sahip bir dizi küçük uygulama indirmeyi düşünmelisiniz. Her şeyi telefonunuzda tek bir yerde merkezileştirirsiniz.Aynly, MixPlorer Silver Dosya Yöneticisine Mega.ru, Owncloud, MyDrive dahil 19 bulut depolama sağlayıcısından erişilebilir. Sadece bu değil, her klasör farklı görünümlerle düzenlenir ve kullanıcılar sonuçta her klasörü adlandırmayı seçebilir. Bu özellik ile kullanıcıların yalnızca aradıkları klasörle ilgili bilgileri tıklamaları gerekir; Ekran, sağlanan verileri otomatik olarak görüntüler. Archiver, Image, Tagger ve PDF gibi ek eklentilerin, uygulamanın cihazdaki geliştirilmesini desteklemek ve kullanıcılar için diğer birçok çekici yardımcı programı sağlamak için düzenli olarak yeni özellikleri güncellemesi gerekir. sunmak gerekir. Buna ek olarak, kullanıcılar üç manzara moduna çift paneller eklemek ve paneller arasında sürükleyip bırakmayı desteklemektedir. Bir dosya yöneticisi uygulaması olmasına rağmen, uygulama ayrıca metni düzenleyebilir veya eşlik eden kod dizilerini güçlü ve hızlı bir şekilde düzenleyebilir. Buna ek olarak, paketleme ve ambalaj işlemi de sayısız 7Z, ZIP veya ZIP64 dosyalarında ve daha fazlası içinde bölünür ve şifrelenir.

MiXplorer Silver File Manager MOD APK

MixPlorer Silver en popüler dosya yönetimi uygulamalarından biridir

MixPlorer Silver Dosya Yöneticisi her şeyden önce akıllı bir yönetim uygulamasıdır. MixPlorer Silver - Dosya Yöneticisi, son derece olağanüstü kullanım ve özelliklerle bugün en popüler dosya yönetimi uygulamalarından biridir. Hepsi uygulamada yerleşik HTML görüntüleyici ve yazı tipi görüntüleyici altında görüntülenir. Uygulama, uygulamada isteğe bağlı olarak otomatik olan veya kullanıcı tarafından manuel olarak manipüle edilen özel sekmeleri ve arayüzleri dışa aktarma ve içe aktarma yeteneği nedeniyle övülür. Buna ek olarak, kullanıcılar çeşitli cihazlarda, özellikle de dokunmatik ekranları olmayan çeşitli cihazlarda çeşitli görüntüleme modlarının tadını çıkarmakta serbesttir. Dahası, fotoğraf, video veya belgeleri her arama veya düzenlediğinde kolay bir şey değildir. Yazılım, olağanüstü bir ekran arayüzüne sahiptir ve gümüşü karıştırmak için kullanımı son derece kolaydır, kullanıcıların sınırsız sekmelere ve özellikle gibi görevlere göz atmasına izin verilir. Klasörleri kopyalamak, taşıma veya kaldırma da hızlı bir şekilde yapılır. Önceki sürüm için, klasör listesinden silinen klasörler bazen uygulama belleğinde hala mevcuttur. MixPlorer Silver'ın cihazınızdaki tüm dosyaları kullanması için bırakması için güvenmeniz için son derece saygın ve kaliteli bir yer olduğu garanti edilir. İşiniz sadece ilk çalışmayı bu uygulamadaki dosya yöneticisi sıralama özelliğinin güçlü yardımı ile yeniden düzenlemektir.Günü, MixPlorer Gümüş Dosya Yöneticisi aşağıdakilerle yardımcı olur: Mixplorer Gümüş Dosya Yöneticisi ayrıca yüksek uyumluluk ile güçlü bir sıkıştırma ve dekompresyon uygulamasıdır. .Nz, posta. Kullanıcıların özgürce seçebileceği çeşitli yazı tiplerinde biçimlendirilirler.

MiXplorer Silver File Manager MOD APK

Bulut depolamasında veri dosyalarına erişmek ve depolamak için MixPlorer Silver Dosya Yöneticisi'ni kullanmak ücretsizdir

Ancak yönetim katı değildir, ancak kullanıcıların en çok estetik ve yönetim alışkanlıklarına uyabilecek birçok renk ve yoldan seçim yapabileceği yerler. Yönetim süreci PC'ninkine benzer, çok tanıdık ve sezgisel. Bu nedenle, Android cihazınızdaki temel dosyaları yönetmek için basit bir uygulama bulmakta zorlanıyorsanız, bu makale sizi kullanışlı bir uygulamaya tanıtacaktır. Bu klasörler için uygulama, işaretleme sistemini kullanıcılar tarafından kolay tanımlama için sınıflandırılan klasör veya dosya türlerinde otomatik olarak özelleştirir. Uygulama ayrıca EPUB, Mobipocket, PDF ve daha fazlası gibi dosya formatları için her dosya için okumayı da destekler. CO. Ve Yandex gibi webdav özellikli bulutlar. Özellik sayısı, mobil yönetim görevlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yeterlidir.2 veya daha yüksek çalışanlar, kullanıcılar bu uygulamanın tadını çıkarabilir. Gibi: Ve birçok ekstra özellik geliştirici tarafından güncelleniyor. Bu nedenle, özellikle birçok farklı ihtiyacı olan gelişmiş kullanıcılar için ve hatta bu dosya yönetimi yazılımını tanımaya başlamak için uygundur. İlk olarak, ekran arayüzünde istediğiniz renkte özel modları seçebilirsiniz. Sırada menü seçenekleri veya çalışma düğmeleri içindir; Kullanıcılar gerektiğinde bunları tamamen ayarlayabilir, etkinleştirebilir ve hatta devre dışı bırakabilirler.Bu, aynı türün başka hiçbir uygulamasının yapabileceği tüm olağanüstü özellikleri içeren bir uygulama olarak düşünülebilir ..
aracılığıyla hızlı, kolayca yönetebilirsiniz. ve cihazınızdaki tüm dosya biçimlerini düzenleyin. Bu, özellikle önemsiz dosyalar, gereksiz dosyalar ve hatta virüslerle dolu dosyalarla dolu bellek aşırı yükleri için zor bir iştir.Mix Silver, uygulama dahil olmak üzere dosyaları hareket ettirebileceği, yedekleyebilmesi, yeniden adlandırması, paylaşabileceği ve sıkıştırabileceği kullanışlı bir dosya yöneticisidir. belirli mixplorer dosya biçimleri veya dosya biçimleri.

HappyMod
İndirmek