Mini Monster Rumble Strategy Mod + APK 1.1.16 Sınırsız para

Mini Monster Rumble Strategy MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi Mini Monster Rumble Strategy
Tür Strategy
geliştirici Evrac Studio
Boyut 97.76 MB
En son sürüm 1.1.16
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-03-21

Mini Monster Rumble Strategy açıklaması

Mod Özellikleri:

Canavar her cesur adamın kalbini tüketiyor

Sınırsız mücevher*
3. Sınırsız Enerji
5. Ordunuz ölü topraklarda kötü canavarlarla mücadele etmek zorunda kalabilir. Bazı cesur insanlar canavarları öldürmek ister, ancak birlikte ilerlediklerinde güçleri harika. İlk zamanlardan beri kaybolan eski kitapları bulabilirsiniz. Aksi takdirde, hiçbir şeyiniz yok.
Bu, birlikte savaşmak ve onları dünyaya götürmek için inşa etmeniz gereken güçtür. Bu yüzden canavar istila edilen dünyada seyahat edin ve kötü canavarları yenmek için dürüst canavarlardan oluşan bir ekip oluşturun. Burası, her bir toprak parçasında hala var olduklarında huzurlu olamayacak. Onlardan bir pusula karşılaştınız ve hiç kimse bir istisna düşen av değil.
Kötü canavarlar bu geniş dünyadaki tüm toprakları istila ettiler. Ve bir kadro oluşturmak ve meydan okumayı üstlenmeye hazır olmak için güçlü canavarlarınız varsa, dünyayı çevreleyen ve herhangi bir yer onların alanı olabilir. . Canavarların görünümü huzurlu olduğunuz her ülkeyi yapmaz.
Canavar her cesur adamın kalbini tüketir ve direnmek için bir yol bulmalıdır. Ama sonunda, onlarla yüzleşmenin bir yolu vardı: bir canavar ekibi yaratmak. Bu kötü canavarlar savaş planınızın böyle olacağını hayal edemeyecek. Ve tek başına bir takım oluşturmadan onlarla savaşamayacaksınız. Görünüşe göre değerli eşyalar bulmak kolay, ama kazanmak zorundasınız ..

Mini Monster Rumble Strategy MOD APK

Canavar dünyasını güçle kurtarmanın hedefini gerçekleştirmek.

Adalet için savaşan canavarlar, orada Karanlığın Canavarlarından daha fazla güce sahip olacak. Kalbi olan her kahraman, cesurca giren ancak yine de yenilgi alandan daha önemlidir. Bu yüzden canavar öldürmeye başlayın ve canavar kahraman ekibinizle onları yok ederek. Kazanma, Canavarın Elinden Ekipman'ın sahipliğini kazanmanızı sağlar. Bunun yerine, canavarların farklı arazilerde saklandığı haritaya bir macerada olacaksınız. Tehlikeli canavar bölgesini başarıyla fethetin ve keşif yolculuğunda daha derine iner.
Menü
2. Zehiri iyileştirmek için zehir kullanın ve onlara karşı savaşmak için güçlü canavarlar kullanın. Buraya giren her yaratık, kim veya hangi amaçla ne olursa olsun cezalandırılacaktır. Çeşitlilikleri, düşmanla başa çıkmak için taktiklerinizi almanızı sağlayacaktır. Canavar dünyasını güçle kurtarmanın hedefini gerçekleştirmek için mini canavar rumble stratejisi modunu indirin.

Mini Monster Rumble Strategy MOD APK

Ordularınızı kontrol edin ve mini canavar gürleme stratejisinde destansı savaşlara götürür

Sınırsız SummonConconconconcon kontrol ve onları mini canavar rumble stratejisinde destansı savaşlara götürün. Canavarlar arasındaki çatışmaların gerçekleştiği büyük savaşlara katılacaksınız. Savaşlar her zaman hazır olmanızı gerektirir çünkü bunlar en büyük belirleyici savaşlardır. Bu dünyadaki tüm heyecan verici şeyler, görünüşleri nedeniyle görünmüyor. Ardından, dürüst canavarlardan oluşan bir orduyu yaratın ve görünen vahşi canavarları yok edin. Maceralar sadece güvenilir müttefikleriniz olduğunda resmen başlar.Monsers her ülkeyi istila etti ve geri getirdikleri hazineler çok büyük. Onları ellerinizle yendiğinizde, hazinelerine ve tanıklarına girdiğinizde inanmayacaksınız. Canavarlar tarafından toplanan ürünler, ekipmandan silahlara kadar sizi şaşırtacaktır. Ayağa kalkma, bir güç olarak hazırlanma ve yıkımla mücadele zamanı.

Mini Monster Rumble Strategy MOD APK

Her vahşi canavar arazisini fethetmek için gerçek güce sahip canavar savaşçıları toplayın

1. Sınırsız madeni para*
4. Her vahşi canavar arazisini fethetmek için canavar savaşçıları gerçek bir güçle toplayın. Ve bu, tehlikeli dünyada sürekli savaşabilmek için güvendiğiniz yer olacak. Canavar kahramanlarının toplanması, hayatta kalmanıza yardımcı olmak için canavarları öldürmenize yardımcı olur. Bunun yerine, canavarınızı canavar somut yağma ile donatın.
Saldırı ekibinizin birliği sizi tüm canavarlara karşı daha güçlü hale getirecektir. Her kötü canavar dalgası, savaşın en yoğun seviyede hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Bunun yerine, tüm canavarları sürekli olarak yenerek ve eşyaları toplayarak ekipmanınızı artırın. Bir araziyi fethetmek sizin amacınız değil, tüm dünya. Kötü düşman, dürüst canavar güçlerinin birliğine direnemez.

HappyMod
İndirmek