Minecraft Mod + APK 1.20.80.24 Kilitli

Minecraft MOD APK Icon
4.0
Uygulama ismi Minecraft
Tür Arcade
geliştirici Mojang
Boyut 762.18 MB
En son sürüm 1.20.80.24
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-03-29

Minecraft açıklaması

Mod Özellikleri:

Minecraft, hayatta kalma türündeki en popüler oyundur

Bu oyun inanamayacak kadar orijinal olan parlak 3D grafiklere sahiptir. Çok fazla tanıtmanız gerekiyor, Minecraft hayatta kalma türündeki en popüler oyundur. Çok oyunculu ile oynamak piyasadaki en son topluluk yaratımlarını keşfetmenize yardımcı olacaktır. Bu, büyük ve destansı yapılar oluşturmaya odaklanabileceğiniz anlamına gelir.

Minecraft MOD APK

Oyuncu her yere gidebilir, oyunda her şeyi yapabilir Minecraft

Hemen yaratıcılığı deneyimlemek ve serbest bırakmak için şimdi indirin. Her yere gidebilir, her şeyi yapabilirsiniz, kendinize iyi hissettiğiniz sürece nasıl yaşarsınız. Ve çalışma yeteneğinize bağlı olarak, öğelerin nasıl oluşturulacağına bağlı olarak. Oyuncular tamamen kendi yaratıcı hikayelerini yaratır ve farklı yolculukları takip ederler. Çok sayıda özellik var ve Minecraft milyonlarca insan arasında favori oldu. Can sıkıntınızı öldürmek için akıllı telefonlarda Minecraft'ın yüklenmesi ve oynatılması şiddetle tavsiye edilir. İyi bir oyuncu için, maceraları için ihtiyaç duydukları şeyi yapmak için neredeyse tüm tarifleri hatırlayacaklar. Gençlerin hayal gücünü canlandırmanın harika bir yoludur ve sonuç olarak muhtemelen daha iyi olacaklar.
Bu oyun hakkında en gerçek gerçektir ve bir özellik olarak sayılır. Bilmiyorsanız, Minecraft klasik bir büyük dünya ama bloklardan oluşuyor. Formüller gittikçe daha karmaşık olacaktır. Antik parçalar (elmas ekipmanınızın bir kez daha yükseltilmesine izin veren), bazalt, Helenit cevherleri ve altın kaplama siyah taşlar, vb.

Minecraft MOD APK

Minecraft, oyuncuların dünyayı gerçek hayatta keşfetmelerine ve çeşitli yapılar oluşturmak için diğer inşaatçıları kullanmasına izin verir

Bu, herhangi bir hata mesajı olmadan oyuna indirip giriş yapabilmeniz için değiştirilmiş bir sürümdür. Minecraft çok yüksek ve insanları ne olursa olsun Minecraft'ı seviyor. Bazen bir oyunu aneasier bir şekilde indirmek zorlaşır. Bu, oyundan çıktıktan sonra bile dünyadaki çevrimiçi aktivitelere her zaman erişir ve sürdürürsiniz. Sadece bu değil, oyun dünyayı gerçek hayatta keşfetmenize ve çeşitli yapılar oluşturmak için diğer inşaatçıları kullanmanıza izin verir. Ancak, yeni öğeler oluşturmak için tam bloklar oluşturmak için bunları birleştirmenize yardımcı olabilirler. Geceleri ve altınızdaki zindanlarda düşmanlar var, bu yüzden onlarla savaşmaya hazır olduğunuzdan emin olun. Sunucu yok: Ne yazık ki, Minecraft'ın mobil sürümündeki sunuculara erişemezsiniz.

Minecraft MOD APK

Oyuncular bu oyunda köylüler, hayvanlar gibi birçok yaratıkla karşılaşacaklar

Oyun sırasında oyuncular köylüler, yiyebileceğiniz hayvanlar gibi birçok yaratıkla karşılaşacak veya sığır eti, koyun, tavuk, balık gibi ürünler yapacak ve genellikle gündüz görünecek. Geceleri, tehlikeli canavarlar örümcekler, zombiler veya iskeletler gibi oyunculara saldırabilir. Minecraft dünyası Her şey, dünya, su, taş, ahşap, altın gibi çeşitli malzemelerle 3D küplerden oluşur… Oyunda tahmin edilen Yaklaşık 36 milyon kare kabin. Evinizde size zarar verebilecek hiçbir şey yok.

Oyuncular açık bir dünyada özgürce her şeyi yapabilir

Minecraft'ta, oyuncu belirli bir hedefi olmayan açık bir dünyada bir karakter alır, oyuncunun özgürce sevdiğiniz şeyi yapmasına izin verir. Gece gelmeden önce, oyuncular barınak bulmalı çünkü karanlık canavarlarla görünecek ve size saldıracaklar, Başlangıçta, barınak almak için bir mağara kazmanız ve bir ev inşa etmek ve yeterli ürün yapmak için malzemelerden yararlanmanız gerekir. Bu ödüller para, mücevherler ve altın paralar şeklinde. Bu, keşif, macera ve beraberindeki dövüş unsurları ile hayatta kalma yönünde bir oyundur. Kelimenin tam anlamıyla tüm zamanların en büyük oyunlarından biri ve neredeyse on yıl önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen, hala tüm dünyadaki çeşitli yaş grupları arasında büyük bir takip var.
Bu oyunu oynamak size bir dizi ödül veriyor Bu oyunda farklı sitem satın almak için harcayabilir. Oyundaki karakterleri kontrol etmek için sadece dokunarak hareket etmeniz gerekir. Başka hiçbir şeyi stoklayamıyorsanız, evinize götürün ve oraya koyun. Oyuncular bu tabloları daha kullanışlı araçlar oluşturmak için kullanabilirler. Oradan, yaratıcı sevenlerinizden daha fazla harita ve farklı deriler alın. Bu aynı zamanda daha güçlü ürünler almanıza izin veren yeni işçilik tariflerine de yol açar. Duyguları gösteren bu jestler sadece teste tabi tutulur. Oyun, kendi dünyanızı inşa etmek için kötü canavarları hazırlamak ve hayatta kalıyor ve koridor kötü canavarları fethetmek. ve kaynak toplamak. Bunu bir kale veya kasaba gibi büyük bir projeye girmek istediğinizde yapmak en iyisidir.

Büyük bir kale veya hatta fütüristik bir şehir inşa etmekte özgür

Minecraft, yayıncı Mojang tarafından yaratılan bir hayatta kalma taktik oyunudur. Çok fazla tanıtmaya gerek yok, Minecraft hayatta kalma türündeki en popüler oyun. Dünyanın en çok satan oyunu mobil ve bir patlama ile geliyor. Oyun, Cüce Fortress, Infiniminer ve Roller Coaster Tycoon gibi çeşitli başlıklardan ilham aldı. Oyun, gerçek zamanlı 20 dakikalık tipik bir döngü ile belirli bir döngüye göre zaman ve gündüz zaman ayırır. Sıradan bir insanın zekası ve cesareti dışında hiç gücünüz yok. Aslında, diğer birçok oyun için, kahramanlarının her zaman özel bir görevi vardır. Minecraft Mod APK Guns'un temel önermesi oldukça basit: İşte büyük bir dünya, şimdi onu keşfedebilir ve oradayken istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Büyük bir kale veya hatta fütüristik bir şehir inşa etmek istiyorsanız, devam edin.

Ovalar, tepeler ve mağaralar gibi çeşitli arazilerle vahşi bir dünyayla yüzleşmek

İlk başta, oyunun bir adı Mağara oyunu, sonra Minecraft Siparişi Taş olarak yeniden adlandırıldı ve son olarak Minecraft. Genel olarak, bir insanın hayatını bir fantezi dünyasında yaşamaya devam edeceğiz. Minecraft muhtemelen çoğu insana çok fazla girişe ihtiyaç duymaz. Başlangıçta, oyuncular ovalar, tepeler, mağaralar, bataklıklar, çöller, ormanlar ve çeşitli su kütleleri gibi çeşitli arazilere sahip vahşi bir dünyanın karşısındalar. Ayrıca, Creeper patlayabilen özellikle tehlikeli bir yaratıktır ve hem gece gündüz görünebilir. Bu zorluklar soruşturmanıza değer mi? Asil bir nedenden dolayı savaşırlar veya belirli bir sefil düşünceye düşerler. Kendi evinizi inşa etmek istiyorsanız, o zaman yapın - bu başlamak için iyi bir yoldur. Böyle bir yapı inşa etmek için gereken zamanı ayırabildiğiniz sürece, iyi olacaksınız.

HappyMod
İndirmek