Megapolis: City Building Sim Mod + APK 10.2 Mod speed

Megapolis: City Building Sim MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Megapolis: City Building Sim
Tür Strategy
geliştirici Social Quantum Ltd
Boyut 99.42 MB
En son sürüm 10.2
mod bilgisi Mod speed
Güncelleme 2024-01-13

Megapolis: City Building Sim açıklaması

Mod Özellikleri:

Megapolis bir strateji oyunudur

Social Quantum Ltd. tarafından geliştirilen bu oyun daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam etti. Bu oyunda, bir şehirde tonlarca şeyi birleştirebilirsiniz. En iyi belediye başkanı olun ve liderlik tablolarının zirvesinde şimdiye kadarki en iyi şehre sahip olun. Kent. Başarılı bir şey var. Örneğin, bir ev yaratmak için hammaddelere ve işçilere ihtiyacınız olacak. Sadece ekrandaki düğmelere göre dokunacaksınız ..
Megapolis bir strateji oyunudur, bu da bu oyunu oynamak için farklı fikirlere ihtiyacınız olduğu anlamına gelir, çünkü tam bir şehir oluşturmak kolay bir iş değildir, bu yüzden her şeyi buna göre tasarlamanız gerekir . sadece Google Play Store'da 50 milyondan fazla indirmeye ulaştı. İdeal metropolünüzü yaratana kadar durmayın. Yapmayı seçtiğiniz her şeyin güzel olacağından emin olabilirsiniz. Liglerde ilerleyebilmeniz için olabildiğince çok kazanın.

Megapolis: City Building Sim MOD APK

Bu oyunun amacı, kendi kendine yeterli olan tamamen işleyen bir toplum yaratmaktır.

Şehir simülasyon oyunları her zaman popülerdir. Bu, bu oyunun ne kadar popüler olduğunu göstermezse, o zaman havaya uçmaya hazırlanır. Eğer isterseniz Özgürlük, Stonehenge ve hatta Eyfel Kulesi heykelini bir şehirde koyabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. kendi kendine yeterli olan tamamen işleyen toplum. Ancak Megapolis'te bekleyebileceğiniz daha fazla özellik var. Şehrinizi nasıl tasarlayacağınız size kalmış. Bir şey yaratmak için bunun için gerekli kaynaklara sahip olmanız gerekir.

Megapolis: City Building Sim MOD APK

Megapolis denemeniz için mükemmel bir oyun

İyi optimizasyon nedeniyle asla gecikme sorunlarıyla karşılaşmayacaksınız. O zamanlarda, kuralların bulunmayan kendi şehrimizi inşa edebilmemizi diliyoruz. Ancak bunun yanı sıra, hayalinizdeki şehri gökdelenler, binalar, parklar, havaalanları ve daha fazlası ile inşa edebilirsiniz. Yakından bakarsanız şehrinizdeki bireysel vatandaşları bile görebilirsiniz. Haftalık yarışmalarda yarışabilmeniz için diğer belediye başkanlarıyla işbirliği yapın.
Megapolis, hayal gücünüzü gerçeğe dönüştürmek için kullanabileceğiniz muazzam özelliklere sahip olan oyundur. Bu tür oyunlarda, mühendislik becerilerinizi test edebilirsiniz. Mükemmel şehri inşa etmek için herhangi bir mühendislik bilmenize gerek yok, sadece becerilerinizi sergilemek için mükemmel bir caddeye ihtiyacınız var. İçinde yaşıyoruz. İşte özellikler: Gerçekçi grafikler - daha önce de belirtildiği gibi Megapolis'in grafikleri hayal kırıklığına uğratmıyor.

Megapolis: City Building Sim MOD APK

Megapolis'in basit bir kullanıcı arayüzü var

Megapolis'in basit bir kullanıcı arayüzü vardır, bu yüzden yaş kısıtlaması yoktur, çünkü herkes bu oyunun tadını çıkarabilir. Sonra, malzemeleri günlük olarak toplayabilirsiniz, böylece şehrinizi genişletebilirsiniz. Grafikler ve oyun için, aynı türün popüler oyununa benzer - Sims City.challenges, ödüller ve başarılar - bu oyunda çok sayıda zorluk var. Pek çok şeyi yaratın - Megapolis'te parklar, gökdelenler, havaalanları, demiryolu istasyonları, havaalanları ve daha fazlası oluşturabilirsiniz.
Bu oyunun ana oyuncusu olduğunuz için bu sizin sorumluluğunuzdadır İyi bir belediye başkanı olarak şehrinizin insanlar. Şimdi bu oyunu diğerleri arasında en iyi hale getiren ana özellikler hakkında konuşalım. Onlar harika bir geçmiş zaman ve çok eğlenceli bir oyun. Bu şehir yapımı simülasyon oyunu, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için her kuralı bükmenizi sağlar. Bu oyunu uzun süre oynayacaksınız, iyi olan şey, bağımlılık yapıyor. Ne kadar çok yaratırsanız, deneyimler vatandaşlarınız için o kadar iyi olur.
Bu oyun ödül kazanıyor, bu yüzden milyonlarca insan bundan zevk alıyor. Ama sonra bunun imkansız olduğunu anlıyorsunuz çünkü belediye başkanı değilseniz, hiçbir yerden bir şehir inşa edemezsiniz. Mobil oyunlar sayesinde artık Megapolis var. Bunu yapmak için binalar ve fabrikalar ekerek kaynak üretmeniz gerekir. Bunun yanı sıra, binalar, altyapılar ve yolların hepsi mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır.

HappyMod
İndirmek