Mahjong Journey: Tile Match Mod + APK 1.25.9900 Ücretsiz satın alma

Mahjong Journey: Tile Match MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Mahjong Journey: Tile Match
Tür Puzzle
geliştirici G5 Entertainment
Boyut 146.38 MB
En son sürüm 1.25.9900
mod bilgisi Ücretsiz satın alma
Güncelleme 2024-02-08

Mahjong Journey: Tile Match açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyun bu değerleri takip eden iyi bir aday

Ne kadar çok oynarsanız, yaptığınız şeyle o kadar büyüleyici olacaksınız. Mahjong oyunundan esinlenerek, ancak alakalı olmak için gelişti. Daha ilginç ne olabilir? Gerçekten de sahip olduğunuz başarılarla zirvede olmanız gerekecek. Belli sayıda seviyeyi tamamlamak size başarılar verecektir. Paris şehrine bakın, yükselen duvarda adım atın, Londra'ya gizemle dolu gelin ..
Mahjong Yolculuğu: Kirp maçı bu değerleri takip eden iyi bir adaydır. Oyun alanında daha fazla parça kalmayana kadar bunu yapmaya devam edin. Kazandıktan sonra, eskilerini değiştirmeyi seçme ayrıcalığına sahip olacaksınız. Mahjong Yolculuğu oynarken: Fayans Maçı, yavaş yavaş daha karmaşık seviyelere çıkacağız. Korkunç çeşitlilikle oluşturulan 2000'den fazla farklı seviyeye sahip olacak.
Oyuncuların akademik eğitimi için birçok iyi fayda sağlıyor. Bir şehir inşa ederken bulmacaları çözün. Konağınızı kurtarmak için tüm çevre alanı yenileyin. Bu eşyalar oyuncak ayılar, çiçek sepetleri, heykeller veya madalya olabilir. Bu araçları dükkandan satın alabilir, karttan kartları kaldırmak için en güçlü güçlendiricileri kullanabilir ve bu oyunu sizin yapabilirsiniz. Güçlendiricilerin kullanımı, konağınızı restore etme ve yenileme sürecinde size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Her seviyeyi tamamlamaya hazır profesyonel bir Mahjong oyuncusu olun. Daha fazla yeni gizemlerin kilidini açmak için seviyelere katılmak gerekir. O zamanlar kazanan olacak ve oyundan hediye alacaksınız. Her gruptaki kart sayısı zorluğa uyacak şekilde değiştirilebilir. Daha fazla üç yıldızlı seviyeler, başarılarınız o kadar olağanüstü hale gelir.

Mahjong Journey: Tile Match MOD APK

Tekrar oynayın ve kazanmanın basit sevinçlerinin tadını çıkarın

Tüm farklı oyuncu türleri yargılarını deneyimleyebilir ve yapabilir. Göreviniz onu dünyaya götürmek ve ailesi hakkında ipuçları bulmaktır. Şık ve modern bir yer yaratmak hiç de zor değil. Sadece sıkı çalışmanızla, daha büyük hedeflere ilerleyebilirsiniz. Öğeleri birleştirirken oluşturduğunuz kombinasyonlara eşdeğer olacaktır. Büyük bir harita ile geniş, gizemli dünyayı keşfetmek için macera haritada herhangi bir yer seçebilirsiniz.
Tekrar oynayın ve kazanmanın basit sevinçlerinin tadını çıkarın. Geleneksel Çin müzik teması ile klasik ses efektleri ile birlikte Solitaire şehrini fethetmek ve konağınızı inşa etmek için heyecan verici bir maceraya dalacak. Eski konağın yenilenmesinde size yardımcı olmak için ödüller alın ve olağanüstü başarılar toplayın. Daha fazla yeri keşfedebilmek için, gücü artırmak ve birçok eşya toplamak için birçok seviyeyi fethetmeniz gerekir. Bu, çekici ve ilgi çekici seviyelere sahip klasik bir solitaire oyunudur. Bu oyuna gelirseniz, size gizemli solitaire dünyasına dalmış, konağı birlikte inşa etmek ve yenileyen rahatlatıcı anlar verirseniz mükemmel bir seçim olacaktır.

Mahjong Journey: Tile Match MOD APK

Bu oyun, eğlence dolu bir RPG oyun deneyimi hissine uygun yeni bir çizgi film sanatıdır.

Küçük kızın gezisi ve sevimli kedi belirli bir yerde durmayacak. Oyunun artan zorluklarla birçok farklı oyun seviyesi var; Göreviniz aynı tuğlaları haritadan silmek için eşleştirmektir. Bulmacaları çözerek ev için dekorasyon satın almak için çok para kazanın veya seviyenizi en hızlı yükseltmek için altın yıldızlar kazanmak için şehirleri ziyaret edin. Sadece sıradan bir yapboz oyunu değil, aynı zamanda heyecan verici bir macera. Oyun geniş bir solitaire koleksiyonu toplar ve işiniz aynı kartları düzenlemek ve konağın yenilenmesinde size yardımcı olmak için haritada daha fazla yerin kilidini açmaktır. Eğer şanslıysanız, bir sonraki yolculuğunuzda size çok yardımcı olacak harika bonuslarla en güzel, yeni yerlere rastlayabilirsiniz.
Bu oyunda ailesini kaybeden genç bir kıza dönüşeceksiniz. Odanın her bileşeni, herhangi bir seviyeyi tamamlamanızı gerektirir. Sadece telefonunuzla bu geniş dünyayı keşfetmek için ücretsiz seyahat alacaksınız. Yolculuğu tamamlayın ve şimdi ailesini kurtarın. Mahjong Yolculuğunu hemen indirmeden: Oynamak ve hissetmek için karo Match Mod, ne bekliyorsunuz? Mahjong Yolculuğu, eğlence dolu bir RPG oyun deneyimi hissine uygun yeni bir çizgi film sanatıdır.
Yolculuğunuz sırasında yenilemeye çalışın ciddi şekilde bozulan eski konak. Oradan, koleksiyonunuza gittikçe daha fazla ekleyebilirsiniz. Amacınız, para geliri ve seviyesi yükselen karo çiftlerini eşleştirmektir. Yüzlerce seviye güncellenen her seviye gittikçe daha karmaşık hale gelecektir, bu nedenle olağanüstü başarılara sahip olmanız ve sizi destekleyecek araçlar almak için birçok ödülün kilidini açmanız gerekir. oyun. Ne için bekliyorsun? Oyunu indirin ve bu oyunun sunduğu tüm olağanüstü özelliklerle bugün deneyimleyin? Size en rahatlatıcı anları getirme ve kendinizi Solitaire'in şiirsel dünyasına daldırmaya söz veriyor. Evrensel bir bollukla yüzlerce zorluk sunar. Sadece eğlenmekle kalmaz, aynı zamanda zihninizi düzenli olarak eğitmeye yardımcı olur. Tüm dünyada adlandırılan en güzel yerleri keşfedeceksiniz. Sadece farklı bölümlerden geçin, o zaman bunları kolayca alacaksınız. Şimdi eski villayı yenilemeye başlayalım.

Mahjong Journey: Tile Match MOD APK

Elmas kullanmak azalmaz, ancak artar

Bulmaca oyunları değerli molalar aldığımızda çekici bir seçimdir. Ancak dikkatli bir şekilde ele almak üzere olduğunuz tüm adımları gözlemlemek için zaman ayırırsanız, her şey aşılabilir olacaktır. Unutulmaz zorluklarla solitaire yolculuğu, konağı açmak ve en güzel konağa yenilemek için zor seviyeleri fethetmek için tuğlaları eşleştirin. Klasik solitaire oyununun hayranıysanız, bu oyun kesinlikle kaçırılmamalıdır. Bu oyunun cazibesi, oyuncuları heyecanlandıran ve fethetmek isteyen seviye tabanlı seviyelerle birlikte benzersiz tasarlanmış kartlardır. . Bunları birleştirmek için bu seviyelerde iki benzer öğe bulmanız gerekir. Sizi önde bekleyen düzinelerce heyecan verici zorlukla rahatlayın. Girdiğiniz odalardaki her detayla uğraşmaya başlayacaksınız. Belirli bir zorluğu tamamladıktan sonra başarılarınız olacaktır. kaydedilebilir.

Üç yıldız, elde edebileceğiniz seviyedeki en yüksek kilometre taşıdır

Ona eşlik etmek, her zaman ona yardımcı olabilecek bir kedidir. Sizin için neyin doğru olduğunu bulmanız için birçok seçenek var. Üç yıldız, elde edebileceğiniz seviyedeki en yüksek kilometre taşıdır. Her site, ailesinin ortadan kaybolmasıyla ilgili sırları gizler. Aynı zamanda, başka yerlere gitmeye ve orada güzel manzaranın tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz. Kendinizi eğlenceli bulmacalara atın, bulmaca solitaire'in mükemmel kombinasyonuyla sessiz zaman geçirin ve kendi şehrinizi inşa edin - konağı için zorlu Mahjong Yolculuğu .
). Düzenlemeleri de son derece dağınıktır, bu da tamamlanmasını zorlaştırır. Peki nasıl kaydedilecek? Cevap, gittiğiniz yerleri temsil eden heyecan verici öğelerdir. Oyun birçok keyfi aracı kullanmak için destekliyor, bu nedenle seviyeleri çözmek ve daha zor seviyeleri fethetmek için daha fazla seçeneğiniz olacak. Oyun, daha fazla yeni seviye açmak için mümkün olduğunca çok yıldız toplamanız ve dünyayı eğlence dolu keşfetmek için maceraya katılmanız zor olan zorluklar. Canlı sesle birlikte güzel tasarlanmış grafikler harika deneyimler getiriyor.

HappyMod
İndirmek