Magic Tiles 3 Mod + APK 11.024.006 Sınırsız para

Magic Tiles 3 MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Magic Tiles 3
Tür Music
geliştirici Amanotes
Boyut 127.25 MB
En son sürüm 11.024.006
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-21

Magic Tiles 3 açıklaması

Mod Özellikleri:

Magic Tiles 3 eğlenceli ve zorlu bir müzik dokunma oyunudur

Müzik yeteneğinizi dünyanın dört bir yanındaki oyunculara gösterdiğiniz Battle Mod'a katılabilirsiniz. Şarkının daha kararlı bir ritim olması için düğmelerin uzunluğu. Bir droid için Magic Fayans 3'ü indirin ve her yaştan herkes için hem eğlenceli hem de zorlu bir müzik dokunma oyunu deneyin. Müzik, ancak Magic Fayans 3 aynı zamanda birçok çekici özelliğe sahip bir oyundur.Solution: Reklamlardan sıkılıyorsanız, Mod VIP ve Reklamları kaldıran Magic Tiles 3 Mod APK indirin, oyunda rahatsız olmamanıza yardımcı olur. Bu sürüm, bu oyunu adım adım oynayarak yeni öğelerin ve özelliklerin kilidini açmanız gerekir. Hatta bir zihni olan herkes bu sürümü orijinal üzerinden indirmek ister. Bu oyunun bir profesyonel olmak istiyorsanız, tüm türlerin kilidini açın ve oynayın. Ayrıca, balladlardan pop, şarkıları kapsamaktan, ücret ödemeden remiksleri kapsayan tüm türlerin dünyaca ünlü şarkılarının tadını çıkarabilirsiniz. Basitçe ve müzik deneyiminize odaklanmıştır. Tüm şarkılar ve müzik mevcut olacak, böylece istediğiniz zaman herhangi birini çalabilirsiniz, çünkü herhangi bir kısıtlama olmayacaktır. Oyunu oynamak çok kolaydır.

Magic Tiles 3 MOD APK

Oyun oyuncuya en popüler şarkıları ve müziği verecek

Oyun, Vietnamlı genç yetenekli bir girişim olan Amanotes tarafından sağlanmaktadır. Hazırsanız, bu oyunu indirin ve şimdi müzik yeteneğinizi gösterin. Buna ek olarak, başarısız olursanız, oyunun tanıtım videolarını izleyerek devam edebilirsiniz, ancak yalnızca 5 turunuz var. Ayrıca dünyadaki ünlü şarkıların tüm müzik türleriyle, balladlardan, şarkıları örtmeye, kendi tercihlerinize göre remiksler ile tüm müzik türleriyle de tadını çıkarabilirsiniz. Gerçek bir sanatçı olarak ünlü şarkıları çalacaksın. Ancak her seviyede, müzik anahtarlarının hız ve görünümü ile farklı parçaların tadını çıkarabilirsiniz. Standart sürüm ücretsiz. Bu sürüm size daha çeşitli bir şarkı mağazası sunar ve nihai ses sizi kesinlikle tatmin etmek için vaat eder. MOD APK ile bu eklemeleri alabilirsiniz: Bu özellikler indirmek için yeterlidir ve ben oyun. Standart sürüm içeriyor Reklamlar Standart Sürüm Ücretli Ücretli PaysMagic Fayans 3 oynamak için eğlenceli bir oyundur, çünkü bu oyunda çalabileceğiniz en sevdiğiniz şarkıları ve müzikleri verir. Zaten milyonlarca insan bu oyunu birbiriyle oynuyor. Akıllı telefon oyunları konusunda tutkulu bir kişiyseniz, bu oyun stüdyosu piyasaya sürülen hit oyunlarla artık garip değil.

Magic Tiles 3 MOD APK

Oyunun anahtarları piyano gibidir

Magic Tiles 3 oyununda piyanoda çalabileceğiniz çok ünlü müzik ve şarkılar alacaksınız, ancak bunları oynamak için kilidini açmanız gerekiyor. Oyunun anahtarları piyano gibidir. 0 ila 3 yıldız arasında, anahtarların hızı normaldir. Bu basit bir görev değil.
Birçok şarkı ve müzik standart sürümde kilitlenecek ve bunların kilidini açmanız gerekiyor, ancak mod sürümünde bu çabaya ihtiyacınız yok çünkü bu sürüm size tamamen kilidini açacak. Magic Tiles 3'teki şarkılar sistemi, aralarından seçim yapabileceğiniz bir anda görünmüyor. Buna ek olarak, ellerini anahtarlara yerleştirirken, oyuncular da kendilerini hızlı ve hızlı bir şekilde kaybetmemek için eğitiyorlar. Bunu kendiniz test etmenin tek bir yolu var.

Magic Tiles 3 MOD APK

Oyunun çekiciliğinin çekirdeği müziğe dayanıyor

Bu bir müzik oyunudur, bu yüzden oyunun çekiciliğinin çekirdeği müziğe dayanmaktadır. Maçlara ek olarak, haftalık turnuvalar, birçok çekici ödül alabilmeniz için rekabetinizi artırmaya yardımcı olur. Tek yapmanız gereken bu oyunu oynamak için fayanslara dokunmak. Bu oyunu standart sürümde oynarken, oyununuzu rahatsız edecek reklamlar da göreceksiniz ve reklam ücretsiz bir sürüm istiyorsanız onlar için ödeme yapmanız gerekir. Ama belki ortalama bir oyuncu değilsiniz. Bu oyunu oynamak için bu şarkıları çalabilirsiniz, çünkü oynayacak çok fazla seçeneğiniz var. Harika bir şey, geliştiricilerin kullanıcıları için bu oyuna daha fazla şarkı ve müzik eklemek için bu oyunu genellikle güncellemeleridir. Yüksek bir puan elde edebilmek için ellerinizi ve gözlerinizi gerçekten hızlı bir şekilde manipüle etmelisiniz.
Sadece piyano değil, aynı zamanda trompet, davul gibi birçok enstrümanı da çalabilirsiniz ve hatta birçok müzik aletini birlikte birleştirir. Bu Magic Tiles 3 Standart Sürüm, Anywhater'dan indirmek ücretsizdir, bu da bu oyunu almak için para harcamanıza gerek yoktur. İhtiyacınız olan tek şey, bu çevrimiçi çok oyunculu modda herhangi bir gecikme sorunu olmadan oynamak için iyi bir internet bağlantısıdır, çünkü bağlantınızı kaybederseniz oyununuz bitecektir. Ancak standart versiyonda bu elmasları kazanmak için çok çalışmanız gerekir ve iyi miktarda elmas kazanmak zaman alır. Basit musluk kontrolleri, her yaştan insan için erişilebilir hale getirir.

Bu oyunda bu oyunda oynayabileceğiniz birçok farklı müzik türü var

Çoğu ücretsiz oyunda oldukça rahatsız edici bir şey, reklamların oldukça fazla görünmesidir. En sevdiğiniz şarkıyı gönderin ve o şarkıyı ellerinizle çalmak için fayanslara dokunun. Bu küresel savaşları tamamlamaya ve yeni şarkılar ve elmaslar gibi benzersiz ödüller almaya çalışın. Göreviniz, mümkün olan en yüksek puanı elde etmek için renkli anahtarları hızlı bir şekilde tuşun uzunluğu boyunca tutmak ve tutmaktır. Daha ciddi zorlukların yeni şarkılarının kilidini açmak için seviyeleri geçmek zorundasınız. Magic Fayans 3'teki basit tuşlara sahip usta bir piyanist olun. Ayrıca, oyunun oyunu yeni değil, çünkü tüm oyun tekrarlıyor. Magic Tiles 3 Game, bu oyunda oynayabileceğiniz birçok farklı müzik türüne sahiptir.

Şarkının ritmine karşı yarışmanız gereken her seviye

Tek yapmanız gereken, beyaz tuşlardan kaçınırken ekranınıza çalışan siyah piyano tuşlarına dokunmaktır. Siyah anahtarları her oynattığınızda, müziğin sesi yaratılır ve böylece tatlı müzik çalmada ustalaşırsınız.
Her seviye şarkının ritmine karşı yarışmanızı sağlayacaktır. Devam etmek için, geçmeden önce her tuşa dokunmanız gerekir. Ancak, tek yön bu değil. Ayrıca görüntülenen belirli anahtarlara dokunmanız ve tutmanız gerekecektir. Bir adım ileri götürün, bazı anahtarların aynı anda basılması gerekecektir. Bu basit bir görev değil. Piyano şarkılarına yeniden yerleştirilen en son ve en popüler müzik parçalarının tadını çıkarın veya hepimizin sevdiği klasik müzik parçalarının tadını çıkarın. . Sonuna dokunmaya çalışın. Gerekli dokunuşun dışındaki düğmelere dokunur ve anahtarın uzunluğuna dokunursanız veya anahtarın anahtara dokunmadan ekranın altındaki yatay çizgiden geçmesine izin verirseniz kaybedeceksiniz. Yoğun konsantre olmaya çalışın ve sesinizin kesintiye uğramaması için hızlı bir şekilde gözlemleyin.

Oyun ayrıca çeşitli farklı oyun modlarına sahiptir

Ayrıca, daha rahat hissetmenizi sağlamak için müzik çeşitliliği özenle seçilir. Ayrıca, modern müzik yayıncı tarafından düzenli olarak güncellenir. Her parçanın kilidini açmak için iki gereksinimi vardır. Devam etmeniz ve android için Magic Fayans 3'ü indirmeniz ve müzik çalıştırmanız için başlamanız gerekir. Zamanın var. Artık sadece klasik oyun modlarının tadını çıkaramayacaksınız, şimdi, alabileceğiniz ve tadını çıkarabileceğiniz birden fazla oyun var.
Oyunun sonraki aşamalarında, şarkıların ritimleri ve ritimleri de alacak Daha hızlı, sizi gerçek piyano tuşlarına basmak gibi doruğa getiriyor. Ödüller ayrıca düşük hızdan yüksek hıza daha fazla görünecektir. Buna ek olarak, başarısız olursanız, oyunun tanıtım videolarını izleyerek devam edebilirsiniz, ancak yalnızca 5 turunuz var. Hala bitirmediyseniz, baştan oynamanız gerekir.

HappyMod
İndirmek