LingoDeer - Learn Languages Mod + APK 2.99.255 Kilitli

LingoDeer - Learn Languages MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi LingoDeer - Learn Languages
Tür Education
geliştirici Lingodeer
Boyut 76.21 MB
En son sürüm 2.99.255
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-03-19

LingoDeer - Learn Languages açıklaması

Mod Özellikleri:

Duygular ayrıca bir şeyi daha hızlı emmenize yardımcı olabilir

İnsanların yeni dil öğrenirken yaptıkları bir hata, herhangi bir konuda değil, özgürce öğrenmeleridir. Yabancı bir dili etkili bir şekilde öğrenmenize yardımcı olacak faydalı özelliklere ek olarak, uygulama her dersin altında maksimum (orijinal dil) görüntüler ve yeni bir dil öğrenmede daha fazla motive olmanıza yardımcı olur. Öğrencilere becerilere tam erişim sağlamak için alanların.
Şimdi, uygulama mağazalarında bir dil öğretme uygulaması kolayca bulabilirsiniz. Bir dil ile deneyiminiz varsa, bilginizi her gün Lingodeer ile de gözden geçirmelisiniz. Ancak, İnternet olmayan bir yere gitmeniz gerekiyorsa, bazı dersler indirebilir, ardından zamanınız olduğunda bilginizi gözden geçirebilirsiniz. Bu dünyaya girerken, öğrencileriniz için kelime bilgisi ve dilbilgisi bilgisini sıkıca kavrama fırsatınız var. Dinleme ve konuşma becerileri.

LingoDeer - Learn Languages MOD APK

Lingodeer her yaş için bir uygulamadır

Google Play Statistics'e göre Lingodeer, dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcısı olan mobil cihazlar için önde gelen dil öğrenme uygulamasıdır. Hedefinize bağlı olarak birçok konuya bölünmüş dersler aracılığıyla dinleme, konuşma, okuma ve yazma konusunda dört beceriyi de uygulayacaksınız. Bilirsiniz, konuşmadığınız bir dil öğrenirseniz, zihninizdeki bilgi yavaşça kaybolacak ve tamamen kaybolacaktır. Daha sonra uygulamaya konuşabilir ve doğru şekilde telaffuz edip etmediğinizi görmek için kaydınızı dinleyebilirsiniz.Lingodeer her yaş için bir uygulamadır, bu nedenle uygulamanın arayüzü kullanıcılar için anlaşılması kolay bir şekilde tasarlanmıştır .. < BR> kelime bilgisi, günlük iletişim kelime dağarcığı, ofiste kelime dağarcığı, trafikte kelime dağarcığı, restoranlarda kelime dağarcığı gibi birçok farklı konuya ayrılmıştır. Japonya'ya seyahat edecekseniz, yol tarifi isterken, yiyecek sipariş ederken veya hediyelik eşyalar için ödeme yaparken konuşmaları öğrenmelisiniz. Sadece bir ay sonra, yakında dilinizde önemli bir gelişme göreceğinize inanıyorum. Burada İngilizce ve Japon, Korece gibi diğer birçok dil konuşuyoruz. Yol boyunca çeşitli dersler içeren bir kursa erişebilecek ve öğrenmenizi yönlendiren iyi yapılandırılmış bir yol sağlayacaksınız.

LingoDeer - Learn Languages MOD APK

Lingodeer, günde 50 kelime ile tanışmanıza yardımcı olacak

Lingodeer günde 50 kelime ile tanışmanıza yardımcı olacaktır. Kullanıcılar, kullandıkları amaca göre temalar arasından seçim yapabilirler. Bu sayede, kelime dağarcığını hızla hatırlıyorlar. Yabancı bir dil öğrenmek istiyorsanız ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, endişelenmeyin. Bu uygulama, kullanıcıların mini oyunlara, hızlı parça sınavlarına, flaş kartlarını okuyarak ve bir dili eğlenceli ve kolay hale getiren çok daha fazla işleve katılarak çeşitli zor ve kolay dilleri öğrenmeleri için oluşturulmuştur. Uygulamalar, okul sonrası öğrenme stresini güçlendiriyor. İlk olarak, her gün kelime dağarcığı uygulayın. Uygulamanın dersleri egzersizler şeklinde sağlanır, bunu istatistiksel grafikler aracılığıyla tamamlayabilir ve ilerlemenizi izleyebilirsiniz. Lingodeer dersleri birçok farklı konuya ayırdı. Birçok kullanıcının öğrenmeye ilgisi yoktur, ancak Lingodeer aracılığıyla yabancı bir dil öğrendiklerinde, bunun bir oyun gibi olduğunu düşünüyorlar. İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince, Japonca, Vietnamca, Rusça da dahil olmak üzere, her ülkeden en iyi profesörler tarafından sağlandıkları için kursların kalitesi hakkında herhangi bir popüler dili öğrenebilirsiniz. Adam, bilgiyi anlayabilmeniz ve kavrayabilmeniz için yüzlerce cümle sınırsız kendi yolunuzda poz verebilirsiniz. Sonuçları öğrenmek ve geliştirmek için kendinize sabit hedefler belirleyecek ve onlara bağlı kalacaksınız.

LingoDeer - Learn Languages MOD APK

Lingodeer, günde 50 kelime ile tanışmanıza yardımcı olacak

Anadili hoparlörlerin söylediğini duymak için kelimenin yanındaki hoparlör simgesini seçin. Lingodeer öğrenciler için rotalar hazırladı. Sadece yeteneklerinize ve hedeflerinize uyan bir rota seçmeniz, daha sonra uygulamanın rotasına göre her gün bir dil öğrenmeniz gerekir ve ilerlemenizi sadece bir ay içinde göreceksiniz. Basitten karmaşıktan birçok farklı dil hakkında öğrenme yolu. Bu sayede kullanıcılar, kelimeleri yavaş yavaş öğrenmek için temel karakterleri nasıl yazacaklarını bilebilirler. Sadece bu değil, öğrenciler yeni başlayan, orta ve gelişmiş seviyelerden tam dilbilgisi örnekleri ile tamamen ücretsiz bir ders kitabına erişebilirler.
Bilmiyorsanız, bazı kelimeler bağlamda değişir. İngilizce, Lingodeer 38 farklı dilde 95 kurs sunmaktadır. Yıllarca süren dilleri araştırdıktan sonra, kullanıcıların ortak konuşma diline hızlı bir şekilde erişmelerine ve anlamalarına yardımcı olan kurslar oluşturdular. Ayrıntılı anlamları olan milyonlarca kelime koleksiyonuyla. Sadece bu değil, aynı zamanda kullanıcılara basit olana karmaşıktan bulmacalarla eğlenceli ve komik bir an veriyoruz.
kelime bilgisi iletişimin köküdür. 5 yaşındaki bir çocuk bile bu uygulamayla kendi başına bir yabancı dil öğrenebilir. Çevrimiçi dersler her zaman her alandaki en son bilgilerle güncellenir ve dünyadaki kültürlere erken entegre olmanıza yardımcı olur. Yabancı bir dil öğrenmek için bir başvuruya ihtiyacınız varsa, bu kesinlikle sizin için bir numaralı seçimdir. Çift taraflı bir bellek kartının ortaya çıkması da dahil olmak üzere, bir taraf orijinal kelime olduğunda kelime dağarcığınızı pekiştirmeniz için en iyi araç olarak kabul edilir ve diğeri çeviridir.

HappyMod
İndirmek