L.O.L. Surprise! Disco House Mod + APK 2.5.214 Reklamları kaldırmak

L.O.L. Surprise! Disco House MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi L.O.L. Surprise! Disco House
Tür Educational
geliştirici Tutotoons
Boyut 179.52 MB
En son sürüm 2.5.214
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-03-18

L.O.L. Surprise! Disco House açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunla uzun bir iş gününden sonra rahatlamak için eğlenceli bir zaman geçirmek için

Sürpriz. Bundan sonra bebeği giydirmeye devam edeceksiniz. Ve ritim ve renkle dolu bu evde yaşadıklarında, emojilerle birbirleriyle iletişim kuracaklar. Ekranın sol alt köşesi, o kıyafet yığınında bulmanız gereken üründür. Bebeği tamamlamak için, siz ve çocuğunuzun küçük parçalarının her birini renklendirmek için biraz yetenek ve beceriye ihtiyacınız olacak, gözlerinden burun, ağız, saç, cildiniz ... ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar çok Koleksiyon güzel ve daha meraklı olacak. Sadece birçok bebek toplamak ve şekillendirmek, bebekleri giymek bitti.

L.O.L. Surprise! Disco House MOD APK

Oyun güzel, basit ve küçük çocuklar için son derece uygun

Bebeklerin her birinin kendi görünümü var, ama hepsinin dokunaklı bir güzelliği var. Oyunun başlarında, oyunda süper kolay bir mini-killeji çözmek için bir ipucu bulmak için bir büyüteç ve bir göz casus kapsülü kullanacaksınız. Ne kadar çok bebek varsa, bu adım o kadar eğlenceli olacak. Sürpriz. Bebekleriniz rahat bir yatakta uzanabilir ve istediğiniz kadar uyuyabilir, odanın performans köşesinde müzik çalabilir, parıldayan ışıkların altında dans edebilir, oyun oynayabilir veya kanepede uzanabilir ve herhangi bir konuda birlikte sohbet edebilirler gökyüzünde ve deniz altında. Bebeğiniz bu oyun parçalarını kendi başlarına tamamlarsa, kısmen konsantrasyon becerilerini, etrafındaki şekilleri, renkleri ve ayrıntıları tanıma yeteneği uygulamalarına yardımcı olacaktır.
O. Sadece her bebeğin gerçek hayatta isteğine hizmet eder: mümkün olduğunca çok bebeğe sahip olmak ve her bebeğe kendi elleriyle ilgilenmek, anlamak ve bebeklerin kendi hayatları ve kişiliği olarak yaşamasına izin vermek. Toplam 20 var. L.L.'deki bebekler onları Disco House adlı bir eve götürmeniz gerekecek. Bebeğin beyin gelişimi için çok iyidir, değil mi? Ücretsiz satın alma oyunu güzel, basit ve küçük çocuklar için son derece uygundur. Renkli bebeklerle dolu çocukluk. Ebeveynler onlara yeni bir bebek bebeği satın aldığında, kalpleri mutlulukla dolu olacaktır. O zaman sürpriz bir yumurta alabilirsiniz. Kızımın çok sevdiği L.A mini oyun dünyasında kıyafet seçme oyunudur.

L.O.L. Surprise! Disco House MOD APK

Bu oyundan zevk almak ve eğlenmek için

Bebeklerle çok güzel anılara sahip bir çocukluğunuz varsa ve çocuğunuzun aynı deneyime sahip olmasını istiyorsanız, bebeğinizin L oynamasına izin verebilirsiniz. Ses sadece yumuşak arka plan müziği ve bebeklerin sevimli çığlıklarıdır. Yapılacak, bu aktivitelere dikkat etmek, istedikleri bebekleri odada veya bahçedeki herhangi bir eğlence veya rahatlama köşesine taşımak, onlarla ilgilenmek ve onlara özgür, en mutlu hayatı yaşamak için ideal alan vermek. Ana ekranda çok fazla kıyafet gösterdi. Kıyafetler ve saç stilleri, çantalar, ayakkabılar, gözlükler, kemerler gibi çeşitli aksesuarları seçebilirsiniz ... daha sonra, bebek evindeki gardırop tamamlandığında, bebeklerinizi birçok tarzda giydirebilirsiniz. Yani, çocuklarınız kelimeleri okuyamasa bile, içeriği kısmen anlayabilirler. Disco House'da, yapılacak, eğlenecek ve eğlenmek için birçok şeyleri olacak. Herhangi bir çocuk oynayabilir, doğru mu? Bebeğinizle oynarsanız, her nesneye işaret ederek ve bebeğinizin tekrarlaması için adını okuyarak yeni kelime bilgisini öğretebilirsiniz.

L.O.L. Surprise! Disco House MOD APK

Bu oyunda tonlarca süper kısa ve oynaması kolay eğlence var

Oyunun özel görevleri yok. Ekibinizde olmasını sağlamak için yumurtayı yavaşça açacaksınız. Zaman geldiğinde, sadece yumurtaya dokunmanız gerekir, hemen yeni bir karakter açmak için bir meydan okuma tamamlayın. Disco House, ayrıca mini oyunlar dediğim, böylece bebeğinizin bilgi ve tanıma yeteneğini test ettiğim ve bebek evi için yeni eşyalar açmak için puan toplama tonlarca kısa ve oynaması kolay eğlenceniz var. Sadece öğeye dokunun ve işiniz bitti. Yumurtayı açarak, ilk bebek arkadaşını alacaksın. Disco House. Her yumurta bir geri sayım zamanlayıcısına sahip olacaktır. Disco House burada.
Sadece bir oyuncak değil, aynı zamanda her gece kalbine sığabilen bir arkadaş, Mistress.o'nun tüm isteklerini izleyen ve her zaman takip eden bir kız kardeş. Çocukların özgürce keşfetmesine izin veren başka karmaşık diyalog yoktur. Bu aynı zamanda daha sonra çok sonsuz eğlencenin başlangıcıdır. Sürpriz.

Her görüntü tatlı ve güzel bir renk tonu ile güzelce cilalanmış

Bu disko evi, bebeğinizdeki tutkuyu beslemek için ek bir hediye olarak. Ve eğer seslerle dolu o odadan çıkarlarsa, bahçede bulunan havuzun etrafında yüzebilirler, güneşlenebilir, lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir, serin içeceklerin tadını çıkarabilir ve evdeki diğer bebek arkadaşlarıyla konuşabilirler. Sürpriz. Hem becerileri eğitir hem de her çocuk için büyük dünya hakkında merak yaratır. Zamanınız varsa, hayallerini paylaşmak için çocuklarınızla oynayın.
L. Sürpriz. Disco House herkes için tasarlanmıştır, ancak esas olarak çocuklar, bu nedenle her görüntü tatlı ve güzel bir renk tonu ile güzel bir şekilde cilalanır. Ayrıca çok fazla kelime yoktur, böylece her yaştan çocukların onları kolayca takip edebilmesi (3 yaşın üzerinde iyidir). Her bebek oyunda hem şekil hem de kişilik açısından benzersizdir.

HappyMod
İndirmek