Knight War: Idle Defense Pro Mod + APK 1.1.9 Sınırsız para

Knight War: Idle Defense Pro MOD APK Icon
3.9
Uygulama ismi Knight War: Idle Defense Pro
Tür Action
geliştirici Onesoft
Boyut 73.6 MB
En son sürüm 1.1.9
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-05-21

Knight War: Idle Defense Pro açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunun dev canavarlarına karşı kampanyayı kazanmak için

Bir süre huzur içinde yaşadıktan sonra, krallığınız tekrar istila edilme tehlikesiyle karşı karşıya. Kahramanlar sahip oldukları kaynakları tüketerek artırılabilir. Yıldızlar ne kadar çok, düşmanın güçleri eskisinden daha fazla ve daha önemlidir. Ancak her kahramanın mesleğine karşılık gelen silahı kullanacağı bilinmelidir. Sadece doğal güç kaynaklarına dayanarak değil, ancak Şövalye Savaşı'nda inşa ettiğiniz kahraman ekibinin de eşyalardan desteğe ihtiyacı var.
Sadece seviyelendirmeyi kontrol edin. Knight War'ın dev canavarlarına karşı kampanyayı kazanmak için oyuncuların kendi kahraman ekibini inşa etmeleri gerekiyor. Doğa Kahramanı, krallığın etrafındaki küçük ordu ile savaşma pozisyonunu alacak. Saldırıları başlatmak için kullanılan silahlar birçok sihirli taşla yükseltilecek. Güçlü bir kahraman ekibinin krallığını savunmanın hikayesini keşfedeceksiniz.

Knight War: Idle Defense Pro MOD APK

Silahlarınızı almak ve yeteneklerinizi göstermek için

İkiniz de başka şeyler için zaman geçirebilir ve daha güçlü olabilirsiniz. Bu sandıkları açmak için altınızı kullanabilirsiniz. Çok büyük ve çılgın miktarda HP var. Maçı tamamladıktan sonra alınan enerji iksiri, kahramanın becerilerini geliştirmenize yardımcı olacaktır. Dev canavarlarla kader karşılaşmaları güç kaynakları hakkındaki fikrinizi değiştirir.
Yüksek HP
3. Silahlarınızı alın ve yeteneklerinizi gösterin. Ancak sadece gerekli maksimum seviyeye ulaştığınızda evrim yapılabilir. Kahramanların becerilerini geliştirme ve güçlendirme niyeti de hızla konuşlandırıldı. Harika bir deneyimle eğlenin ve incelemenizi bırakmayı unutmayın.

Knight War: Idle Defense Pro MOD APK

Krallık tarafından sipariş edilen bir dizi özel görevde canavarlarla karşı karşıya

Birisi her düştüğünde, hak ettiği bir ödül alacaksınız. Ne kadar çok öldürürseniz, o kadar hızlı zengin olursunuz. Seviyeler kazanması daha da zorlaşacak, bu yüzden dikkatli olun. Krallık tarafından sipariş edilen özel görevler, madeni para, elmas ve mücevher gibi ödüller almak için görevleri tamamlamak ..
Bugün piyasadaki diğer oyunlarla büyük bir fark yaratıyor. Şehir duvarlarında savaşarak ve savunarak size yardımcı olacaklar. Kahramanların otoritesi altındaki askerler gibidirler. Stratejinize katılın ve uygulayın. yeni güç türleri oluşturun.

Knight War: Idle Defense Pro MOD APK

Oyun oyunculara en özel görevleri verecek

Max ATK aralığı
2. Yetenekli yoldaşlarınızı seçin ve maceranıza başlayın. Fantezi maceralarına giren herkesi tatmin eder. Zafer yolunda gerekli sayıda seviyeyi tamamlamanız gerekmez. Beş pozisyon içerir; Düşmanın zayıf noktalarına saldırmak için onları doldurmanız gerekecek. - Savaş bittikten sonra alınan paraların sayısının iki katı yükseltilmiş versiyon için benzersiz bir özelliktir.
Ekipmanın gücü de sahip oldukları nadirliğe göre bölünür. Her kahraman iki destekçiyi çağırabilecek. Devam edip olmayacağına karar vermek için temel seviyeler olacaktır. Ancak kahramanların güçlerinden yararlanabiliyorsanız hiçbir şey imkansız değildir. Kahramanlar hala durmadan savaşacak. Kuvvetlerinizi güçlendirmek için bolca zamanınız var. Bu savaşlar en güçlü komutanlara sahip olacak. Nozulda zehirli yeşil ejderha kahraman ekibini destekleyecek. Bu faaliyette özgürlüğü ve yaratıcılığı teşvik ediyoruz.

Bu oyunda gerçekleşen savaşlar sizi sinirlendirecek

1. Güzel grafik tasarım ve yüksek kaliteli ses ile oyuncular iyi bir deneyime sahip olacaklar. Hiçbir şeyi kontrol etmeye gerek yok. Bu yüzden, belirli bir dövüş stilini getirmek için kahramandan her zamanki gibi çok güçlü kahramanlar bulmanız en iyisi olurdu. Canavar ne kadar yüksek olursa, bonus yavaş yavaş artar. Bir dünya efsanevi tarzla inşa edilmiş kahramanlarla doluydu. Şövalyeler, sihirbazlar, okçular veya lanetli gladyatörler olabilirler. Görünüşleri de çok değişecek ve daha cesur hale gelecek. Ayrıca, daha önemli hasarlarla yeni ekipman veya kılıç türleri oluşturmak da kabul edilebilir. Knight War'da gerçekleşen savaşlar, dev canavarların gücü nedeniyle sizi gerginleştiriyor.
Sınırsız Altın
4. Ne kadar dikkat çekici olursa, daha fazla yıldız, güçleri o kadar büyük olur. Oyuncular Angry Giant'larla yüzleşmek zorunda kalacaklar. Kahraman Ordusu becerilerini yavaş yavaş geliştirdikten sonra, daha yüksek seviyelerde canavarlarla yüzleşebileceksiniz. Birkaç özel maçta bile güçlü ateş yumruklarıyla güçlü bir patronla savaşacaksınız. ve tüm nazik vatandaşlara barış getirin. Ana düşmanlar diriltilen karanlığın yaratıklarıdır. Gelirinizin sürekli gerçekleşmesini sağlamanıza yardımcı olur. Örneğin, bir şövalye bir kılıç kullanır, keskin nişancı bir yay kullanır veya bir sihirbaz bir personel kullanır. Knight War: Idle Defense Pro Mod size her zaman sonsuz öfke ile efsanevi savaşlar verir.

Oyuncuların kahramanı yeni bir silahla donatmaları gerekiyor

Her zaman başarabileceğiniz için yeni sınırlar arayın. Eylem ve macera unsurları Knight War: Idle Defense Pro'nun yapabileceği şeydir. Eğlenceli bir oyunun gerçek anlamını size getirmek. Ancak nadir eşyalar nispeten düşük bir toplama oranına sahiptir ve sadece gizemli sandıklarda bulunabilir. Bununla birlikte, yükseltme ortakları da belirli bir başarısızlık oranına sahip olacaktır. Bu insanlar bir düşman ortaya çıktığında otomatik olarak savaşacaklar. Düşmana dayanmak için, kahramanı yeni bir silahla donatmanız gerekir. Savaşçılarını desteklemek için müttefiklerin onlara eşlik etmesi vazgeçilmezdir. Büyük bir güce ve destekleyecek küçük bir orduya sahip olduklarında belirli bir stratejiniz var mı? Yükseltilmiş sürüm için ödüller iki katına çıkacak ve şimdi başlarsanız size farklı teşvikler uygulanacaktır. Fireboys, Sihirli Sihirbazlar ve Melekler dev canavarlara karşı karşılaşacaklar.
İlk şey, yardım etmek için her yerden kahramanları çağırmak. Müttefikleri yükseltebilir ve güçlerini artırmak için yıldızlarını artırabilirsiniz. % 100 başarılı olması için GEM'leri gerektiği gibi kullanabilirsiniz. Onları zamanında yenemezseniz, tüm çabalarınız sadece bir vuruşla kaybolacaktır.

HappyMod
İndirmek