KingsRoad Mod + APK 7.9.1 Kilitli

KingsRoad MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi KingsRoad
Tür Roleplaying
geliştirici Rumble
Boyut 94.19 MB
En son sürüm 7.9.1
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2023-10-25

KingsRoad açıklaması

Mod Özellikleri:

Krallığınızı büyümeye yönlendiren güçlü bir kral olun

Krallığınızı büyümeye götüren güçlü bir kral olun. Bu görevler arasında düşmanları öldürmek, ürün toplamak veya ürün alıp satmak yer alacaktır. Karakterinizi geliştirmenin birçok benzersiz yolu vardır. Seçtiğiniz karakter sınıfının gücünü daha yüksek seviyelerde keşfedin. Ayrıca diğer oyuncuları düellolara da meydan okuyabilirsiniz. Birincisi, değerli günlük ödüllerin hızlı bir şekilde alınabileceğidir. Dezavantajlı bir pozisyona girmemek için akıllıca savaşmak gerekir. Binlerce çekici ödül almak için dev patronları yen. Bu modda, oyuncular dövüş becerilerini geliştirebilir ve çok eğlenebilirler. Özel ittifak görevleri de çok fazla deneyim ve kaynak getiriyor.

KingsRoad MOD APK

Sihir ve güçle ortaçağ fantezi dünyasına kimseyi getirin

Kaderiniz şimdi ve gelecekte alınan eylemlerle değiştirilecektir.Action rol yapma, her türlü oyuncuya güçlü bir şekilde hitap eden bir oyun türüdür. Sıradaki görevleri alacak NPC'ler bulmaktır. Bir düşman hasar verdiğinde, karakterin HP azalır ve ölüme neden olabilir. Yukarıdaki iki karakteri beğenmediyseniz, cadılar kullanabilirsiniz. Artık tereddüt etmeyin. Savaşınız şimdi başlayacak, herhangi bir olasılık için hazırlıklı olun. Bu, çeşitli hareketlere sahip korkunç sihir gücüne sahip bir karakter. Bir ilişkiye katıldığınızda veya bir ilişkilendirme oluşturduğunuzda birçok farklı avantaj elde edersiniz. Birlikte büyümeleri ve daha sonra daha önemli hale gelmesini destekleyin.

KingsRoad MOD APK

Kingsroad, arzu ettiğiniz şeye layık bir seçenektir

Karakterinizde bir enerji çubuğu ve Battle.ingsroad'da kullanılacak bir HP çubuğu olacaktır. Size yeteneklerine karşılık gelen üç farklı karakter sınıfı verecektir. İplik bonusları veya patronları öldürmek, ihtiyacınız olanı elde etmenin yoludur. Ölümcül zindandan kaçmak için canavar ordularını yok etmek için birlikte çalışın. Gün boyunca hızlı bir şekilde güç oluşturmanıza yardımcı olur ..
Kingsroad, istediğiniz şeye layık bir seçenektir. Güzel 3D grafiklerden, arsa sese kadar son derece canlı. Daha sonraki görevler sizin için daha da zorlaşacak. Sırada, yayları ve çapraz yayları ustaca kullanma becerisine sahip topçu, uzun mesafelerde düşmanlara hızlı bir şekilde saldırıyor.Kingsroad gibi bir rol yapma oyunu için, bu oyun moduna sahip olmak önemli bir eksiklik. Sadece bu değil, diğer oyuncularla hızlı bir şekilde tanışabilirsiniz.

KingsRoad MOD APK

Oyuncular Kingsroad dünyasına girerek yeni bir servet yaratabilir

Kingsroad dünyasına girerek yeni bir servet yaratabilirsiniz. Nadir öğeler yaygın olarak bulunamaz, ancak özel operasyonlar yoluyla. Bir karakter tam bir takım elbise oluşturmak için ondan fazla farklı ekipman türüne sahip olacaktır. Bir Krallık, güçlü bir ittifak olmadan sürdürülebilir bir şekilde hayatta kalamaz. Lider tablosundaki konumunuzu iyileştirmek için ittifaklar arasındaki savaşlara katılabilirsiniz. Kingsroad Mod sizi geleceğe götürsin.
Verilen karakter sınıflarından birini seçerek yolculuğunuza başlayacaksınız. Düşmanlar da güçlenecek ve güçlenecek ve onları yenmek için yeterli uygun unsurlara sahip olmanız gerekiyor. Birincisi, güçlü kılıç kullanımı ve dayanıklılığına sahip asil bir şövalye. Her karakter pasif ve aktif de dahil olmak üzere beş farklı beceriye sahip olacaktır. Bunları hedefleri hızlı bir şekilde yok etmek için kullanabilirsiniz. Tamamlandığında, seviyelendirmeden bonuslar ve deneyim alacaksınız. Seviye ne kadar yüksek olursa, o kadar temel istatistikler arttırılır ve yeni becerilerin kilidi açılır. Beceri kullanılırsa, bazı mana kaybetmek anlamına gelir. En düşük olan beyaz, mavi ve mor ve turuncu gibi daha nadir şeylerdir.
Ekipman, kahramanların onları güçlendirmek için ihtiyaç duyduğu şeydir. Her karakter sınıfı, kullanabileceğiniz karşılık gelen bir ekipman gerektirir. Karakter sınıfından farklıysa, hiçbir şekilde kullanılamaz. Bunlar ayrıca elde ettiği nadirliğe göre katmanlıdır. Yetenek seviyenizi kendi kendine değerlendirin.

HappyMod
İndirmek