Kick the Buddy-Fun Action Game Mod + APK 2.4.2 Sınırsız para

Kick the Buddy-Fun Action Game MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi Kick the Buddy-Fun Action Game
Tür Action
geliştirici Playgendary Limited
Boyut 134.89 MB
En son sürüm 2.4.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-21

Kick the Buddy-Fun Action Game açıklaması

Mod Özellikleri:

Bebek ve oyundaki eşyalar sevdiğiniz her şeyi yapmanıza izin verecek

Çekmek için bir AK tabancası satın alabilir veya bir alev makinesi bile kullanabilirsiniz. Bir bebek tekrar size gelecek ve daha fazla çılgın aksiyon kombinasyonları yapabilirsiniz. Daha spesifik olarak, bu oyundaki tüm canavarları yenecek olan siz olacaksınız. Her şeyi havaya uçuracak ve sizi yoran şeyleri yok edeceksiniz. Kim olursanız olun, mümkün olduğunca çok rahatlatıcı anlara sahip olmak için bu oyuna katılın. , muhtemelen bir evcil hayvanla sohbet etmeyi veya daha iyisi, bir aksiyon oyunu oynamayı ve oyundaki bebeği bir stres nesnesi olarak düşüneceksiniz. Bebek ve Buddy Kick'deki eşyalar, zaman sınırı ve üzerinde gerçekleştirdiğiniz eylemler olmadan sevdiğiniz her şeyi yapmanıza izin verecektir. İlk olarak, Buddy'ye ne kadar çok hasar yaparsanız, ona saldırmak için yeni ve daha iyi yollara harcamak için daha fazla para kazanacağınızı anlamalısınız. Buddy'nin yüzünün önünde patlatmak için bir nükleer bombanın kilidini açamazsanız eğlenceli olmazdı, değil mi? Bu arkadaşı cezalandırmanın nihai yollarından biri - ama her şey çok yakında bitti.
Oyunun oldukça şiddetli ve biraz anlamsız olduğunu hissediyorum, eğer bir yetişkinseniz ve sadece eğlenmek istiyorsanız, oyun daha uygun olacak , muhtemelen. Ne kadar ilginç ve çekici olduğunu bilmek için kendiniz deneyimlemelisiniz. Ve en önemlisi, gücünüzü patronu yenmek için kullanacaksınız. Bir beyzbol sopası almak ve Buddy'nin kafasını onunla yenmek, size kar haline gelmek için nazikçe donmuş bir bulut gibi o kadar hassas olan kısa bir sevinç anları getirecektir.

Kick the Buddy-Fun Action Game MOD APK

Bu oyun, oyuncuların stres ve kaygıyı hafifletmesine yardımcı olmaya çalışıyor

Bir günlük hayal kırıklığı ve bitkinlikten sonra eve gidiyorsunuz, Buddy Kick oynayarak onları ortadan kaldırıyorsunuz. Bu, stresinizi ve kaygınızı hafifletmenize yardımcı olacaktır. Oyuncular bu oyuna katılırken ne yapacak? Kazanmak için birden fazla rakiple mi savaşıyorsunuz? Hayır, bir bebek ve diğer birçok rakipte kaba eylemler gerçekleştirebilecek, tokatlar gerçekleştirebilecek ve korkunç yumruklarla güç gösterebileceksiniz. Bu oyuna katılırken, oyuncular gerçekçi fiziksel eylemler gerçekleştirebilecekler. Daha sonra gün boyunca kaygısız bir gülümseme giymeye devam edebilirsiniz. Bu, birçok şeyin kaybına neden olabilir, bu yüzden bunun için bir alternatif getirdik. Milyonlarca insan tarafından bilinir ve bu oyuna eğlence amaçlı katılır veya oyuncular yorucu bir çalışma döneminden sonra rahatlamak için bir hobi bulmak ister. Merak etme. Birçok silah türü, top, dart, vb. Eğer gerçekten ragdoll'dan boktan yenmek için serbest dizginlere sahip olmak istiyorsanız, buddy mod apk - sınırsız para + altın tekme indirmenizi öneririz.

Kick the Buddy-Fun Action Game MOD APK

Her şeyi yuvarlayın ve yere çarpmaya başlayın

Lazer tabancaları, testere, kılıç veya C4 bombası gibi işkence yöntemlerini seçebilir ve patlamasını bekleyebilirsiniz. Bunu vasat bir aksiyon oyunu olarak düşünmeyin ve bu oyunda güçlü aksiyon unsurlarıyla yorucu işi rahatlatmanıza ve unutmanıza yardımcı olacaktır. Bebek, oyunda yer alan canavarların sizi yorgun hale getiren faktörler olduğunu düşünme hakkına sahipsiniz. Tonlarca silahımız arasından seçim yapabilirsiniz. Bu, arkadaşa saldırmak için yeni yollara harcamak için sonsuz kaynaklara sahip olmanıza izin verecektir. Bu oyunda kendin olabilir. Daha ilginç eylemler gerçekleştirme hakkına sahipsiniz. Onu bir yarasa ile yapın. Onu ölümüne boğmak için dinozorlar alın. Kick the Buddy'deki unsurlar. Bebeğe zarar vermekten endişe etmeden kaba eylemler yapın ve güçlü bir insan olduğunuzu göstermekte özgürsünüz. Yumruk mu? İşkence görmek çok kolay. Oyunumuza katıldığınızda eğlenecek ve çok rahatlayacaksınız. Sadece bu oyunda bunu yapmanıza izin verir.

Kick the Buddy-Fun Action Game MOD APK

Oyuncuların arkadaşı tekmeleyebileceği ve onu cezalandırabileceği tonlarca yol var

Bunu yaparak, stres miktarını kesinlikle azaltacaksınız ve sonra gün tekrar başlayacak. Nasıl çılgın aksiyon kombinasyonu denir, ilginç mi ve size çok fazla kahkaha getiriyor? Cevap elbette evet ve bundan daha fazla zevk bulacaksınız. Sadece bu değil, aynı zamanda bebeğe sürekli dart atabilir, arabayı içine çarparak enerjisi olmaz. Onu seveceksiniz. Sadece sıradan işkenceler kullanmakla kalmaz, aynı zamanda tanrıların oyuncak ayıya saldırmak için gücünü de çağırabilirsiniz.Bu oyunun nispeten ilginç bir oyun olduğunu düşünüyorum. Güçsüz tüketin ve dağılmış için üzüntü ve baskınızı düşünün. Bir odaya kilitlenmiş arkadaşınız ve şimdi ona saldırmak için çeşitli yaratıcı yıkım cihazları arasından seçim yapabilirsiniz. Arkadaşı tekmeleyip onu cezalandırmanın tonlarca yol var.

Teddy'ye ölene kadar birçok farklı şekilde işkence etmenin yollarını bulun

Buddy zavallı bir ayıdır, ancak hareket etme ve koşma yeteneğine sahiptir. Özellikle, yorgunluk konusunda endişelenmeden sonsuza kadar oynayabilirsiniz.Kişik heyecan verici aksiyon unsurları ve mizahi unsurlar, baskıyı hafifletmeniz ve hayattaki tüm sıkıntıları unutmak için bir yer olabilir. Buddy, aşırı şiddete maruz kalacağınız zavallı bez bebektir, böylece klavyenizi işte ekranınızdan atmazsınız. Tüm enerjinizi, sizi yorgun yapan şey, tek bir yumruk içine veya daha spesifik olarak, tüm gücünüzü bir combo deli yaratmaya koyun. YAY. Kick the Buddy Mod APK oyununun iyi bir kapsamı var ve artan indirmeleri günümüzde sevilen oyunlardan biri olduğuna dair bir kanıt. Kick the Buddy ile onlardan kolayca kurtulun. İşkence yapın, yumruklayın ve onunla çok fazla eylem yapın, sevdiğiniz bir silah seçin ve savaşmaya başlayın. Vahşi yaşam sevginizi işkence arkadaşına dahil etmenin birçok yolu vardır, aslında. Teddy'ye ölene kadar birçok farklı şekilde işkence etmek için.Buddy oldukça eğlenceli tasarlanmıştır, sizi komik hissettirir. Arkadaş ve bu hafif yürekli bir aksiyon oyunu olacak. Eminim bu oyunun bir isimle ne kadar ilginç olduğunu hayal edemezsiniz. Elbette sizin için bir kap olarak kabul edecek bir nesne veya hayvan olmayacak yumruklamak, tekmelemek ve işkence etmek.

Oyuncular bile ateş edebilir, kapatabilir, dart atabilir ve Tanrı'nın gücünü gönderebilir

Ebeveynler, çocuklarının böyle oyun oynamasını sevmeyebilir, bu nedenle oyun 12 yaş ve üstü oyuncular için uygundur. Hatta ateş edebilir, kapatabilir, dart atabilir ve Tanrı'nın gücünü gönderebilirsiniz. Getirdiğimiz benzersiz özellikleri keşfettiniz ve keyif aldınız mı? 3 milyondan fazla insan deneyimi kabul etti ve getirdiğimiz benzersiz unsurlardan memnunlar. Buddy umursamıyor, acı hissetmiyor - ya da değil mi? Gerçekçi olarak, bu konuda çok fazla önemseme işinde değiliz, sonuçta, o pikselli bir teknoloji figürüdür. Bu oyunu oynayacaksanız, bunun çok bağımlılık yapabileceğini bilmelisiniz ve Oynamak için daha iyi bir hayat yaşa.
Zavallı küçük ayı işkence ettikten sonra biraz parayla ödüllendirileceksiniz. Bu oyundaki benzersiz zevkleri tahmin edemezsiniz. Bebeği küçük bir alana götürün ve bir yakın dövüş silahıyla bıçaklayın ya da bir topa koyabilir ve vurabilirsiniz. Belki onun patronun olduğunu hayal etmek istiyorsun? Belki de eski sevgilinin kaçan adam? Kim olduğunu kim bilebilir, ama ona birisinin yüzünü implanta edeceğinizi tahmin etmeye istiyoruz. Bu yazıyı yazmadan önce psikologlara danışmadık, ama cehennemi tekmelemeye istekli olmak istiyoruz. Buddy zihinsel sağlığınız için iyidir. Buddy'nin boynuna sarılmış dinozorlar ısırık halatları yapabilirsiniz.

Ses oyunla çok iyi etkileşim

Dev bir ateş ejderhası hakkında ne düşünüyorsun? Ya da Thungm'ı Gözlemciyi Çağırmak için kullanın Yayıncı Chill Filosu, oyuncak ayıları hayal edebileceğiniz şekillerde ölü hale getirmede çok yaratıcı oldu. Dahası, ses aynı zamanda oyunla çok iyi etkileşimdir, mizah melodisini ve oyuncak ayının bağırmasını duyabilirsiniz, kazandığınız para, oyuncak ayılar için yeni kostümün kilidini açmak için kullanılır, bu yüzden daha ilginç hale gelir, ancak sonunda , işkence etmeye devam ediyorsun.

HappyMod
İndirmek