UPWAKE.ME Mod + APK 1.4.0 Sonsuz

UPWAKE.ME MOD APK Icon
3.7
Uygulama ismi UPWAKE.ME
Tür Roleplaying
geliştirici Upwake Me
Boyut 256.11 MB
En son sürüm 1.4.0
mod bilgisi Sonsuz
Güncelleme 2022-07-17

UPWAKE.ME açıklaması

Mod Özellikleri:

Juggernaut Wars, savaşın asla durmadığı bir eylem RPG'sidir.

Generalleriniz ne kadar güçlü olursa, savaş alanında o kadar baskın olacaksınız. Oyun ekranının zayıftan kuvvete kadar farklı patronları olacak; Fethedip silah veya eşyaları değerli eşyalar olarak alıyorsunuz. Her yerdeki oyuncular birlikte katılabilir ve savaşabilir. Savaşçılarınızı daha da güçlü hale getirmek için ekipmanı toplayın ve yükseltin.
Yeni becerilere sahip düzinelerce başka kahramanla birlikte. Şampiyonları toplayın ve becerilerle yükseltin. Lonca etkinlikleri ve ödüller sürekli olarak gerçekleşir, bu yüzden onları kaçırmayın. Tarihte iz bırakın. Bu, savaşın asla durmadığı bir aksiyon RPG'sidir ve bu RPG oyunundaki her kahraman kendi yollarında mükemmel bir karakterdir. Her dövüş, arena ve baskın, karakterlerinizi manipüle etmek için yeni yöntemler keşfederken daha keyifli olarak büyür.

UPWAKE.ME MOD APK

Juggernaut Wars aksiyon dolu bir ücretsiz RPG oyunudur

Daha korkunç patronlarla yüzleşmek için gücünüzü artırmak için birlikte çalışın. Savaş gücünde zırhlar, yaylar, kılıçlar ve asalar sihirli bir şekilde artar. En iyi çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunlarıyla eşit bir deneyim sunmak üzeresiniz. Bu MMO'daki karakterler, renkli, gerçekten huşu uyandıran çatışmalarda tahribat ve harabe yayıyor. Bir MMO'ya uygun olduğu gibi, çok çeşitli silahlar, zırh, iksir ve diğer büyülü şeyleri tahmin edebilirsiniz. Seviye 20'den itibaren kaynakları Friends mağazasındaki diğer oyuncularla değiştirebilir ve kahraman taşları alıp konuşabilirsiniz. Arenalardan yan senaryolara ve maden fetihlerine kadar, kahramanlarınız her yerde misyonlarda. Düşmanlar büyülü becerilerle güçlüdür, ancak daha da güçlısınız. Kahramanınızı mükemmel ekipmanlarla yükseltin ve Mighty Warriors'ı işe alın. Hanna gibi generaller, şifacı Cassandra,… sizi bekliyor. Juggernaut Wars, zengin taktikleri ve yöntemleriyle öne çıkan dinamik dövüşlere sahip aksiyon dolu ücretsiz bir RPG oyunudur. Minyon ordularıyla istilacılar, iyi ve kötülük arasındaki bitmeyen ateşli savaşlar. Buz ileri ve bu dünyanın kaderi zaten yeteneğinize bağlı. Yavaş yavaş yeni gelenler için basit görevler ve ödüllerle oyuna alışın. Birliklerinizi ve stratejilerinizi tarzınızda tasarlayın veya oyundaki diğer deneyimli oyunculara oyuncu sıralamasında ilerlemek için başvurabilirsiniz.

UPWAKE.ME MOD APK

Juggernaut Wars Mod, siz ve arkadaşlarınızın deneyimlemesi için heyecan verici bir oyundur

Başarı veya başarısızlık beceriye bağlıdır; Asla sıkılmayacaksın. Güçlü yakın dövüş generalleri, sağlam bir savunma duvarı inşa ederek ekibin tepesinde olmalıdır. Arkasında sürekli hasar veren sihirbazlar ve okçular var. Tüm kahramanlarınız için bol miktarda iş var. Toplulukla oyuna katılın ve hesap için muazzam bir güç elde edin. Çelik, sihir ve cesaret, diğer dünyalardan ve emir verdikleri kölelerden canavarların gazabına karşı çukurlaşıyor ve kavgalar gece gündüz devam ediyor. Ortamlar geleneksel rol oynama oyunu arenaları tarzında geliştirilmiştir ve muhtemelen fantastik ortamların en seçici hayranlarını bile memnun etmek içindir. Kahramanlarınızı seviyelendirin, kalıntılar edin, melek dövüşlerine katılın ve yeni savaşçıların kilidini açın.

UPWAKE.ME MOD APK

Farklı Görevler yapmak için benzersiz kişilikler ve farklı takım oluşturma oyun stilleri

Sınırsız Beceri
2. Ardından savaşa katılmak ve rakipleri yenmek için takım arkadaşlarınızı bulun. Farklı canavarlara karşı kamp ve kaleler gibi seviyelere katılmak için kullanın. Ya da yaraları iyileştirecek ve sağlığı iyileştirecek iksirler. Oyunda sizin gibi kahramanlar olacak, hemen katılmaktan çekinmeyin. Bu RPG çevrimiçi oyunundan sıkılmayacaksınız. Savaş alanında savaş için doğru generalleri seçin. Bir sonraki oyunda eşyaları hızlıca almak ve hızlı bir şekilde almak için önceki oyunlardan öğrenelim. Gezegeni yurtuculardan ve kötü planlarından korumak için maskeler kültünün gizlediği korkunç gerçekleri keşfedin. Ancak, herhangi bir MMORPG çevrimiçi ortamında olduğu gibi, hem düşmanlarla hem de müttefiklerle karşılaşacaksınız.

Juggernaut Wars, MOBA Elements ile bir rol yapma stratejisi oyunudur.

Daha fazla arkadaş edinmek için bu kahramanlarla arkadaş olun ya da arkadaşlarını ve ailenizi hemen katılmaya davet edin. Oyun ekranını daha fazla bağlamak için üstesinden gelmek için, anlayan takım arkadaşlarına sahip olmak gerekir. Yatıkçıların istila etmesini durdurabilir ve kayıp olan Prenses Leah'ı bulabilir mi? kendi özel yetenekleri ve farklı karakterleri. Tabii ki, sadık arkadaşlarınızın yeni başarılara ulaşmasına yardımcı olmak için klanlara katılabilirsiniz. Ancak, her kazanma RAID ekibinizi güçlendirir. Savaşlar gece gündüz gerçekleşir ve sizi istediğiniz zaman katılmaya davet etmeye hazırız. Gerekli öğeleri toplamak için birçok kez katılmanız gereken seviyeler olacaktır. Pürüzsüz animasyon ve karakterlerin, sahnelerin ve komik stilin renkli inşaat tasarımı ile yüksek kaliteli grafikler. Dünya dışı şeytanlara ve minyonlara ve kanlı savaşlara karşı sihir ve cesaret.

Büyülü dünyaya katılmak için juggernaut savaşlarını indirin

1. Birlikte, kötü patronları ve suç ortaklarını yenmek; Ne kadar ilerlerseniz, patronların tehlikesi artar. Büyülü dünyaya katılmak, bir loncaya katılmak ve dev bir patronla savaşmak için juggernaut savaşlarını indirin. Çevrimiçi rol yapma oyunlarında gerçek bir uzman, tüm zorlukların üstesinden gelebilecek, tüm güçlü patronları yenebilecek ve tüm gezegenin kaderi istediği zaman büyük doruk haline getirebilen bir RAID ekibini bir araya getirebilen tek kişidir. belirlenebilir. Ormanlar, çöller, bataklıklar ve garip kalıntılar da dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda sonsuz çatışmalara katılmayı bekleyebilirsiniz. Daha fazla deneyime sahip olacak ve bir sonraki tehlikeyle yüzleşmek için yavaş yavaş sertleşecek. Eşsiz güç veya gizemli sihir kullanan patronlar sizin için sürekli zorlaştırır. Ama bu sadece bu çevrimiçi RPG'de size yardımcı olacak kahramanlarınızın büyülü yetenekleri ve becerileri değil. Kahraman güçlerinin etkili kullanımı bir çatışmanın sonucunu değiştirebilir. Wars, fantezi türünde belirgin bir rol yapma oyunu. Düşman sürüsü ile savaşın ve birkaç dönem ve alem boyunca hain patronları indirin. Birkaç RPG macera oyunu, paladinlerden ve rahiplerden ninja ve haydutlara, eski sihirbazlara, diğer dünyalardan süperolistlere kadar çok çeşitli karakterler arasında yer alıyor. Bu, sadece bir kahramandan ziyade bir MMORPG ekibine komuta ettiğiniz MOBA bileşenlerine sahip bir aksiyon RPG'sidir. Diğer dünya canavarlarıyla ve onların minyonlarıyla yüzleşin. Taktiklerinize ve becerilerinize uyacak şekilde bir takım. Gücünüze olan güven yavaş yavaş mükemmellik eşiğine ulaşarak becerilerle artar. Birlikte ödül alın, birlikte ilerleyin ve dünya çapında arkadaş edin.

HappyMod
İndirmek