Idle Supermarket Tycoon-Shop Mod + APK 3.2.2 Sınırsız para

Idle Supermarket Tycoon-Shop MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Idle Supermarket Tycoon-Shop
Tür Simulation
geliştirici Codigames
Boyut 185.88 MB
En son sürüm 3.2.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-23

Idle Supermarket Tycoon-Shop açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyundaki işletme en çok müşterilere odaklanıyor

İş stabilize olmaya başladığında, bir kârınız olacak. Sadece gerçek dünyada olduğu gibi, boş süpermarket kralı modundaki işletme en çok müşterilere odaklanır. Bu yüzden onlara çok iyi seçenekler ve sağlıklı ürünler verin. Buna ek olarak, mallar ve araçlar gibi detayların oluşturulması da çok çeşitlidir, günlük yaşama yakındır. İş projeleri, her alandaki benzersiz stratejiler, dünyanın en başarılı girişimcisinin unvanına ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, yeni iş bölgelerini keşfetmenize yardımcı olacak doğru çalışanları almanızı sağlamalısınız.
Çalışan yükseltmesi örneği kasiyerin en üst düzeye çıkarılmasına yardımcı olacaktır. Yeterince emin olmasanız bile, arkadaşlarınızı bir yan iş yaratmada size katılmaya davet edebilirsiniz, ancak belki de büyük bir başarı olacaktır. Buna ek olarak, boş süpermarket kralı mod, müşterilerin huzurla alışverişin tadını çıkarabilmeleri için katı güvenlik görevlileri ile büyük bir otopark sunmanızı sağlar. Daha da iyisi, bu oyun gerçekçi bir iş ortamı sağlayan üstün grafiklere sahiptir. Bu şekilde, asla işletme sermayesi tükenmeyeceğinizden emin olabilirsiniz ..
Ama en önemlisi, çeşitli kaliteli ürünler ve çeşitli ürünler yaratın. Yükseltme ne kadar yüksek olursa, o kadar maliyetli olur, ancak karda istikrarlı ve istikrarlı bir artış sağlayacaktır. Yolculuğunuz, rakiplerden, iç şirketlerden, ürün kalitesinden sayısız zorlukla karşılaşacak, iş süreci. Bununla birlikte, süpermarketinize arayan müşteri sayısı her geçen gün artmaktadır. Hedeften sonra çok çalışmaları için hafta ve ay için temel hedefler belirleyin.

Idle Supermarket Tycoon-Shop MOD APK

Idle Süpermarket Tycoon, basit ama eşit derecede zorlu oyuna sahip boş bir oyundur

İşiniz onu büyük ve zengin bir süpermarket zincirine dönüştürmektir. Harika değil mi? Boş süpermarket tycoon-shop mod, basit ama aynı derecede zorlu oyuna sahip boş bir oyun olarak bilinir. Her şeyden önce, gittikçe daha başarılı olmak için, boş süpermarket kralı modunun sizin için daha önce ayarladığı gelir hedefine ulaşmanız gerekir. Burada, müşteriler süpermarket personelinin tüm soruları cevaplamasını sağlayacak, hizmet, para, iade veya nakliye sorunları hakkında size yardımcı olacak. Oyunun mod sürümü, oyunun tadını çıkarmanızı sağlamak için özel özelliklere sahiptir. daha da iyi. Paranızın çok fazla birikmesine izin vermeyin. Lütfen mümkün olan her şeyi güvenle yükseltin, Miktar kullandığınızda otomatik olarak artacaktır . Tüm iş projelerinizi korumak, en iyi bölümlerde bir insan kaynağıdır. Buna sahip olmak, ürün kalitesi ve makul fiyatın yanı sıra, müşteri hizmetleri ve danışmanlık departmanından bahsetmemek imkansızdır.

Idle Supermarket Tycoon-Shop MOD APK

Süpermarket işletmesinin çok çeşitli toptan ürünleri vardır

Her bir reklam görünümü, kazançlarınızı 1 saat ve 6 saate kadar ikiye katlamanıza yardımcı olacaktır. Boşta süpermarket kralı (mod sınırsız para) açarken, paranın ne zaman mevcut olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Size nazik eğlence anları verir. Orada durmamak, taze, besleyici balık ve et tedarik eden mağazalar da yatırılıyor. Codigames tarafından yapılan oyun, satışlarınızı artıracak ve işinizde devrim yaratacak kritik iş kararları almanıza meydan okuyor. Bu şekilde, pazarlama stratejilerinizi ve iş ipuçlarınızı çalışanlarınıza güçlük çekmeden iletebilirsiniz.
Zor görünüyor ama en küçük şeylerle başlayın. Örneğin, müşteri sayısı çok büyük olduğunda, daha fazla garson kiralayın, böylece çok uzun süre beklemek zorunda kalmazlar. Süpermarket işinizde çok çeşitli toptan ürünler, özellikle de Avrupa'dan her türlü mal ile tatlı bir ekmek dükkanı vardır. Asya'ya veya daha yüksek kar elde etmek için orijinal üretimden ithal edileceği garanti edilen bir meyve dükkanına ve temiz ve pestisitlerle püskürtülmemiş, tüketiciler için güvenli ve sağlıklı. Özellikle, sadece seçkin veya yüksek kaliteli elektronik mağazalar için satılan bir parfüm kabini de iyi bir iş planıdır. Hedefi aşarsanız, bunları daha fazla ödüllendirebilirsiniz. Ayrıca, bu oyun sürükleyici ses sistemleri içerir.

Idle Supermarket Tycoon-Shop MOD APK

Oyunda ilk başta mini bir bakkalla başlayın

Müşterilerden gelen paranın büyük bir kar kaynağı göz ardı edilemeyeceği söylenebilir. O zaman, işiniz sadece para toplamak ve yeni iş stratejileri bulmak için tıklar. Önünüzde, tüm gözleri çeken göz alıcı renklere sahip 3D grafiklerden oluşturulan canlı görüntüler görünür.Bu, önce en önemli satın alımları yapmak için mevcut sınırlı kaynakları kullanmalısınız. Mini pazarınızı bölgenizdeki en büyük süpermarkete dönüştürün ve bölgenizde ünlü bir kralı olun. Müşteriler Tanrı'dır ve size ödeme yapar, bu yüzden lütfen onları mutlu edin. Bu, kârınızı ve süpermarket zincirinizi artıracaktır. Böylece, çalışanlar sadece size sadık kalacak ve aldığınız şey bu bonusla birçok kez daha fazla olacak. Görünüşte karmaşık durumlarda mantık uygulamanıza zorlanan oldukça gerçekçi bir iş ortamı sunar. Bu onları geri dönmeye, olumlu yorumlamaya ve cömert önerilerde bulunmaya motive edecektir.

Yüksek kaliteli meyve, şekerleme ve balık eti dükkanları zinciri inşa edin

Yüksek kaliteli meyve, şekerleme ve balık eti dükkanları, parfüm ve elektronik bir zincir inşa edin. Böylece, gittikçe daha fazla iş dünyasında bir kralı pozisyonunu doğrulayacaksınız. Deneyebileceğiniz diğer boş oyunlar. Oyuna katıldığınızda, küçük bir mini pazarla başlayacaksınız. Verdiğiniz kararlar, bu mini pazarın genişlemeye devam edip etmeyeceğini veya çökeceğini belirleyecektir.
Potansiyel müşterileri çekmek için birçok farklı pazarlama taktiki geliştirmeniz gerekiyor. Her zaman süpermarketleri ve çalışanları yatırım yapın ve yükseltin. Daha fazla para kazanmanın ve kârın ikiye katlanmasının bir yolu reklamı izlemektir. Ayrıca, teslimat kamyonlarına dikkat edin.

Personel, ürün veya ekipmandan her şey çok sınırlı

Çünkü ne kadar çok satın alırlarsa, kâr o kadar yüksek olur. Üzülmeyin. Bu, motivasyonun yanı sıra üstesinden gelmeniz gereken baskı da olacaktır. İyi düzenlenmiş raflar, çalışanlar ve satın alma işlemleri için akış yapan müşteriler de dahil olmak üzere gerçek bir süpermarketin her özelliğinin tadını çıkaracaksınız. Bu oyun, süpermarketinizin gerçekçi bir görünümünün tadını çıkarmanıza yardımcı olan mükemmel grafikler sunuyor. veya ekipman çok sınırlıdır. O zaman, ilk konuklara sahip olacaksınız ve iyi servis edilirse geri gelecekler. Ürün kalitesini yükseltmek için yeni özellikleri etkili bir şekilde araştırmak için doğru kolun yanı sıra… büyük bir uluslararası kuruluş oluşturabilmek için müşteri tabanınız rekor bir numaraya ulaşmalıdır. İş simülasyon oyunlarını seviyor musunuz? Evet ise, Android için boş süpermarket tycoon modunu indirmelisiniz.Bu, işinizi keskinleştirmenize yardımcı olan basit bir oyundur.

HappyMod
İndirmek