Ice Crush Mod + APK 4.7.8 Sınırsız para

Ice Crush MOD APK Icon
3.8
Uygulama ismi Ice Crush
Tür Puzzle
geliştirici Ezjoy
Boyut 23.77 MB
En son sürüm 4.7.8
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-08-22

Ice Crush açıklaması

Mod Özellikleri:

Buz bloklarını ezin ve buz ezmeleri dünyasındaki en değerli şeyleri geri getirin

Aynı zamanda toplulukta yaygın olarak bulunan eğlenceli bir oyundur. Standart oyun kuralları gibi, aynı taşları düz bir çizgiye koymalısınız. Bu hesap aynı zamanda her şeyi kaybetmekten kaçınmak için yolculuk bilgilerinizi saklayabileceğiniz yer olacaktır. Sadece bu değil, aynı zamanda bazı heyecan verici ve ilgi çekici arka plan müziği alır ve dinlersiniz, oyuncular için daha eğlenceli ve ilham verici bir atmosfer yaratırsınız. Ayrıca, puan biriktireceksiniz ve belirli bir seviyeye ulaştığınızda, yükseltilecek ve yeni bir seviyeye çıkarılacaksınız.
Buz bloklarını ezin ve buz ezmeleri dünyasındaki en değerli şeyleri geri getirin. Onlarla birlikte hazinenin gizli olduğu yere doğru yolculuklarına devam ediyor. Ayrıca, daha fazla insanı başarılar için rekabet etmek için sizinle oynamaya davet edebilirsiniz. Bu nedenle, bir çaba sarf etmelisiniz ve her bulmacadaki cevabı ve derin gizemi hızlı bir şekilde bulmak için en yaratıcı ve müreffeh oynamanın en yaratıcı ve müreffeh yollarını bulmak için zihninizi düşünmeye ve kullanmaya çalışmalısınız. Yaratıcı olun ve kazanan olmak için oynamanın en yenilikçi yollarını geliştirin.
Kelimenin gerçek anlamında büyülü bir dünya. Faaliyetlerin tükenmesine izin verilmez, ancak yapılan talebi tamamlamamıştır. Size uygun şeyler bulacak ve hediye almak için zorlukları fethetmeye başlayacaksınız. Bu yüzden anlamlı hediyelere sahip olmak için tüm görevleri iyi yapmaya çalışmalısınız. Bu yüzden pek çok insan büyülendi ve bu oyunu ilk görüşten sevdi.

Ice Crush MOD APK

Her sınıf, karda sıkışmış farklı arkadaşların bulunduğu bir temadır

Her sınıf, karda sıkışmış farklı arkadaşların bulunduğu bir temadır. En iyi kurtarıcı oldukları için eşyalara yardım etmeyi de stoklarsanız yardımcı olacaktır. Seviyelerinizin her birini ele almak için en iyi yolları geliştirmek için gereken tüm deneyimleri ve bazı becerileri kullanın. Sadece bu değil, puanınızı artıracaksınız ve her bir galibiyetten sonra bonus miktarını artıracaksınız.Players, bu oyun üreticisinin size getirdiği çeşitli renklerle şaşıracaklar. Seviyeleri ve zorlu bulmacaları tamamladıktan sonra, alacaksınız Her gün birçok ödül.
Bu mücevherlerin ücretsiz olarak elde edilebileceği yanlış duymuyorsunuz. Ancak sadece bulmacaları tamamlayarak kabul edilebilirler. Etkinlikler oyun tarafından düzenli ve yoğun bir şekilde sağlanır. Daha sonra karşılaşacağım bir sonraki oyun ekranını çözmek için hizmet veriyor. Ayrıca, oyundaki her görüntü de gerçekçi ve güzel bir şekilde sunulmaktadır. Mucizeler tam önünüzde görünebilir ve size bir şey yapma yeteneği verebilir. Yavaş yavaş küçük ve erişilebilir sınıflardan yavaş yavaş daha zor olanlara geçmek için gideceğiz. Daha fazla bonus biriktirmek daha fazla destek almanıza yardımcı olacaktır. En önemlisi, resimleri nasıl düzenleyeceğiniz, küçük çocuğunuzun istihbarat geliştirmesine ve geliştirmesine yardımcı olacağınız hakkında bazı dersler ve bilgi alacaksınız. , buzun altında sıkışmış arkadaşları kurtarmaya gideceksiniz. Her biri seviyelerde farklı bir bulmaca alanında. Uzaklığınızı eskisinden daha ileri götürmek için her gün biraz oynayın. Ice Crush modundaki eğlence daha fazla insanla önemli ölçüde artacak. Buna ek olarak, çok fazla para biriktirecek ve karakterlerinizi daha şık ve modern olmak için yükseltmek için serbestçe kullanabilirsiniz.

Ice Crush MOD APK

Ice Crush, Facebook üzerinden arkadaşlarınızla bağlantı kurmamızı sağlar

Sadece gereksinimler yerine getirildiğinde kazanmış sayılırsınız. Dahası, oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için düzenli olarak yeni hikayeler eklenir. Bunu yapabileceğinize inanıyoruz ..
Bizi böyle durduramaz. Bu soğuk ve değerli dünyanın arkasındaki gizemleri bulun. Buradan seçim yapmanız için uygun farklı zorluk seviyelerine sahip birçok soru olacak. Veya istenen miktarda bonusu elde etmek için aynı satırda veya sütunda olabilmeleri için bağlanabilirsiniz. Her gün, son derece ilginç ve heyecan verici, ancak daha az stresli görevler verilecek.

Ice Crush MOD APK

Ice Crush kullanımı kolay bir oyundur

Hareket sayısı, sizin için zorluk yaratmak için sadece bir dereceye kadar sınırlı olacaktır. Görevleri tamamladıktan sonra büyük bonuslar elde edilebilir. Bu oyuna katılan arkadaşların bir listesi görüntülenecektir. Kartopu toplamalısınız ve daha zor seviyeleri birlikte geçmek için kardan adamla ilgilenmelisiniz. Crush büyümeye devam edecek. Zorluklar artık hayati olmayacaktır, çünkü her zaman en zorlu şeyleri yapabilirsiniz. Bu tür birkaç seviyeyle, hareketiniz çok uzun olacaktır. Hiçbir şey karmaşık değildir, belirli bir iradeniz ve aziminiz olduğu sürece, hedeflerinizi akıllı ve akıllıca nasıl fethedeceğinizi bilmek. Daha olağanüstü hale gelmek için hayatınızı yükseltmek için altın paralar biriktirin. Ardından, onları yok edin ve Ice Crush'a önceden belirlenmiş miktara göre hasat edin, her farklı ekranla gözlerinizi açabilir ve 800'den fazla seviyeye deneyimleyebilirsiniz. Göreviniz, aynı renk birleşmesinden üç kristali değiştirmek ve birleştirmektir.

Ice Crush muhtemelen görmeyeceğiniz birçok şeyi tutar

Dahası, bizim için düzenlenmiş birçok iyi etkinlik de var. Sadece bu değil, yeni bölümlerin kilidini açmak başarılarınızı başarmanıza yardımcı olacaktır. Onları uğursuz parselleri olan kötü insanların elinden kurtarmanız gerekecek. Her grup sizin için özel bir zorluk olacaktır ve sizin için doğru bir seviye seçme hakkına sahipsiniz. En basit seviyelerden deneyimlemeniz ve daha sonra her oynadığınızda deneyiminizi geliştirmek ve bazı temel beceriler kazanmak için yavaş yavaş daha karmaşık hikayelere geçmeniz yardımcı olacaktır. Her insanın kesinlikle benzersiz bir yeteneği vardır ve tercihleri ​​de çok çeşitlidir, bu yüzden en çok özgürce hissettiklerini seçmelerine izin verilir. Ice Crush ayrıca diğer ürünlerden daha düşük olmayan güzel bir görüntü avantajına sahiptir. Ödüller geldiğinde, Ice Crush muhtemelen görmeyeceğiniz birçok şeyi tutar. Dahası, birçok heyecan verici zorlukla karşılaşacak ve arkadaşlarınızla eğlenceli bir eğlence alanının tadını çıkarma fırsatına sahip olacaksınız. Bu oyundaki zorlukların üstesinden gelip gelemeyeceğiniz ya da değil, her oyuncunun zihnine ve yaratıcılığına bağlıdır.

HappyMod
İndirmek