Human Fall Flat Mod + APK 1.14 Ücretsiz ödedi

Human Fall Flat MOD APK Icon
3.1
Uygulama ismi Human Fall Flat
Tür Puzzle
geliştirici 505 Games Srl
Boyut 955.38 MB
En son sürüm 1.14
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2023-11-20

Human Fall Flat açıklaması

Mod Özellikleri:

Her haritanın bulmaca, engeller ve mini oyunlar gibi birçok rastgele öğesi vardır

Karakteri kontrol etmek için her şey ekranda olacağından kontroller çok basittir. Bu oyun, farklı kıyafetlerle de özelleştirebileceğiniz benzersiz jöle benzeri karaktere sahiptir. Dahası, oyuncunun hedefi her haritada değişir ve herhangi bir talimatları yoktur, ancak oyuncunun manuel olarak keşfetmesini ve esnek olmasını sağlar. En iyisi, kullanıcıların birçok engelin üstesinden gelmelerine ve arkadaşların her bir konumdaki tüm mini oyunları tamamlamalarına yardımcı olur. Bu, Android telefonunuzda ve iyi bir nedenle indirebileceğiniz en eğlenceli şeylerden biridir. Seviyeler oldukça zordur ve her seviyeye nasıl yaklaştığınız konusunda çok fazla özgürlük olsa da, oyunun fiziği esasen yolunuzu ve Bunu tamamlamak için yapmanız gereken görevler.
Bob bir çocuk gibi hareket eder veya sarhoş bir insan gibi hareket eder. Ücretsiz ve Google Play Store'da tam bir oyundur. Çok oyunculu moduna sahip olduğu için bu oyunu oynamak için bir internet bağlantısına ihtiyacınız var. Her harita, arkadaşlarla eğlenmek için bulmaca, engel ve mini oyun gibi birçok rastgele öğeye sahiptir. Bu insan: Düzleşin. Güzel manzaraları ve benzersiz yerleri var. Tamamen ücretsizdir. Dahası, etkileyici fiziği ile bilinir, oyuncuların bulmacaları çözmek veya arkadaşlarla bir araya gelerken daha da ilerlemeleri için ortamdaki tüm faktörlerden yararlanmalarına izin verir. Ayrıca oyuncuların arkadaşlarıyla deneyimlemesi için mükemmel bir seçimdir, böylece sayısız zorluğu veya komik bulmacaları tamamlar.

Human Fall Flat MOD APK

Bu oyun oyuncular için esnek ve etkileyici bir kontrol sistemine sahiptir.

Daha yüksek pozisyonlara tırmanmak veya nesneleri kaldırmak için kullanabilirsiniz. Düzinelerce bulmacayı dikkatlice tamamlayın çünkü tek hata sizi oyunun başlangıcına götürecektir.Gameplay o kadar zor ve bağımlılık yapar ki, bu oyunu delmeden oynayabilirsiniz. Kontrolleri dikkatlice kullanın ve harekete hakim olmak için karakterinizi hareket ettirin, aksi takdirde baştan başlamanız gerekir. Sadece bu değil, aynı zamanda oyuncular, şapkalar, sırt çantaları veya komik kostümler de dahil olmak üzere ayrı haritalardan çok güzel ve cömert ödüller alma fırsatına sahip olacaklar.HUMAN: Fall Flat, sürekli büyüyen eğlenceli fizik oyunları listesine yeni bir ektir. oyun dünyası.
Nihai hedefiniz, gizli kapıyı bulmak için bölgeyi geçmek, böylece yeni haritalar açmaktır. Oyundaki kontrollerde ustalaşmak ilk zorluğunuz olacak. Her seviye zordur ve tamamlamak için her seviyeyi anlamanız gerekir. Karakterinizi özelleştirin ve arkadaşlarınızla oynarken benzersiz ve akılda kalıcı görünmesini sağlayın. Muzaffer insanı ortaya çıkarmak için gerekenlere sahip misiniz? Yoksa arkadaşlarınızdan biraz yardıma ihtiyacınız olacak mı? Çok oyunculu Android'e erişimi kolaydır ve telefon verilerinizde oynanabilir - çok fazla kullanmaz.
Düşmanlar veya korkutucu canavarlar olmadan göreviniz Bob'u başlangıç ​​pozisyonundan gizli portala kontrol etmektir. Oyun deneyiminizi geliştirmek için arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Büyük bir oyun sisteminin dışında, Human: Fall Flat, oyuncuların tüm haritaların tadını çıkarmak için esnek ve etkileyici bir kontrol sistemine sahiptir. Özellikle zorlu bir insanın rolünü üstleniyorsunuz, zorlukları tamamlamak ve bir sürü titrek insana karşı tamamlamak zorundaysınız. Bu çok oyunculu zorluklar, hepiniz bomble ve seviyede ilerlediğiniz için oyunu daha da heyecan verici hale getiriyor. Birlikte çalışsanız da arkadaşlarınızı sabote etmeye çalışsanız da size kalmış.

Human Fall Flat MOD APK

İnsan: Fall Flat dünya çapında sevimli ve dostça bir topluluğa sahiptir

Birçok eğlenceli kostüm olmasına rağmen, bu özellik için çok fazla oyuncu heyecanlanmıyor gibi görünüyor. Bulabileceğiniz her seviyede yeni yollar ve sırlar vardır. İnsan: Fall Flat, dünya çapında güzel ve dostça topluluğu ve oyunun atölyesinde düzenli olarak güncellendiği sayesinde özel ve ünlüdür. Oyun oyundaki yolculuğu. sürekli olarak sayısız yeni haritayı güncellediği için neredeyse sonsuzdur ve tüm içerik yoğun oyuncu topluluğundan gelir. Oyundaki her şey herkes için bir topluluk hazinesidir ve herkesin tadını çıkarması için sayısız yaratıcı ve destansı zorluk yaratmaya söz verirler. Oyun bunu tanıtıyor. Farklı kıyafetleri deneyin ve karakterinizin aptalca ve benzersiz görünmesini sağlayın. Arkadaşlar, aile veya yabancılarla oynayabileceğiniz çok oyunculu bir özelliğe sahiptir. Oyunda yeni arkadaşlar edin ve her seviyede sırları ve yeni yolları keşfedin. Human Fall Flat popüler bir simülatör oyunudur.

Human Fall Flat MOD APK

Oyun esnek ve dinamik bir karakter özelleştirme sistemi sunacak

Oyun bir maçta en fazla dört oyuncuya izin veriyor. Birlikte oyunun bulmacasını keşfedin ve Bob'un hayalini yerine getirmesine yardımcı olun. Tam seviyelerde ve bulmacaları çözme becerilerinize hakim olun. Oyun ayrıca oyuna entegre bir topluluk arayüzüne sahip olacak ve oyuncuların ilk kez uygulanan tüm yeni işlevleri keşfetmelerini sağlayacak. Örneğin, eşyaları almak çok önemlidir, onları atar veya başka bir yere taşır. Gerçekten orijinal ve benzersiz görünümler yaratmak ve arkadaşlarınızdan dışarı çıkmak için seçimlerinizi karıştırabilirsiniz.
Karikatür karakterleri, süper kahramanlar veya diğer eğlenceli şekiller olabilir. Bulmacaları çözmek istiyorsanız daha yaratıcı olmalısınız. Oyun eğlencelidir ve oyuncular diğer oyuncuları rahatsız etmek için birbirlerini şaka yapabilirler. Oyuncular her zamankinden daha telaşlı ve daha komik olmak istiyorlarsa, o zaman insan: Fall Flat esnek ve dinamik bir karakter özelleştirme sistemi sunacak. oyunun bazı yönleri boyunca size rehberlik eden anlatımlı bir öğreticidir. Bu tek oyuncuya harika görünse de, arkadaşlarınızla çevrimiçi oynarsanız özelleştirme özellikleri gerçekten kendi başlarına gelir.
Birçok insanla, daha önce hiç düşünmediğiniz birçok yeni çözümünüz olacak. Bulmacalar gerçek fizik kullanılarak çözülebilir. Daha fazla oyuncu oyunda daha eğlenceli demektir. Köpek kıyafeti, prenses kıyafeti, kediler, sihirbazlar ve cadılar vb. Gibi düzinelerce kıyafet var. Yeni görsel deneyimle size biraz heyecan verin, ancak oyunu etkilemeyin veya size özel beceriler sağlamayın. Karakteri özelleştirmek bu oyunda harika bir özelliktir. 4 tanesi doğru olacak. Köpek kıyafetleri, prenses kıyafetleri, kediler, cadılar, sihirbazlar ve çok daha fazlası var.

İnsan: Fall Flat, son derece ilginç fiziksel kurallarla birleştirilmiş bir bulmaca oyunudur

Bu oyundaki göreviniz Bob'u A noktasından B noktasına kontrol etmektir. Bu oyunda, bulmacalarla dolu benzersiz yerleri hayal etmeye devam eden jöle benzeri bir karakter olarak oynarsınız. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çevrimiçi çok oyunculu özelliğe sahiptir. Karakteriniz için herhangi bir kıyafet seçebilirsiniz. Tek oyuncu ve çok oyunculu iki farklı mod mevcuttur. 3D grafikler oyunu daha harika ve ilginç hale getiriyor. Gizemli hikayeleri veya zorlu bulmacaları dahil etmek yerine, bu oyun basit istekleri beceriksiz ve inanılmaz derecede sevimli bir şekilde çözmenizi gerektirir.Rajonistin bir insan formu vardır, ancak sarhoş bir insan gibi dengesiz bir şekilde hareket eder. Flat, şimdiye kadar tanıdığım en eşsiz bulmaca oyunu. Bu, karakterlerini oyunda özelleştirmek isteyenler için harika bir özellik.

Bu oyun, karakter için değişecek çok fazla görünüm veriyor

Oyun size tamamen yeni bir yaklaşım sunuyor. Human: Fall Flat, karakter için değişecek çok fazla görünüm sunuyor. Zihin bükme bulmacalarını çözmek için yürüyün, atlayın, tutun, tırmanın ve her şeyi taşıyın. Arkadaşlarla oynayın ve zor bulmacaları çözmek için birlikte çalışın. Bununla birlikte, o kadar kolay değil - fizik mekaniği biraz zor ve bunu yapmak için gerçekten odaklanmanız gerekiyor. . Yeni yollar bulmaya çalışın ve Bob'un bu rüya yerinden çıkmasına yardımcı olun. Oyun oynamak ücretsizdir, bu da tek bir kuruş ödemeden tüm seviyeleri oynayabileceğiniz anlamına gelir. Oyuncular bile yaratıcı haritalar yaratabilir ve topluluğa gönderebilir, böylece oyunu her zamankinden daha zengin ve daha canlı hale getirebilirler. Keşfetmeniz ve üstesinden gelmeniz için birden fazla fantastik dünya var.
İlk olarak 2016'da ortaya çıktı, bu oyun hızla büyük bir çekti Dünya çapında oyuncu sayısı, özellikle YouTube'da Pewdiepie gibi ünlü oyuncular. Bazen, sadece ahşap bir sandıklı bir odaya kilitlenirsiniz. Bu oyunun getirdiği rahatlama sonsuz. Bu oyunu şimdi indirin ve arkadaşlarınızla oynamaya başlayın. İnsanınızın hareketine ve yeteneklerine hakim olmanız biraz zaman alacaktır, ancak bir kez bunu yaptıktan sonra, bu bağımlılık yapan oyun tekrarlanabilirlik için çok fazla şans sunuyor. Şimdi bu oyunun özelliklerine dalacağız. Müthiş kalite ve pürüzsüz dokulara sahiptir. Oyunun kendisi bir 3D platformudur, ancak haritadaki her şeyi her zamanki gibi gerçekçi ve etkileyici hale getiren çok fazla fizik uygular. Harita oluşturma süreci, özel noktalarda oyuncu etkileşimi olduğunda ve önceden yüklenmiş birçok gizli mekaniği ve daha fazlasını etkinleştirdiğinde özel mekanikler ekler.

Oyundaki yaratıcılık ve hayal gücü zengin ve sınırsız

Bob'u bir korsan, Noel Baba veya Ben 10'a dönüştürebilirsiniz. Karakteriniz üzerinde uygun kontrolü alın, çünkü hareketlere hakim olmak oyundaki ilk zorluk. Tüm kontrol düğmeleri ekranda mevcuttur. Her bulmacayı fizik bilgisi yardımıyla çözebilirsiniz. Çok oyunculu mod tamamen optimize edilmiş ve çok fazla mobil veri kullanmaz. Bu oyun size hiçbir maliyeti yoktur. Bu oyunu oynamak. İlginç olan şey, bulmacaları çözmenin yolunun, belirli bir desenle sınırlı değil, çok çeşitli olmasıdır. Bir bulmaca, oyuncunun yaratıcılığına bağlı olarak farklı şekillerde çözülebilir. Tatillerde veya hafta sonlarında arkadaşlarıyla oynayabilirsiniz. Herkesin yaratıcılığından ve insandaki hayal gücünden gelen her şey: Fall Flat zengin ve sınırsızdır, dostça bir oyun alanı haline getirir.
Kapıları kırmak veya merdiven olarak kullanmak için kullanın. Duvarlara tırmanın. “Dünya sanal olabilir, ancak fizik yasaları gerçek. Bu oyun, oyunu daha da ilginç ve keyifli hale getiren benzersiz ve 3D grafiklere sahiptir. Dünyadaki diğer oyunculara karşı oynayın. 10 açık uçlu seviyeye sahiptir ve her seviye dikkat dağıtıcı ve zorlu bulmacalara sahiptir. Tırman, taşıma, parkur, Bambi benzeri bacaklarınızın zorluklarını uyarlamanız ve üstesinden gelmeniz gerekir. Bu oyundan daha fazlasını elde etmek için 4 oyuncu ile oynayabilirsiniz. Yabancılara karşı oynayın ve oyunu geliştirmek için üzerlerine şaka yapın. Kontroller çok basit ve anlaşılması kolaydır. Bunun da ötesinde, kullanıcılar burada oynamak için yeni arkadaşlar bulabilir, oda bağlantılarını davet edebilir ve paylaşabilir, her haritanın harikasını ve gizemini bir araya getirebilir ve daha fazlası. İnsanın diğer eğlenceli özelliği: Fallt Flat, karakterinizi özelleştirme yeteneğidir.

HappyMod
İndirmek