Hole.io Mod + APK 2.9.0 Reklamları kaldırmak

Hole.io MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Hole.io
Tür Arcade
geliştirici Voodoo
Boyut 198.8 MB
En son sürüm 2.9.0
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-03-27

Hole.io açıklaması

Mod Özellikleri:

Çukurun büyümesini sağlamak için gittikçe daha fazla yemek

İlk olarak, istediğiniz renge sahip bir kara delik seçilecek ve daha sonra altı oyuncu ile bir maçta eşleştirileceksiniz. En zor yanı, diğer oyuncularla uğraşmanız gerektiğidir. Yine de çevrimdışı oynayabilir ve ücretsiz oynayabilirsiniz. Genel olarak, bu oyunun grafikleri ve sesinin sizi heyecanlandıracak kadar mükemmel olduğunu düşünüyorum. Bu heyecan verici oyun büyük bir şehirde gerçekleşecek; Oyuncular kendileri için bu yarışa katılmak için büyük bir şehir seçeceklerdir. Delik. Bu süpürme, şehirdeki her şeyi, insanlardan araçlara, hatta nesnelere kadar toplamaktır. Seviye ne kadar yüksek olursa, daha fazla puan elde etmeniz gerekir. Oyunculara ayrıca liderlik tablolarının tepesine çıkmalarına yardımcı olabilecek bir dizi benzersiz destek özelliği sunulacak.

Hole.io MOD APK

Oyun, oyun ve kontrolün sadeliğine odaklanıyor

Bu aynı zamanda doğrudan diğer oyuncularla oynadığınız oyunun arenasıdır. Her maç sadece 2 dakika sürer, bu yüzden ne yiyebileceğinizi hızlı bir şekilde bulmanız ve daha fazla yiyebilmeniz için deliğin boyutunu artırmaya çalışmanız gerekir. . Yeteneğiniz ve zekanızla, durumu tersine çevirebilirsiniz. Parmaklarınızı takip edin. Bence oyunun zaman sınırsız modu varsa, çok daha ilginç olacak.5D grafikler, yayıncı tarafından sizi gerçek bir şehir gibi hissettiren birçok küçük detayla eklenir. Bu ilginç bir eğlence oyunu; Oyuncular şehir boyunca süpürmek için deliklerini kontrol edecekler. Bu durumun tersine çevrilmesi, puanınızı masanın tepesine getirmektir.

Hole.io MOD APK

Arkadaşlarınızı Bluetooth bağlantısı ile oynamaya davet edin

İlk aşamada, trafik ışıkları, çöp, ağaçlar veya yaya gibi birkaç küçük şey yiyebilirsiniz. İnternete bağlı değilseniz, bu önemli değil. kendi başlarına şehirden. Ayrıca, noktalardaki fark da sizi heyecanlandıracaktır. Yer her zaman oyunu çekici kılan şeydir ve bu sayede oyunun getirdiği cazibeyi göreceğiz.
Bazen kızgın hissediyorsunuz ve her şeyi sabote etmek istiyorsunuz, bunu yapma. Her oyuncunun görevi kendi deliğini hareket ettirmek ve şehirdeki tüm eşyaları, araçları toplamaktır. Bu hilelere dikkat edin. Dahası, arkadaşlarınızı üç adımda Bluetooth Bağlantısı ile oynamaya davet edebilirsiniz: diğer Voodoo Games, Hole. Renkli 2. Zorluklardan biri sokağa yakından bakmanız gerektiğidir, çünkü bombalar patlayacaktır. Bu seviyedeki yasaklanmış öğeleri bilmiyor ve toplamıyorsanız, bu maçta puan alamayacaksınız. Oyuncu da zafer olacak ve seviye bu yeteneğe bağlı olarak değişecek.

Hole.io MOD APK

Delik içindeki her şeyi yutabilir, hatta bir gezegen

Io ve tüm şehri yutun, belki daha iyi hissedeceksiniz. Her ilginç öğe, başka bir tura geçmeniz için ilgili sayıda noktaya dönüştürülecektir. Bu bomba patladıktan sonra, tablodan çıkarılırsınız. Artık skor farkı hakkında endişelenmenize gerek yok ve oradan oyunu daha ilginç bulacaksınız. Kimse kara deliğe düştüğünde işlerin nereye gideceğini bilmiyor çünkü kimse geri dönemez. Oyuncular, oyundaki bir dizi delikte tatmin edici bir delik bulmalı ve görevlere devam etmelidir. Delikte bir dizi delik olacak. Seviye ne kadar yüksek olursa, gizemli deliklerin kilidini o kadar başarılı olur. Önceden alın ve diğer büyük şehirlerin kilidini başarıyla açın. Bu yayıncı oyunun fiziksel mekaniği için her zaman takdir edilir ve bir bina bir sandık deliğine sıkıştığında durumlarla karşılaşırsınız, onu indirmek uzun zaman alır. Oyunun sunduğu görevleri yerine getirmek için tam bir plan oluşturmanız gerekir. Ve daha spesifik olarak, denediğiniz puan sayısı Hole tarafından geri alınacaktır. Binalara gizlice girmeye ve küçük sokaklarda kolayca avlamak için deliklerinizi yükselttiyseniz yardımcı olur. Özellikle, sizi zirveye çıkaracak çift zorluklara katılma fırsatından yararlanmanız gerekiyor.

Oyuncular, eşyaları toplama yolunda birçok zorlukla karşılaşacaklar

IO oyuncuları açık bir şehre götürür, yani bu şehirde istediğiniz yere gidebilirsiniz. “Yeme” savaşı resmen başlıyor. İki dakikayı bitiren oyuncu en yüksek puana sahip Champion.io olacak ve mevcut seviyeye bağlı olarak, en uygun delikleri seçmeniz gerekiyor. Eğer daha hızlılarsa, şehirde yenebilecek bir şey bulmanızı uzun sürecek küçük şeyleri yiyecekler. Lider tablosu, en fazla öğeyi kimin topladığını gösterecek ve rekabet etmeniz için puanlara dönüştürdüğünü gösterecektir. Bu oyun sizin için olacak ve bunları kendiniz yapacak. Bazen, öğelerinizi toplama yolunda birçok zorlukla karşılaşacaksınız.

HappyMod
İndirmek