Hitman Sniper Mod + APK 1.7.277072 Sınırsız para

Hitman Sniper MOD APK Icon
4.6
Uygulama ismi Hitman Sniper
Tür Action
geliştirici Square Enix Ltd
Boyut 595.11 MB
En son sürüm 1.7.277072
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-10-22

Hitman Sniper açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyun, oyuncuların bir suikastçının gerçek baskısını hissetmesine izin verecek

Oyunun planı boyunca, yayıncı tarafından her görev yaptığınızda kendinizi keşfetmeniz gereken bir senaryo vardır. Dahası, oyun basittir, ancak sadece büyük bir harita kullanmak ve en büyük fark yaratıcı veya çeşitli görevlerdir ve oyuncu her zorlukta maksimum puanı elde etmelidir. Silah çeşitleri, özellikle keskin nişancı tüfekleri, en önemli olan ve oyuncuların keşfetmeleri ve tam olarak yararlanması için mükemmel bir mekanizma. Her biri farklı ödüllere sahip birden fazla hedef içerir. Bunlar arasında artan stabilite, ekstra cephane, sonsuz mermiler ve daha fazlası içerebilir. Ayrıca, oyuncuların sadece yeterli parça topladıklarında hazırlamaları gerektiğinde paradan tasarruf etmeleri için mükemmel bir mekanizmadır. Hedefler belirli bir puan almak, kafa vuruşları almak ve belirli hedefleri öldürmek ve daha fazlasını öldürmek olabilir. Bu günler. Eşsiz silahları kilitleyin ve yükseltin - sadece Hitman Sniper'da keskin nişancı tüfekleri kullanmanıza rağmen, 16 güçlü olanın kilidini açabilirsiniz. Hedeflerinizi öldürmek için kullanabileceğiniz benzersiz silahlar var. Oyunda 13 destansı keskin nişancı tüfeği var.

Hitman Sniper MOD APK

Hitman Sniper'ın hikayesi sürükleyici keskin nişanla dolu

Vizyonunuz ve operasyonlarınız, kullanımı kolay alanları bulabilmenin yanı sıra rahatsız veya iz bırakmamak için son derece hızlı olmalıdır. Oyuncuların rahatlaması veya özel ödüller toplaması için. Battle Royale'in yükselişiyle, benzersiz çekim oyunları oynamak her zamankinden daha önemlidir.
Sizi zorlaştıran nesnenin yanında birçok tuzak ve ekstra karakter ortaya çıkıyor. oynamalısın. Oyunun hikayesi, Hitman Universe'ye dayanan sürükleyici bir keskin nişanla doludur.Aynaşın özel becerileri, oyuncuların daha iyi performansa sahip olmalarına veya hedefleri hızlı bir şekilde yok etmelerine yardımcı olmak için Hitman Sniper'a getirilecektir. Hitman franchise'ı onlarca yıldır başarılı bir franchise.
Bu ödül bir silahı yükseltmek veya yeni silah satın almak için kullanılabilir. Becerilerinize hakim olun ve tespit edilmeden suçluları öldürün. Hitman Sniper'da 150'den fazla görevde oynayacaksınız.

Hitman Sniper MOD APK

Görevleri tamamlayarak hikayeyi ortaya çıkarın ve 11 farklı hedefi öldürün

Ajans 47'nin hareketini izlemek için birinciden üçüncü görünüme geçemeyeceğiniz oldukça hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak çekim oyunu, oyuncular akıllı telefonlar kullanarak çekim yapmaya ayarladıkları için son yıllarda büyük ölçüde gelişti. Orijinal oyunlarda, bir hitman olarak işiniz, çevrenizi, farklı araçlarınızı ve mümkün olan en gizli şekilde hedefleri ortadan kaldırmaktır. Oyuncu deneyimi bir sonraki seviyeye. Bunun da ötesinde, etkileyici ve olağanüstü 3D grafiklere sahiptir, oyuncuları sahneye birçok mükemmel açıdan sahnelere kolayca daldırır. Ne kadar çok öldürürseniz, o kadar çok ödül kazanabilirsiniz. Oyun, o zaman oyunu oldukça ucuz, hem Android hem de iOS sürümleri için sadece 1 $ karşılamak için satın alabilirsiniz. Görevleri tamamlayarak hikayeyi ortaya çıkarın ve 11 farklı hedefi öldürün. Her biri sadece keskin nişanda değil, aynı zamanda karar verme ve hızlı düşünme konusunda inanılmaz uzmanlığınızı gerektirir.

Hitman Sniper MOD APK

Bu oyundaki ana silahlar keskin nişancı tüfekleri

Atanan görevler daha karmaşık olacaktır, her zaman bir konumdan diğerine geçecektir, böylece belirlenen nesneleri hızlı bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Sadece bu değil, oyuncular hedefin dikkatini dağıtabilir ve daha fazla puan almak için “kaza” ölümleri yaratabilirler. Ayrıca, oyuncular önceki faktörler ve daha fazlası da dahil olmak üzere performanslarını artırmak için her silahı yükseltebilirler. Ayrıca, daha yüksek puanlar elde etmek için ekstra hedefleri ortadan kaldırabilirsiniz. Her şeyden önce, bir hedefi takmak için her zaman mükemmel bir zaman vardır.
Keskin nişancı suikastçılarının işi ve görevleri her zaman streslidir ve çeşitli ortamlarda çok fazla beceri veya dayanıklılık gerektirir. Bu nedenle, Hitman Sniper'daki ana silahlar keskin nişancı tüfekleridir, ancak her birinin oyuncuların birçok farklı görevde sömürülmesi veya yararlanması için sürprizleri vardır. Bununla birlikte, görseller ve grafiklerle ilgili her şey sorunsuz ve mükemmel bir şekilde optimize edilmiştir, orta menzilli veya daha düşük yapılandırmaya sahip cihazlarda çalışması kolaydır.
Oyundaki birçok başarısızlıktan sonra bir deneyime çekiliyorum: Görev, en başından beri kolay bir yer seçmeniz gerekir. Çok iyi ya da kötü değil. Burada sivilleri onlara yaklaşan zombilerden korumalısınız.

Oyun, Android'de popüler bir keskin nişancı aksiyon oyunudur

Hitman: Sniper, Android'de popüler bir keskin nişancı aksiyon oyunudur. Strateji becerilerinizi serbest bırakın ve tonlarca görevi tamamlayın. Arkadaşlarınıza karşı rekabet edin ve yüksek puanla lider tahtasını alın. Bununla birlikte, beceriler kalıcıdır, ancak oyun boyunca önemli bir etkisi vardır ve her şey her silahla donatılmış ekstra yeteneklere bağlıdır. Ancak bunu yapmadan önce, önce kapıların kilidini açma, anahtar kartlar alma ve daha fazlası gibi bir çok şey yapmanız gerekir.

Bu oyunda düşmanı yok etmek için profesyonel bir keskin nişancıya dönüş

Bir suikastçı sadece silah tutmayı ve insanları nasıl öldüreceğini bilmekle kalmaz. Ne olabileceğine dair kararlar vermek için havalı bir kafaya sahip olmaları gerekiyor. Hitman Sniper: The Shadows bu şeyleri dürüstçe yeniden yaratıyor ve yakında keskin nişancı yeteneklerinizi bir dizi dramatik görevle göstereceksiniz. Üç hedefiniz olsaydı ne yapardınız, ama sadece 2 merminiz varsa? Ölü havuz gibi düz bir çizgide üç kişiyi vur ?? Bu olmayacak! Çevreden yararlanın çünkü çok önemlidir.
Acı bir şekilde birleştirilmiş atıcı türünün sadık bir hayranıysanız, son zamanlarda sıcak bir oyunu görmezden gelmemelisiniz: Hitman Sniper. Oyunda, düşmanı yok etmek için profesyonel bir keskin nişancıya dönüşeceksiniz. Oyun birçok çekici özelliğe sahiptir ve düzenli olarak yükseltilir, oyunculara yeni ve heyecan verici deneyimler sunmayı vaat eder. Olağanüstü avantajları ve bu oyunun oyununu keşfetmeme izin verin!
Çekim oyunları aynı zamanda eğlenceli ve zorlu olabilir. Açıkçası, rakipleri kolayca hedeflemek için bir fare kullandığınız için bu oyunlar bilgisayarlar için daha uygundur. Ancak çekim oyunu, oyuncular akıllı telefonlar kullanarak çekim yapmaya ayarladıkları için son yıllarda büyük ölçüde gelişti. Şimdi, ayarları beğeninize göre ayarlayabileceğiniz için oyunların tadını çıkarabilirsiniz. Bugün en üst düzey keskin nişancı oyunlarından biri Hitman Sniper.

Çevrenizi, farklı araçlarınızı ve mümkün olan en gizli şekilde hedefleri ortadan kaldırmak için

Kanada'da bir yabancıyla bir sözleşme imzaladığımda da benzer bir durumla karşılaştım. Sözleşmede üç kötü adamı öldürmek zorundayım. Şişeyi ateşin yanında vurdum ve gerçekten meraklı hale getirdim, şişenin patlamasına neden olan yüksek sıcaklık mıydı? Daha sonra ateşe başka bir mermi ateşledim, mermide patlayıcıya neden oldu. Bu, ilginç bir bulmaca oyunu olan Hitman Go oyunu yayınlayan çok ünlü bir oyun şirketi ve geliştirici Fighting ve Wits ile başka bir oyun yayınladı. Bu Hitman Snipe. Sadece 9K ile oyunu indirebilir ve rahatça kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz oynamak istiyorsanız, mod indirebilirsiniz. Oyunda, misyonu casus olmak, düşmanları gizlice suikast etmek olan profesyonel bir suikastçı olan bir casus 47'ye dönüştünüz ve müşterilerinizi güvenli bir şekilde korumalısınız. Farklı görevler atanacaksınız, bu nedenle her görev için gerekli silahları dikkatlice düşünmeniz ve seçmeniz ve her zaman yok edilmekten kaçınmak için tüm düşmanın eylemlerine dikkat etmeniz gerekir.
Square Enix'in bir ürünü olan bu oyun Beklenen ve popüler PC oyunu hitman. Orijinal oyunlarda, bir hitman olarak işiniz, çevrenizi, farklı araçlarınızı ve mümkün olan en gizli şekilde hedefleri ortadan kaldırmaktır. Ancak bu oyunda, hedefleri güvenli bir mesafeden ortadan kaldırırken rol oynayacaksınız. Durum böyle olsa da, sizi burada bekleyen birçok zorluk var. Her biri güçlü ve zayıf yönleriyle birçok keskin nişancı tüfeği toplayın.

HappyMod
İndirmek