uCool Mod + APK 2.2.47 Sınırsız para

uCool MOD APK Icon
2.8
Uygulama ismi uCool
Tür Action
geliştirici Ucool
Boyut 94.55 MB
En son sürüm 2.2.47
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2021-02-09

uCool açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncu bonus almak için her zaman sürüngenleri tarar veya düşmanları öldürmelidir

Yeni karakterler her zaman arenaya gelecek ve mizahi kombinasyonları takım arkadaşlarıyla birleştirirken oyuncuların yeni anları için yeni güçleri gösterecek. Bu, herkese rastgele bir şampiyon verildiği, bir şeritte bir araya geldiği ve şiddetle savaştığı tüm rastgele tüm orta modları içerir. Heroes Arena'nın her maçı, oyuncu, yeniden doğma noktasında ekipman satın almak için bonus almak için her zaman sürüngenler veya düşmanları öldürmelidir. tempolu eğlence. Bu oyun, 10 milyondan fazla kurulum ile Google Play Store'daki en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Bu oyun mobil cihazlar için özel olarak tasarlandı. Oyun, oyuncuların kahramanlarını tam olarak kontrol etmesine izin veren basit bir kullanıcı arayüzü ve kontrolleri sunuyor. Heroes Arena, kahramanınızı rakiplerinizden daha iyi hale getirmek için ön ayarlar gibi ileri düzey kontrollere sahiptir.

uCool MOD APK

Her karakter çeşitli beceri setlerine sahiptir

Karakter çeşitliliği, yeni güçleri veya oyun oynamada oyun düşünme hissini ve deneyimini değiştirmek için MOBA türünün tanıdık bir özelliğidir. Dahası, aktiviteler, etkinlikler ve mini oyunlar, birçok ödül almak veya arkadaşlarla paylaşmak için iyi fırsatlardır. Siz MOBA aksiyon oyunlarının sevgilisi misiniz? İşte senin için yeni bir tane. Sıralamaya tırmandığınızda harika ödüller ve ihtişam kazanabileceğinizi belirtmek önemlidir. Harika değil mi? Bu teklifin tadını çıkarmak için indirin.
Her karakter çeşitli beceri setlerine sahiptir ve oyuncular bunları herhangi bir görevi yerine getirmek için uygun ekipman veya büyü ile destekleyebilir. Ekipman sistemi kapsamlıdır ve her birinin kahramanların becerileri veya performansı üzerinde etkileri vardır ve birçok yeni varyasyon veya dövüş stili yaratır. Bu kahramanların özel yetenekleri var ve oyunun fantastik animasyonunun tadını çıkaracaksınız. Üç Lider Yeteneği veya Kahraman Ultimate oynayın ..

uCool MOD APK

Kahramanlar Arena Ucool tarafından sunulmaktadır ve herkes için derecelendirilmiştir

Ayrıca, oyuncular karakterleri ekipman yoluyla özelleştirebilir, dövüş stillerini gerçek zamanlı olarak değiştirebilir ve başarılarını test etmek için düşmanlar üzerinde pratik yapabilirler. Ayrıca insanların eşyaları nasıl oynadığını veya kullandıklarını etkiler ve hatta becerilerin nasıl kullanıldığını veya çevreleriyle nasıl etkileşime girdiklerini etkiler. Birçok sistem veya mekanik olmasına rağmen, oyun herkes için MOBA türünün özünden zevk alması için dengeli ve gecikmez bir ortam sağlar. Bu nedenle, düşük kuyruk sürelerinin ve daha hızlı eşleştirmenin tadını çıkaracaksınız. Oyun 20'den fazla benzersiz tasarlanmış kahraman sunuyor. veya kazanma ve ilgili ödülleri almak için avantaj elde edin. Neyse ki, oyun herkesin keyif alması için çeşitli içeriğe sahip olacak ve olağanüstü kostümler veya birçok olağanüstü aksesuar kazanma şansı var. Kahramanlar Arena Ucool tarafından sunulmaktadır ve herkes için derecelendirilmiştir. Altı farklı kahraman dersi var ve bunlar Marksman, Warrior, Tank, Destek, Mage ve Assassin de dahil. Kahramanlar Arena'yı indirdiğinizde tadını çıkarabileceğiniz diğer birçok şaşırtıcı özellik var.

uCool MOD APK

Kahramanlar Arena, insanlara MOBA türüne yeni duygular getirmeyi vaat ediyor

Heroes Arena, heyecan verici maçlar ve derin oyun oynadığında insanlara MOBA türüne yeni duygular getirmeyi vaat ediyor. Ayrıca, yeni kombinasyonlar veya kombinasyonlar denerken oyuncular şiddetli savaşlar ve komik arkadaşlıklarla eğlendirmek istiyorlarsa da mükemmel bir seçimdir. 5VS5 savaşlarının hepsi senkronize olarak gerçekleşir ve birçok farklı dala ayrılır, böylece herkes sürekli savaşırken birlikte eğlenir. Ayrıca ekip çalışmasını vurgular ve her bireyin takımı zafere götürmek ve tüm görkemli ödüllerin tadını çıkarmak için ellerinden geleni yapması gerekir. Oyunun fantezi şiddeti ve inanılmaz etkileşimli unsurlara sahip olduğunu belirtmeye değer. Ana unsurlar, Heroes Arena'daki ilk avantajdır, tüm unsurları değiştirme yeteneğine sahip, böylece iki tarafın her zaman daha kararlı ve eksiksiz olması. birçok durumda bir avantaj. Büyüklüğün çoğu, MOBA türüne yeni deneyimler vaat eden ve mucizeler yaratmak için takım arkadaşlarıyla birlikte çalışan dış özelleştirme sistemlerinden geliyor. Oyunculara 5V5, 3V3, 1V1 ve diğer ilginç çok oyunculu modlar da dahil olmak üzere büyük bir PVP eylemi sunar. Bu oyunda kazanmak için ödeme yapmak zorunda değilsiniz; Bunun yerine, Android cihazınızdaki en iyi MOBA aksiyonunun tadını çıkarmak için Heroes Arena'nın en son sürümünü indirmek için oynarsınız.

Heroes Arena, en iyi MOBA deneyimini sunan yeni bir oyundur

Heroes Arena, mobil cihazınızda alacağınız en iyi MOBA deneyimini sunan yeni bir oyundur. Oyunla ilgili şaşırtıcı şeylerden biri, ne olursa olsun asla gecikmemesidir. Ayrıca, zafer için eğlenceli, adil ve hızlı savaşın tadını çıkaracaksınız. Oyunda farklı kahramanlar var ve savaşta kullanmak için favorinizi seçebilirsiniz. Amaç, düşmanın jeneratörüne atık bırakmanızdır.
Dahası, çevrimiçi etkinlikleri veya etkinlikleri yenilikçidir ve insanları takım arkadaşlarına karşı en iyi puanla bitirmeye motive etmek için her zaman güzel ödüllere sahiptir. Her oyuncunun başarılarına veya bir şeyleri gerçekleştirme yeteneğine bağlı olarak, birçok mini oyun tamamladıklarında ve çeşitli eşyaları aldıklarında her zaman keşiflere sahip olacaklar. oyun modları. En iyi mobil oyun deneyimi için bu modlardan herhangi birine katılabilirsiniz. Bu oyunda zafer elde etmek için canavarlar, koruyucu kuleler ve minyon ordularıyla savaşmalısınız.

HappyMod
İndirmek