Heavy Truck Simulator Mod + APK 1.976 Sınırsız para

Heavy Truck Simulator MOD APK Icon
3.7
Uygulama ismi Heavy Truck Simulator
Tür Simulation
geliştirici Dynamic Games Entretenimento Ltda
Boyut 311.63 MB
En son sürüm 1.976
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2021-07-12

Heavy Truck Simulator açıklaması

Mod Özellikleri:

Ağır kamyon simülatöründeki sokaklar çok fazla heyecan getiriyor

Genellikle, ağır kamyonların 9 ton veya daha fazla tonajı vardır. Bir kamyonu çalıştırmanın ve kontrol etmenin yolu, sıradan küçük kamyonların veya arabalarınkinden çok farklıdır. Bu yüzden kamyon sürüş simülatörü oyunları çıkmaya devam ediyor. Romantizm bu simülasyon oyunu tanımlamak için uygun değildir, ancak gerçekten benim için güçlü bir izlenim bırakır. İlk perspektifte, ellerinizin direksiyon simidini her yol boyunca nasıl hareket ettirdiğini açıkça görüyorsunuz. Ağır kamyon simülatöründeki sokaklar da günün, sabah, öğleden sonra, gün batımının saatlerini simüle ederken çok fazla heyecan getiriyor, Dawn, Rain veya Pine.
Oyundaki işiniz önceden belirlenmiş yerlere gitmek, bazen gerçekten büyük olan ağır yükleri almak ve taşımaktır. Ama bunun gereksiz olduğunu düşünmüyorsunuz çünkü oyunu oynarken her şeyin yararlı olduğunu bileceksiniz. Teslimat zamanında olmadığı için para düşülecek. Misyonumuz hala malları teslim etmektir. Tabii ki, en iyi görsel efekti elde etmek için Heavy Truck Simulator, her şeyi simüle etmek için standart 3D grafikler kullandı.

Heavy Truck Simulator MOD APK

Heavy Truck Simulator en gerçekçi ağır kamyon sürüş simülasyon oyunudur

Kamyonun sağ şeritte, doğru yerde nasıl hareket ettirileceğini, engellerden kaçınmayı ve zor dönüşlerin üstesinden geleceğini biliyorlar. Bir adam insanlar bu kadar ağır bir kamyonu sürme hissini merak ediyorlar, çok zorlayıcı olmalı. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, para için sürüş, bu yüzden her büyüklük hala alınmalı ve hedefe zamanında teslim edilmelidir. Yolda seyahat ederken trafik işaretlerine dikkatlice bakmanız gerektiğine dikkat edin. O zaman ne kadar büyüleyici olduğunu biliyorsunuz. Gerçekler arası ve sınır ötesi sevkiyatlarda gerçeklik. Bu oyun biraz zor olduğundan, trafik yasasını ihlal etmek para cezasına çarptırılacak, çarpışma daha da kötü. Yol boyunca, dinlenme durakları, benzin istasyonları gibi ilginç ve son derece pratik alanlar da vardır… Ayrıca zaman ve yakıt saatlerini takip etmeniz gerekir. Motorun sesi başlar, yolda çalışan arabanın sesi, park sesi, yoldaki çarpmalarla karşılaşırken çarpışan motorların sesi… daha önce oynadığım normal bir kamyon sürüş oyunundan oldukça farklı. Aşağıdaki bağlantılardan indirin.

Heavy Truck Simulator MOD APK

İnanılmaz kamyonlar, güzel yollar, süper çeşitli manzaralar ve oynamanız için birçok görev

Ve en heyecan verici olanı ağır kamyon simülatörü. Sonra yolda, hedefe, önceden belirlenmiş zamanda hareket edin. Oyunda, diğer sürüş oyunları gibi, kamyon türünü ve rengi seçebileceksiniz. Ağır kamyon simülatörü de perspektifte. İnanılmaz kamyonlar, güzel yollar, süper çeşitli manzaralar ve oynamanız için birçok görev. Programda ve doğru hacimde. Olağanüstü sürüş becerileri söz konusu olduğunda, ağır kamyon sürücüleri bir numara. Ancak bir araca hakim olmak ve malları doğru yere, doğru zamanda teslim etme görevini gerçekleştirmek, her oyuncunun yapamayacağı bir şeydir. Sonra birçok sahneyi geçtiğinizde, daha fazla yükseltmenin kilidini açacak, daha fazla farklı kamyon satın alacaksınız. Bu yüzden ilk birkaç sahneyi sabırla oynayın ve heyecan daha sonra gelecek.

Heavy Truck Simulator MOD APK

Ağır kamyon simülatöründeki ses çok gerçekçi

Ve kamyonunuzu yükseltmek için para biriktirmeniz gerekiyor. Sarı yapraklarla dolu bir yolda süren uzun, yeni sarı bir kamyon sahnesi, önümüzdeki uzun yolla arabanın üstüne basılmış yaprakların gölgesi çok güzel. Esnek bir şekilde değişirler ve… genel olarak göze hoşlanırlar ve rahatsız edici değildir. Üçüncü perspektifte, kamyon teslimat/makbuz beklemek için park edildiğinde ön ve arka ve yan görünümdeki her şeyi görebilirsiniz. Bu oyunu oynadıktan sonra bir şekilde uzun mesafeli sürücülerin zorluklarını hissedebiliyor musunuz? Heavy Truck simülatöründeki ses çok gerçekçi ..
Gerçekçi ağır kamyon sürüş oyunu, henüz denediniz mi? Ağır bir kamyon uzmanlaşmış bir araçtır Ağır yüklerin taşınmasında ve taşınmasında. Özellikle, doğru hızı korumak ve yoldaki tüm trafik yasalarına uymak zorundadırlar (sadece ağır kamyonlar için). Ama elbette, gerçek hayattaki yol oyundan çok daha uzun ve daha geniş. Görüntüleme modunu 8 kamera açısıyla kontrol etmek için düğme, kamyon kontrolü sol, sağa, hızlandırıcı, debriyaj, direksiyon, el freni gibi kamyon kontrolü özellikleri ... Her düğmenin kullanımını keşfetmek için yavaşça deneyin, çünkü listelemek benim için zor Heavy Truck simülatöründeki görevler çok değişiyor. Hala paketlerin etrafında dönüyor, ancak bazen büyük bir pakettir, bazen sürprizinize rağmen, bir tahta yığını veya olağandışı bir şekle sahip bir pakettir.

Heavy Truck Simulator sadece bir ağır kamyon sürüş simülasyon oyunudur

Heavy Truck Simulator sadece bir ağır kamyon sürüş simülasyon oyunudur. Bu oyun beni simülasyon oyunlarını sürmeyi umursamayan ancak oynamak için yarım gün oturmak ve sonra size birkaç yorum yazmak zorunda olan birinden geçiyor. Görüntüleme açısını serbestçe seçebilir veya oyunun otomatik olarak geçmesine izin verebilirsiniz. Her zaman oyunun kendi başına geçmesine izin veriyorum, seçtiğimden daha ilginç ve bazen daha heyecan verici. Her şey hantal, ağır ve ses çok yüksek. Bu nokta, gerçek hayattaki ağır kamyonların gerçekliği için çok doğrudur.

HappyMod
İndirmek