LALIGA Head Football 23 SOCCER Mod + APK 7.1.27 Sınırsız para

LALIGA Head Football 23 SOCCER MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi LALIGA Head Football 23 SOCCER
Tür Sports
geliştirici Liga De Ftbol Profesional
Boyut 109.15 MB
En son sürüm 7.1.27
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-02-23

LALIGA Head Football 23 SOCCER açıklaması

Mod Özellikleri:

Kafa futbolu hiç yorulmadan bir futbol maçı oynamanıza izin verecek

Görev modunda, oyuncular genellikle sürekli olarak güncellenmiş yeni sahnelere sahiptir. Yeni beceriler, yükseltilmişse, duruma ve ihtiyaçlarınıza göre topu nasıl tekmeleyeceğinizi seçmeniz için burada görüntülenecektir. Yetenekli navigasyonu birleştirmelisiniz ve topu hedefe göndermek için doğru çekimi seçmelisiniz. Kısacası, kafa futbolu hiç yorulmadan, stresi azaltmadan ve hatta mutlu bir şekilde gülmeden bir futbol maçı oynamanıza izin verecek. Laliga Santander Turnuvası'na katılan oyuncuları kontrol edebilir.
Hangi modda oynarsanız oynayın, kafa futbolundaki kazanan ilke pratik yapmak, seviye yükseltmek ve daha fazla mükemmel atış yapmaktır. “Topu hızlı vur, efsanevi bir futbol yıldızı gibi güzel ve güvenle puan” diğer futbol maçlarında iyi oynamanız ve herhangi bir rakipten korkmamanız için çok iyi bir sıçrama tahtası olacak. 2D ortamda mütevazı bir alanda hareket edeceksiniz. Buna ek olarak, dikkat etmeniz gereken bir nokta, hedefe olan mesafedir; Eğer çok uzaksa, diğer rakipler için bir fırsat olacaktır. Baş futbolda birçok görevi tamamladığınızda, para ve oyuncu parçaları gibi tamamen çeşitli ödüllerin kilidini açacaksınız.

LALIGA Head Football 23 SOCCER MOD APK

Head Futbol, ​​mobil platformda yılın en son futbol maçıdır

Bir sürü futbol oyunu oynadın, ama çok ağır ve stresli görünüyorlar, neden kafa futbol oynamaya çalışmıyorsunuz? Bu, mobil platformdaki yılın en son futbol oyunu, son derece komik ve sevimli. Bu tür saçma hareket nedeniyle, akıcı bir şekilde bir düzine seviye oynadığınız sürece topu vurmak kolay değildir. Henüz kim oynamadı? Bir kez deneyelim. Buna ek olarak, bu oyunda maçları kazanmanıza yardımcı olacak birçok faktör olacaktır. Buna ek olarak, maçın başlamasından önce becerileri de değiştirebilirsiniz ve oyunda birçok yeni beceri görünecek. Oyuncuların kafa futbolunda bulacağı ilginç bir nokta, etkinlik modunun sonsuza dek sürmesidir; Oradan, istediğiniz zaman etkinliklere katılabileceksiniz. Yeterli sayıda parça biriktirirseniz, bu oyuncuyu takımınıza alıp futbol maçlarına katılmaya başlayabilirsiniz. Oyuncunun saf gücü ve becerisinin dışında, savaşta kullanabileceğiniz güç kartları var.
Oynayacak, puan alacak, yükseltecek, ödül kazanacak ve seviye atlayacaksınız. Bu oyunu iyi oynarsanız ve çekim becerilerinize hakim olursanız, bu, daha karmaşık futbol oyunlarında kazanma şansınızın çok büyük olduğu anlamına gelir.Grafikler bu oyuna heyecan ve eğlenceli bir deneyim getirmek için önemli bir vurgudur. Oyunu buradan indirin. Kafa futbolunun başlangıcında, karakterinizin temel hareketleri hakkında bazı temel talimatlar alacaksınız. Oyun aynı zamanda dünyanın en güzel stadyumlarının standlarından en güçlü alkışlarla harika hedeflerin tadını çıkarmanız için bir yer: Santiago Bernabeu, Camp Nou, Wanda Metropolitan… ve en sevdiğiniz takımın özgürce seçebilirsiniz. FC Barcelona, ​​Atletico Madrid, Real Madrid, Sevilla gibi en iyi kulüplerden… oyun oldukça basit. Sol altta, oyuncuyu hareket ettirmek için navigasyon düğmesi, sağ oyuncunun çekim becerileri. Bu adamların tekme aşamasından bahsetmiyorum bile genellikle oldukça saçmalıktır. Ses heyecan verici ve son derece enerjiktir, bu da heyecan verici stadyumlarda savaşmayı vurgular ..

LALIGA Head Football 23 SOCCER MOD APK

Ses efektleri de oyunun harika bir hazinesidir

Ve kariyer modu sizi son derece zorlu maçlara sokacak ve ödül altın bir fincan büyük turnuva. Zaman sınırı yoktur, bu nedenle sizin için en makul ve en iyi atış bulmak için yapmak istediğiniz tüm deneylerden geçmekte özgürsünüz. Bu oyunun, sahadaki gerçek maçlara girmekten ziyade forvetin uygulamasına benzediğini açıkça görebilirsiniz. Bu topu tekmelemenin sesi, seyircinin tezahüratları, hakemin keskin düdüğü, fırtınalı atış aşamasından uluyan rüzgarın sesi… ses efektleri de oyunun büyük bir hazinesidir. futbol oyunu, ancak sadece bir oyuncu başka bir oyuncuya karşı oynamak için dışarı çıkacak. , karakterin izin verilen beceri seti içinde olduğu sürece. Ayrıca, her hafta, hayranlık uyandıran eşyalar almanıza yardımcı olacağından bu etkinliklere katılmayı unutmamalısınız. Ayrıca, rakibin hedefine yaklaşmanızı yasaklayan bir kural yoktur, böylece yakın menzilli vuruşları iyi kullanabilirsiniz. Örneğin, oyunda alacağınız temel beceri taş bir duvar oluşturmak ve bir süre korumak için hedefin önünde engellemektir.

LALIGA Head Football 23 SOCCER MOD APK

Kafa futbolundaki maçlar oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşir

Çok oyunculu mod, sizin ve başka bir oyuncu arasında dramatik maçlar getirecek. Baş futboldaki maçlar oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Dev Ball, Destroyer Ray, Overgrowth ve Super Shot gibi şimdiye kadar sadece çizgi romanlarda ve filmlerde gördüğünüz en garip çekimleri yapmaktan çekinmeyin. Bu özellik düğmelerine herkes tarafından kolayca erişilebilir, ancak elindeki top kontrolüne erişmek için birçok farklı eşleşmeden geçmesi gerekecektir. Bir rakibin saldırısından gol atmanıza veya savunmanıza yardımcı olan bir beceriye benzer.
Herhangi bir oyun sahnesine girdiğinizde kendi oyuncularınızı seçebilir ve oluşturabilirsiniz. Sadece bu büyük başlı oyuncu serisine bakmanın sizi güldüreceğine inanıyorum. Aynı zamanda, çok sayıda oyuncu ile, bunları ekibinize almak için zaman ayıracaksınız. Aynı zamanda, bu futbol maçının amacı, belirli bir dönemde, daha yüksek puana sahip olanın kazanan olacağı tamamen değişmedi. Her oyuncunun belirli bir seviyesi vardır ve güçlerini artırmak istiyorsanız, oyunun yükseltmeyi yapmak için gereken kaynakları harcamaya devam edeceksiniz.

Kontrolün zorluğu ve karakter yaratmanın tuhaflığı, oyun için bir karikatür çelişkisi yarattı

Oyun, aynı türdeki bazı oyunlardan biraz farklı olacaktır, çünkü yalnızca tek oyunculu bir işleyecek ve becerilerinizi gol atmak için kullanacaksınız. Oradan, bu oyunun oyundaki farklı oyunculara ulaşmak için ne getirdiğini görmezden gelmeyeceksiniz. Karakter, sol tarafta iki düğme ve sağ tarafta tekme ve atlama yoluyla soldan sağa hareket edecek. Buna ek olarak, rakibin hedefi için puan puan almanız için birçok yolu vardır.Aynınız bir puan kazanana kadar rakibinizin hedefini açık bıraktığında ve sürekli olarak atış yaparken yararlanabilirsiniz.
Buna futbol olarak adlandırılabilir. Pratik oyun. Futbol oyunlarını seviyor musunuz, ancak her oynadığınızda çok zaman almasından korkuyor musunuz? Şimdi sadece kafa futbolunu aç. Kontrolün zorluğu ve karakter yaratımının tuhaflığı, bağımlılık yapan bir ilaç gibi oyun için bir karikatür çelişkisi yarattı. Birleşmiş para: kullanıldığında artış (azalma yerine). Oradan, sizin ve oyuncularınızın diğer yetenekli oyunculara karşı kazanmak için sahip oldukları tüm becerileri kullanacaksınız.

HappyMod
İndirmek