Harvest Town Mod + APK 2.7.9 Reklamları kaldırmak

Harvest Town MOD APK Icon
1.9
Uygulama ismi Harvest Town
Tür Roleplaying
geliştirici Avidgamers
Boyut 102.41 MB
En son sürüm 2.7.9
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2023-12-09

Harvest Town açıklaması

Mod Özellikleri:

Harvest Town'daki ana aktivite hala çiftlik aletleri toplamak, ekim

Şans, ailesi tarafından verilen küçük bir çiftliğin eşlik ettiği kırsal alanda küçük bir eve sahip olduğunda geldi. Diğer tarım oyunlarında olduğu gibi, Harvest Town'daki ana faaliyetiniz hala çiftlik aletleri toplıyor, ekim, lezzetli mevsim meyveleri hasat ediyor, hayvancılık ve kümes hayvanları yetiştiriyor , çiftlik ürünleri toplamak ve onları para için satmak veya diğer eşyalar için alışveriş yapmak için pazara geliyor. Daha fazla insanla tanışıyorsunuz, gerçek arkadaşlıklar buluyorsunuz, sevdiğiniz kişiyle tanışıyorsunuz ve hatta evleniyorsunuz ve o kişiyle küçük, sevimli bir aileye sahipsiniz. Oyunun ana unsurları arasında bir çiftlik evi inşa etmek ve onu geliştirmek için çeşitli teknikler uygulamak yer alıyor. Size büyük bir çiftliğin mülkiyeti vereceğiz. Sadece bu değil, hasat kasabası özellikle hoş bir evle birlikte hazırlıyor ve hazırlıyor. İster başkalarıyla rekabet etmekten veya etkileşim kurmaktan hoşlanıyorsanız, her oyuncunun amacı aynıdır: kahramanın memleketindeki yeni bir topluluğa entegre olmasına, tarım, üreme, hasat ve barışçıl kırsal yaşamın tadını çıkarın. O kadar popüler hale geldi ki Google Play Store.RPG oyunları günümüzde bir milyondan fazla indirme topladı. Bu destansı simülasyon oyununda evleneceğiniz ve bir aile kuracağınız birini seçin ..
Birisi bu şekilde seçti. Bu kırsal yaşamın hala keşfetmeniz ve entegre etmeniz için birçok ilginç şey var. Evi, daha önce hiç olmadığı gibi sahibinin renklerine daha muhteşem ve doğru güzelleştirme sürecine başlamak için ev için dekoratif eşyalar toplayabilirsiniz. Önünüzde çeşitli hayvanlar görünür; Evcil hayvanlar size her gün ekstra gelir sağlayacaktır. Özellikle, domuzlar gibi bir ördek, tavuk veya diğer hayvanların sürüsü de seçildi. Ayrıca, koyun ve atlar bu şefkatli yolculukta en yaygın nesnelerdir.

Harvest Town MOD APK

Bu oyundaki piksel grafikleri süper güzel ve çekici

Ne için bekliyorsun? Tam burada oynamak için Harvest Town'u indirin. Oyuncular ayrıca yeterince uygun buldukları diğer karakterlerle de evlenebilirler. Çiçekler, süs bitkileri veya etkileyici ahşap masalar ve sandalyeler bir vazo olabilir. Bu kez, bu başarılı oyunlardan öğeler ödünç alır ve bunu kesintisiz bir oyuna dahil eder. Bölgeleri serbestçe keşfetmekten hoşlanacağınız kadar hikayenin tadını çıkaracaksınız. Şimdi indirin.
Harvest Town'daki piksel grafikleri süper güzel ve çekici. bir evcil hayvan sevgilisi ve bu özel hediyeyi sizin için yaptı. Bununla, her yaştan oyuncu için tamamen benzersiz bir oyun verebilir. Arkadaşlarınızla birlikte sunmak için tonlarca özellik ile gelişen oyunun tadını çıkarın.

Harvest Town MOD APK

Oyun, etkileyici bir oyun ve hikayeye sahip iyi eski bir klasik 2D grafiklere sahiptir.

Hasat kasabasının tamamen farklı bir yüze sahip olmasını sağlamak için burada her şeyi entegre edip değiştirebildiğinizde daha şaşırtıcı bir şey yoktur. Buna ek olarak, güçlü rüzgarların yok edilmesinden kaçınarak daha temiz görünmesini sağlamak için ağacı kesebilirsiniz. Mobil pazarda çok sayıda RPG ve simülasyon oyunu vardı.Retro Graphics - Beklendiği gibi, bu oyunları anımsatan retro grafiklere sahiptir. Pokémon ve Stardew Vadisi gibi. Hiçbir şey etkileyici bir oyun ve hikayeye sahip eski bir klasik 2D grafik yenemez.
Oradan yeni bir dönüş başladı. Bu eylemlerle, sizin ve köydeki insanlar arasındaki bağ yaklaşıyor ve yaklaşıyor. Gizemli mağara macerası, keşfedilecek bir dizi Paskalya yumurtası, sadece şifre ile kilidini açmış bir hazine kutusu gibi keşfedilecek birçok oyun var. İhtiyacınız olan tüm ihtiyaçlarla birlikte kendi kasabanızı burada inşa edebilirsiniz. Bu kötü bir şey değil çünkü bu tür grafikler çalışıyor.

Harvest Town MOD APK

Oyuncular, Peri Kasabasında Neler Olduğunun En Otantik Turunu alacaklar

Zamanla, yeni yere alışırsınız, faydalı ilişkiler kurarsınız ve güzel sakinlerle tanışırsınız. Şimdi, bu dünyaya ayak basarsanız, Noel etkinlikleri sizi manzara ve sadece kasabaya bakarak sıcak tonlarla dekore edilmiş her şeyi karşılıyor, Noel'in gelmek üzere olduğunu zaten bilebilirsiniz. Gördüğümüz gibi, Pokémon bize bu RPG tarzı oyunu retro grafikler ve havalı oyun ile ilk tanıtır. Ama şimdi, giderek daha fazla oyun bu tarzda ve oyunda uyarlanıyor. Ahşap gibi birçok kaynak toplayabilir ve etkileyici hikayenin tadını çıkarabilirsiniz. Kontroller - Sol taraftaki navigasyon pedini kullanarak karakterinizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Çiftlik oyunlarının ilk eğlencesi olan özel beceriler. Bu oyun, Çin'in kırsal alanlarını sergileyen pikselli bir oyun formuna dayanmaktadır. Bu ülke yaşamı, oyuncunun çiftliğe tavuk, at, koyun, sığır ve daha fazlası gibi ne istediği her şeyi eklemekten oluşan aşırı özgürlüklere sahiptir. Peri kasabasında olanların en otantik turunu alacaksınız. Burası doğal olarak kasvetli ve sıkıcı, hatta varıştan önce modası geçmiş. Şu anda en popüler oyunlardan biri Harvest Town.

Harvest Town oyunculara piksel tarzı bir simülasyon deneyimi sunuyor

İkisi de küçük görevler koyar ve sizi burada hayata geçirir. Harvest Town oyunculara piksel tarzı bir simülasyon deneyimi sunar. Etkileyici bir mal alışverişine sahip olmak sizinle bir komşu, sizinle bir iş ortağı olabilir. Ancak bu oyunu bu kadar ilginç kılan şey, burada kendi kasabanızı yönetip inşa edebilmenizdir. Bu oyunda yapacak çok şey var. Sonra, diğer her şey ekranda dokunulabilir. Oyunculara, diğer birçok oyuncu ile çekici hikaye ve etkileşim var. Çeşitli yerleri keşfedin, sürükleyici hikayeye katılın ve dünya çapında gerçek çevrimiçi oyuncularla etkileşime geçin. Bu oyun unsurlarının çoğunu Stardew Valley gibi oyunlardan ödünç alıyor ve kendi başına yapıyor. Çevrimiçi yarışlara, pazar ticaretine katılın ve dünya çapında birçok gerçek çevrimiçi oyuncuyla etkileşime geçin.

Fantastik dramalı tonlarca NPC var

Harvest Town, PC ve konsollardaki popüler bir çiftlik oyununa benzer bir açılış ve sürece sahiptir: Stardew Valley. orada, bir dizi eğlenceli aktivite gerçekleşmeye başlayacak: balıkçılık, yarış, at yarışı, hazine avı, bahar değişiminin tadını çıkarmak , yaz, sonbahar ve kış, köyün etrafında dolaşıyor, vb. Bu oyun, kullanıcılarının yabani otları temizleyerek, ağaç dallarını kırarak ve kulübelerini dekore ederek bir çiftlik evi inşa etmesini gerektirir. Artık hazinelerin kilidini açabilir ve gizemleri ortaya çıkarabilirsiniz. Burada ve orada ve orada fantastik drama, komedi ve biraz aksiyon ile tonlarca NPC var. yapılacak şey. Mobile'da kaliteli bir çiftlik yönetimi simülasyon oyunu oluşturmak için hep birlikte. Bizimle, masalların renklerine sahip animasyon filmlerinde olduğu gibi klasik kırsal alana geri döneceksiniz. Son derece ulaşılabilir ve sevimli kediler veya köpekler koleksiyona dahil edilecek ve rahat ahşap evinizde görünecektir. Bahsetmemek gerekirse, önyükleme yapmak için tonlarca etkileyici karakterle bolca bir hikayeye dalacaksınız. Hala kalabalık bir şehirde yoğun bir hayat yaşayabilir ve tatlı tarım oyunları aracılığıyla yeni toprakların hayaline düşebilirsiniz. Herkes bir çiftçi olmaz, ancak en azından bu Harvest Town tarzı tarım oyunlarında deneyebilirsiniz. Bir kopya gibi, ama elbette, mobil cihazlar söz konusu olduğunda, her şey kolaylaştırıldı, grafikler de bu platforma daha iyi uyacak ve oyun için benzersiz bir unsur oluşturmak için bir fark var. Oyunda her karakter canlı bir karakter Bu, drama ve inanılmaz bir deneyim getiriyor. Pazar esnafları, çevrimiçi gerçek oyuncu etkileşimleri ve birden fazla oyuncu çevrimiçi yarışları, öngörülemeyen sürprizler, kendiniz kasaba ve binalar ve tüm dört mevsim, gerçekçi bir deneyim sunmak için dahildir. oyun. Bu oyunda geniş dünyayı ve oyunun genel cazibesine katkıda bulunan görünüşte sıradan şeyleri takdir edeceksiniz.

HappyMod
İndirmek