Gunship Strike 3D Mod + APK 1.2.6 Sınırsız para

Gunship Strike 3D MOD APK Icon
4.9
Uygulama ismi Gunship Strike 3D
Tür Action
geliştirici Candy Mobile
Boyut 28.12 MB
En son sürüm 1.2.6
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-11-13

Gunship Strike 3D açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyun, Airtrike temalı bir aksiyon oyunudur

, Elbette, aynı serideki nesiller arasında hasar, menzil ve klipsten bir fark var. Kazanmak için Gunship Strike 3D ile iyi oynaması gerekiyor. Buna ek olarak, tüm düşman askeri üslerini sadece birkaç saniye içinde yıkacak ve yok edeceksiniz. Hemen hemen her silahın benzersiz özellikleri vardır, oyuncuların düşmanlarını hızla yenmelerine yardımcı olur. Gunship Strike 3D, Airtrike temasına sahip bir aksiyon oyunudur. Oyuncu, silah gemisi grevini 3D'yi kontrol etmek için sol, sağ, yukarı ve aşağı dört yönde telefon oynamalıdır. Grafikler ve ses görselleri de Gunship Strike 3D'yi çok şaşırtıcı hale getiriyor. Her seviyede birçok hata bırakmadan farklı zorlukların kolayca ve birçok hata bırakmadan üstesinden gelmelisiniz. Tanklar, füze fırlatıcıları, savunma kuleleri, savaş tekneleri ve hatta patronlar getiriyorlar. Çekim ve patlamanın büyük görsel etkisi, Gunship Strike 3D'yi çok heyecan verici ve gerçekçi hale getiriyor. Yüzlerce canlı tasarlanmış 3D resim ve hayat dolu.

Gunship Strike 3D MOD APK

Oyuncular yüzlerce farklı helikopter türünün tadını çıkaracak ve hayran kalacak

Düşmanı yok etmek için sadece düğmeyi hedeflemeniz ve dokunmanız gerekir. Beşinci sırada L, L +, M, M + ve H'den Hellfire Serisi füzeleri var. Düşman üslerinde bombardıman bombardımanı ve bırakma işlevine sahipler. Gunship Strike 3D'de şaşırtıcı ve hassas kontroller var. 8 zorluk seviyesi içeren Gunship Strike 3D'nin patron versiyonunda, oyuncu düşmanı vurmayı ve hedeflemeyi seçebilir, ancak Gunship Strike 3D ile savaşmak için helikopterinin tamamen yükseltildiğinden ve modern olduğundan emin olması gerekir, oyuncular Yüzlerce farklı helikopter türünün tadını çıkaracak ve hayran kalacak. Düşman tarafından işgal edilen üsleri yeniden kazanmak için savaşmanın yanı sıra, patron moduna katılırken deneyiminizi değiştirebilirsiniz. Oyuncu, önceki seviyelere sahip farklı helikopterlerin kilidini açabilir. Bu, kullanıcılara internete sahip olmadıklarında Gunship Strike 3D'nin tadını çıkarma fırsatı verir.

Gunship Strike 3D MOD APK

Bu oyun cep telefonlarında oynamak için oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunu

Sistem size mevcut seviyeyi, silah istatistiklerini ve bir sonraki seviyeye yükseltmek için gereken malzemeleri anlatacaktır. Muhteşem hava saldırısı savaşları çok dikkat çekicidir ve oyuncunun silah gemisi grevi 3D oynarken ilgisini kaybetmesine asla izin vermez. Ve her farklı uçağın farklı bir silah sistemi vardır ve farklı şekillerde yükseltilir.Aline -ALL, GURSHIP STRECT 3D cep telefonlarında oynamak için oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.Aabı Gunship Strike 3D'yi yeniden yakalaması gerekecek şekilde oynamalıdır. Helikopterinde uçarak düşmanlar ve rakipler tarafından işgal edilen üsler.gunship Strike Mod Apk Gunship Strike 3D'nin çok mükemmel versiyonu, çünkü birçok avantaj sağlıyor. Mod sürümünde reklam yok.

Gunship Strike 3D MOD APK

HappyMod
İndirmek