Grand Mountain Adventure Mod + APK 1.226 Ücretsiz satın alma

Grand Mountain Adventure MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Grand Mountain Adventure
Tür Sports
geliştirici Toppluva
Boyut 496.9 MB
En son sürüm 1.226
mod bilgisi Ücretsiz satın alma
Güncelleme 2023-11-30

Grand Mountain Adventure açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyun her zaman karmaşık kayak sahnelerini daha kolay bir şekilde dönüştürdü

Karmaşık hareketlere gerek yok. Çok daha basit bir şekilde kayak yapacaksınız. Kayıp yol açan düzensiz bir alana aşırı kayma ve inişten kaçının. Her bir eve dönme meydan okuması için mümkün olduğunca çok puan alacaksınız. Tehlikeli yamaçlar veya çığlar oyuncular için tehlikeli sorunlar olacaktır. Zorlukların üstesinden gelebilecek kadar kalıcı mısınız? Özellikle, oyuncular kayak becerilerini yükseltmek için taktikleri kullanmalıdır. Yeni bir meydan okuma her ortaya çıktığında, oyun oyuncuya temel talimatlar verecektir. Çok oyunculu mod, arkadaşlarınızın dağa katılmasına izin verir ve kayarsınız. Patmak için daha fazla arkadaşa sahip olmak atmosferi daha heyecan verici hale getirecektir.Ski-in soğuk kışın yüksek dağda en rahat olanıdır. Kayak için, meydan okumanın yapıldığı alan yarışın eğlencesinde hayati bir rol oynar.
Yaptıklarınızın çoğu bir dağı fethedecek. Birçok başlığa ulaşmak için birçok en iyi teknik yapın. Oyuncuların deneyimlemesi için 100 seviyeye yayılan ondan fazla kayak zorluğu. Çok fazla görünmese de, kaldığınız kayak alanı canlıdır. Grand Mountain Adventure modu her zaman şimdiye kadarki en dokunaklı kayak oyunlarından biri olacak. Sadece kaykayda oturmak ve uçurumdan aşağı inmekle kalmaz, aynı zamanda kayak sürecinde, oyuncular birçok farklı zorlayıcı beceri yapmak zorundadır.

Grand Mountain Adventure MOD APK

Bu oyunda kayak yapmak, alışmak için uzun bir zaman gerektirmez

Oyuncuların deneyimlemesi ve fethetmesi için yedi farklı dağ ile. Grand Mountain Adventure'da kayak yapmak için alışmak için uzun zaman gerektirmez. Doğru zamana bağlı olarak, kar dağında rahatlayın. Dahası, arkadaşlarınızla çift atlama yaparak benzersiz snowboard deneyimleme fırsatınız olacak. Ancak Grand Mountain Adventure'da, birçok korkunç engelle karşılaşmanız gerekecek.
Grand Mountain Adventure'daki dağ yapısı gerçek hayata çok benziyor. Yeni oyuncuların erişmesini kolaylaştıracaktır. Sadece aşağı kaymak ve iniş yapmakla kalmaz, aynı zamanda birçok karmaşık yöntem de yapmaya çalışacağız. Havadaki zaman kayakçılar için en değerlidir. Bu sayede etkileyici becerilerini gösterebildiler. Uçurumlardan ve frenlerden aşağı doğru bir çizgi kaydırın, daha sonra eve en yüksek puanı getirmek için muhteşem sıçramalar gerçekleştirin. En yüksek ve en tehlikeli dağların çoğunu fethetmeye hazır. Yalnız paten yaptığınızda, becerilerinizi uygulayacak ve manzaranın tadını huzur içinde çıkaracaksınız. 3D dağlar gerçek hayata çok benzemek için tasarlanmıştır. Heyecan verici kayak yarışlarında arkadaşlarınızla rekabet edin.
Seviye ne kadar yüksek olursa, zorluklar artar. O zaman oyuncu kayarken titiz olmalıdır. En yüksek kar dağında sessizce kayak. Grand Mountain Adventure sadece eğlence için değil, aynı zamanda yorucu bir çalışma ve çalışma gününden sonra rahatlamanız için bir yerdir. Bu tehlikeli kayak dünyasındaki oyuncuların gereksinimlerini karşılamak için yeni güncellemelerle yeni bir versiyon yayınladık.

Grand Mountain Adventure MOD APK

Bu oyunda üstesinden gelmeniz gereken 100'den fazla tehlikeli zorluk var

Oyuncular son derece yüksek becerilere sahip bir kayakçı rolünü üstleniyorlar. Ancak, fotoğraflar ve videolar aracılığıyla ayrıntı hissedilebilir. Grand Mountain Adventure'da, üstesinden gelmeniz gereken 100'den fazla tehlikeli zorluk var. Bu oyuna katılırken oyuncular için eğlenceyi artırmak için, yapmanız gereken ilk şey dünyadaki tüm oyunculara bir meydan okuma göndermektir. Sadece boş kayak sahalarında yoğun yarışmalar yapın.
Kayak, yüksek koşullar ve teknikler nedeniyle genellikle zor ve son derece seçicidir. İlk aşamada çok sayıda küçük ve basit yamaç olacak. Grand Mountain Adventure size istediğiniz kadar nihai kayak deneyimini sunar. Çeşitli zorluklarla kazandığınızda, ödül sayısı birçok kez değer olarak artırılacaktır. Oyuncular meydan okumaya katılmak için bir araya gelebilir ve birçok farklı tehlikeli savaş alanını keşfetmek için takım arkadaşlarıyla birleşebilirler.
Grand Mountain Adventure bunu yapacak Konu daha erişilebilir. Özelliklere hakim olduktan sonra, daha zor dağlarda kayacağız. Arazi, hızlı bir şekilde inmek için daha az düz yüzeylere daha fazla eğimli olacaktır. Bu oyunda bulunan insanlar en ağır rakipler olacak ve çeşitli zorluklarla karşılaşacaklar. Ancak o zaman sıralamaları birçok maçta yönetebilirsiniz. Grand Mountain Adventure'da birçok güncellenmiş ve yenilenmiş oyun modu var; Eğlenceni yapmak için doğru alanı seçebilirsiniz.

Grand Mountain Adventure MOD APK

Oyuncular oyundaki birçok farklı araziden seçim yapabilir

Sadece oyuncuların güçleriyle birçok zorluk fethettiklerini hissetmelerine yardımcı olmalıdır. Daha fazla beceri uygulamak için kayak yapmaya başlayacaksınız. Kendinizi bu soğuk ama sıcak alana daldırmak için bir dakikanızı ayırın. Farklı yüksekliklerle yaratılan her dağ, cesur kayak becerilerinizi göstermeniz için mükemmel bir yer olacaktır. Yeteneğinize ve cesaretinize bağlı olarak zorluğu üstlenmek için doğru dağ alanını seçin. Buna ek olarak, size müdahale edecek yoğun nüfuslu alanlar veya vahşi yaşam dalgaları vardır.
Ayrıca, etkileyici kayak koleksiyonunuza eklemek için başarılar arayın. Hem daha fazla puan almak hem de birçok yüksek başarıya ulaşmak için. Yalnız kayak yaparken yalnız hissetmek istemiyorsanız, daha fazla arkadaşınızı gelip sizinle paten yapmaya davet edin. Buna ek olarak, oyuncular dünyadaki birçok farklı oyuncuya da meydan okuyabilir. Oyununuzu mükemmelleştirmek için Grand Mountain Adventure'daki birçok farklı araziden seçim yapabilirsiniz ve oyunda farklı yüksekliklere sahip toplam 7 dağ vardır.
Güneşin sonsuz çam ormanına girmesini izleyin. Büyük sessizlik ruhu sakinleştirir, bir enerji ve umut duygusu yaratır. Herkesin hayran kalması için hava teknikleri yapın.Bu oyun, heyecan verici bir oyunu test etmeniz ve tehlikeli kayak koşularında nihai becerilerinizi göstermeniz için doğru alandır. Nihai becerilerinizi göstermenizi engelleyen ağır rakiplere ek olarak, bu oyunda çeşitli engeller var. Her snowboard 20 saate kadar ve muhtemelen daha fazla sürebilir.

Bu oyunda çok dik yamaçlı birçok dağ tasarlandı

Kariyerinizde daha fazla puan ve dikkat çekici anlar elde etmek için güzel teknikler uygulayın. Oyunda kayak yapmak için temel operasyonları kavramanız gerekir. Patenlere inmezseniz, anında kaybedeceğinizi unutmayın. Yüksek beceri oyuncularının hedeflemesi için en zorlu şey, tekniği havada gerçekleştirmektir. Siz ve herkes bir numara olmak için yarışıyorsunuz ..
Lütfen yüksek uçmak ve üzerinde teknikler gerçekleştirmek için uzun eğimden yararlanın. Genel olarak, her iki şekilde kaymak eğlencelidir. Çevredeki çam ormanı da kışın soğuk atmosferini yaratır. Çok dik yamaçlı birçok dağ Grand Mountain macerasında tasarlanmıştır; Bunlar maceracı snowboard yaptığınız alanlar. İlk olarak, birçok yeni tehlike eklenecek ve unutmayın, engellerle karşılaşırken hızlanmanız gerekir. Klasik kayak koşusu yaparak ve yüksek puan alarak mümkün olduğunca çok puan almaya çalışın.

HappyMod
İndirmek