Global Outbreak Mod + APK 1.3.8 Sınırsız para

Global Outbreak MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Global Outbreak
Tür Arcade
geliştirici Shortround Games
Boyut 63.2 MB
En son sürüm 1.3.8
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2018-09-20

Global Outbreak açıklaması

Mod Özellikleri:

Global City Game, komşu şehirlerle kolayca etkileşim kurmanıza izin verir

Dünyada milyonlarca aktif kullanıcı var, oyunda şehirler inşa etmekle meşgul. Şehrinizin belediye başkanısınız ve ticaret için de limanlar ve demiryolu istasyonları inşa etmeniz gerekiyor. Komşu şehirlerle etkileşime geçin ve çeşitli görev ve görevleri tamamlamalarına yardımcı olun. Arazi satın alabilir ve farklı binalar inşa etmeye başlayabilirsiniz. Modern ihtiyaçları karşılamak için şehrinizi yükseltin ve şehri genişletmek için yeni yerler satın alın. Diğer şehirlerle ilişkiler kurun ve sorunlarınızı çözmek için onlarla ticaret yapın. İnanılmaz ödüller kazanmak için farklı görevleri ve hedefleri tamamlayın. Üretim birimleri kurulum ve işadamı olmak için kaliteli ürün ihracat. Oyunda farklı binalar inşa etmek için kullanabileceğiniz sonsuz nakit ve paranız var. Global City oyunu, komşu şehirlerle kolayca etkileşim kurmanızı sağlar. Görevleri tamamlayın ve oyunda ödül kazanın. Mahsul yetiştirebileceğiniz ve hayvan yetiştirebileceğiniz çiftlikler ve farklı yerler inşa edebilirsiniz. Şehrinizdeki nüfusu kontrol etmeniz gerekir, aksi takdirde talep artacak ve üretim müşterinin ihtiyacını karşılamayacaktır. Şimdi sitemizden alın ve şehrinizin belediye başkanı olun ..

Global Outbreak MOD APK

Global City, Android'de bir şehir yapı simülatör oyunudur

Global City, Android'de bir şehir yapı simülatör oyunudur. İnanılmaz animasyonlar ve manzaralarla gerçekçi grafiklere sahiptir. Evler, göller, binalar, parklar, çiftlikler ve daha fazlası inşa edebilirsiniz. Mahsul yetiştirin ve gelir ürünleri üretmek için fabrikalar inşa edin, böylece para kazanmak için satabilirsiniz. Oyundaki halkınıza ders verebileceğiniz etkinlikler ve diğer seminerler yapın.
Ticaret için liman ve demiryolu istasyonları oluşturabilirsiniz. Alışveriş merkezleri inşa edebilir ve daha sonra bu alışveriş merkezlerini genişletmek ve daha fazla mağaza yapmak için yükseltebilirsiniz. Binalar ve diğer oyun ürünleri çok mükemmel tasarlanmıştır. Şehri çevrimdışı inşa etmenin tadını çıkarabilirsiniz. Oyunda, şehrinizi beklemeden hızlı bir şekilde inşa etmek için kullanabileceğiniz sayısız paranız ve mücevherleriniz olacak.

Global Outbreak MOD APK

Global City harika bir şehir binası simülatör oyunudur

Halkınıza tesisler sağlamak için şehirdeki farklı eşyalarınızı yükseltebilirsiniz. Başlangıçta tam teşekküllü bir bina inşa edemezsiniz, çünkü bir bina sıfırdan inşa etmek zaman alır. City'yi inşa etmek kolay değildir, bu nedenle oyuna olan ilginizi koruyabilmeniz için daha iyi bir manzaraya ve kaliteye ihtiyacınız vardır. Global City Mod, oyunda sınırsız erişim ve sonsuz para veren bir versiyondur. Nakit yardımıyla bekleme süresini ve işlem süresini bitirebilirsiniz. Global City, birçok şaşırtıcı özelliğe sahip harika bir şehir yapı simülatör oyunudur. Global City Mod, şehrinizdeki her şeye tam erişime sahip olduğunuz oyunun saldırıya uğramış versiyonudur. İnşaatın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz, çünkü artık binayı hızlı bir şekilde inşa etmek için mücevher ve para kullanabilirsiniz. Cansız oyunun tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelen can sıkıcı bir reklam yoktur. Hastaneler oluşturun ve daha sonra daha fazla oda ve laboratuvar eklemek için bunları yükseltin. Her zaman internet bağlantınız yoksa endişelenmeyin, çünkü bu mod bu oyunu çevrimdışı herhangi bir sorun olmadan oynamanız için erişim sağlayacaktır.
Satın alabilirsiniz Daha büyük hale getirmek için şehrinizi araziler ve genişletir. Diğer oyuncularla konuşabileceğiniz ve bilgi ve stratejiler alışverişinde bulunabileceğiniz sohbetlere katılabilirsiniz. Ses efektleri çok havalıdır ve şehrinizde cıvıl cıvıl ve imzalamayı deneyimleyebilirsiniz. Şehrinizin ekonomisi hakkında endişelenmenize gerek yok çünkü modern ve zengin bir şehir geliştirmek için kullanabileceğiniz sonsuz paranız var. Ürün ticareti yaparak ve ihraç ederek oyunda en iyi iş kralı olun.
Gelir kazanmak için satabileceğiniz sebzeleri, meyveleri ve ürünleri yetiştirebilirsiniz. Aşağıda bu harika şehir yapı simülatörü oyununun ana özellikleri bulunmaktadır. Daha modern hale getirebilmeniz için binaları kolayca inşa edin ve yükseltin. Daha iyi ve temiz bir oyun sağlamak için tüm reklamlar kaldırılır. Binalarınızı hiçbir şey ödemeden kolayca yükseltin.

Global Outbreak MOD APK

Global City, kendi şehrinizi inşa edebileceğiniz harika bir oyundur

Komşu şehirlerinizle farklı eşyalar konuşabilir ve ticaret yapabilirsiniz. Global City, kendi şehrinizi inşa edebileceğiniz inanılmaz bir oyundur. Limanlar ve demiryolu istasyonları, insanları ve farklı eşyaları taşımanıza yardımcı olacaktır. Kendi şehrinizi ve ulaşım için farklı limanları inşa edebilirsiniz. Çiftlikler, parklar, göller, balıkçılık limanları ve daha fazlasını herhangi bir koşuşturma olmadan inşa edin. . Eski eşyaları ve hazineyi keşfetmek için farklı mağaralar. Başlangıçta üretemeyeceğiniz bazı öğeler var, bu nedenle bu eşyaları halkınız için takas etmeniz gerekiyor. Dinamik ve gerçekçi grafikler oyunu daha harika ve ilginç hale getirin.Bu çarpıcı şehir bina simülatör oyunu ile ilgili incelemenizi veya geri bildiriminizi sağlamak için aşağıdaki yorum bölümünü kullanın.
İhtiyaçlarınızı karşılamak için başkalarıyla ticaret yapabilirsiniz. Farklı görevleri ve görevleri çözmesine yardımcı olabilirsiniz. İnanılmaz görseller ve ses efektleri olan 3D grafiklere sahiptir. Vergileri artırabilir ve farklı projelerle şehrinizi geliştirebilmeniz için daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

Global City bir şehir binası simülatör oyunudur

Global City, kendi şehrinizi yaratabileceğiniz bir şehir yapı simülatör oyunudur. Oyunda binalarınızı ve farklı makinelerinizi yükseltmek için kullanabileceğiniz birden fazla yükseltme seçeneği vardır. Oyunda muhteşem animasyonların ve manzaraların tadını çıkarın. Şehrinizde deniz manzarasının tadını çıkarabileceğiniz bir deniz limanı vardır. Başarılı bir işadamı kralı olmak için eşyaları ihraç etmek için şehrinizdeki üretim birimlerini kurulun.

HappyMod
İndirmek