Gem Blast: Magic Match Puzzle Mod + APK 24.0318.00 Sınırsız para

Gem Blast: Magic Match Puzzle MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Gem Blast: Magic Match Puzzle
Tür Puzzle
geliştirici Bitmango
Boyut 55.21 MB
En son sürüm 24.0318.00
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-21

Gem Blast: Magic Match Puzzle açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyunun gerektirdiği eşyaları toplayın ve kendi zorluklarınızı hızlı bir şekilde tamamlayın

Dünyanın en değerli şeylerinin saklandığı ve gizlendiği bir yer. Ondan muzdarip olanları serbest bırakmak için yüksek derecede takdirle bir profesyonel gerektirir. Tabii ki, bu herkes için oldukça basit bir eğlence biçimi yaratır. Kazanma şansınızı sihirli bir şekilde artırın, böylece kolayca devam edebilirsiniz. Oyunun gerektirdiği eşyaları toplayın ve kendi zorluklarınızı hızlı bir şekilde tamamlayın.
Lanetlerdeki büyük hazineler birçok insanın avını hedefleyecektir. Bu yüzden hareketlerinizi öğrenmek bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için gereklidir. Daha da ileri gitmek yetenek geliştirmek ve yeni sınırlara ulaşmaktır. Oyuncular, başarılı bir şekilde kurtarabilmek için tüm zorlukların üstesinden gelmek için tüm bulmacaları çözmeleri gerekir. Dahası, kutuda bir dizi taşı kırmanın özelliğini elde etmek için çok renkli taşlar da yaratırsanız yardımcı olacaktır.

Gem Blast: Magic Match Puzzle MOD APK

Oyuncular Gem Blast'tan mücevher toplamalı

Onları gereksiz yere boşa harcamaktan kaçının, kaybına yol açın. Sadece karmaşık olduğunda, kullanın. Rekabet etmek için yeterince güçlü kararlılığa sahip olmanıza yardımcı olacak büyük bir zorluk ırkı. Bu heyecan verici bir bulmaca oyunudur ve her bulmaca birçok küçük zorluğu kapsayan büyük bir zorluktur ve zorlukları karşılamanız ve büyük kazanmanız gerekir. Cat Lily, büyük lanetlerle dolaşıyor ve şimdi kurtarmak size kalmış. Dahası, oyunun rakibi aşarak en önemli puanı kazanabildiği büyük ipuçlarını hemen kullanmanız gerekir.
Kedi, lanetli mücevherlerin gizemleri hakkında ipuçları arıyor. Bu yüzden bu oyun yaratıldı ve sizin gibi oyuncuların eline geçti. Bu nadir öğeleri içeren başarıların kilidini açma görevleri hızlı bir şekilde yapılabilir. Bulmacaları çözmemiz ve bu laneti kırmanın tüm anahtarlarını almamız gerekiyor. Yüzlerce büyük seviye verilir ve Gem Blast'tan mücevher toplamanız gerekir. Bulmacalar gittikçe daha fazla verilir ve tüm yeteneklerinizi göstermeniz gerekir.

Gem Blast: Magic Match Puzzle MOD APK

Bu oyun, yeni destek bulma fırsatından yararlanmanızı istiyor

İpuçlarını bulun ve bulmacaları mümkün olduğunca tam olarak çözün. Beyninizi keskin yapmanın en iyi kısmına sahip olan şey olun. Numaraları yüzlerce kişiye ulaşacak ve daha fazla güncelleme ile her hafta artacak. Herkes hızlı gidemez, ancak vazgeçmemeye ve kalıcı olmamaya çalışamaz.Bu oyunda çekici destek özellikleri de sunulur. Çalışma şekli, düz bir çizgi oluşturmak için aynı renkteki taşları eşleştirmek olacaktır. Bunlar da belirli bir miktara sahip olacaktır, bu nedenle doğru kullanılması gerekir. Bununla birlikte, ücretsiz eşyalar yine de düzenli olarak eşit derecede büyük bir değer verilebilir.Gem Blast sizi kedi zambakımızı derhal kurtarmak için büyük bir zorluğa getirir. Gem Blast, yeni destek bulma fırsatından yararlanmanızı istiyor.

Gem Blast: Magic Match Puzzle MOD APK

Gem patlamasının tasarımı ve düzenlemesi, getirdiği rastgelelikte oldukça çeşitlidir

Kazmak için sadece birkaç test ve hikaye. Gerekli sayıda mücevher nasıl bulunur otomatik olarak ekranı kazanır ve geçer. Gelişmeyen istismar, daha önemli zorluklarla karşılaştığında sizi hiçbir şey bırakmadan bırakacaktır. Gücüne güven. Organize etkinlikler onları almanın yollarından biridir. 10.000 altın madeni para almak için. Mümkün olan en iyi hayata sahip olmak için Gems'in sunması gereken her şey için fedakarlık gerektirir.Match Üç, ilk oyunların önemli cihazlarda ortaya çıkmasından bu yana var olan bir türdür. İhtiyacımız olan mücevherleri yok etmemize yardımcı olan mistik güçler taşıyorlar. Gem patlamasının tasarımı ve düzenlemesi getirdiği rastgele olarak oldukça çeşitlidir ..

Parladığınız Gem Blast Modu için tüm yollar geçerlidir

Kimseyi hayal kırıklığına uğratmayın ve iç ve zenginlere sahip olmayın. Gem Blast gibi dokunmatik cihazlarda geliştirmek de bu şekilde var. Tek yol, onlardan oluşturulan üç seviyeyi yenmektir. Her yol, parladığınız Gem Blast Modu için geçerlidir. Anahtar gizemli kutulardan birinde ve o zaman bulmak için tüm kutuları keşfetmeniz gerekiyor. Her özellik benzersiz bir yeteneği teşvik eder ve o zaman tüm bu heyecan verici yetenekleri gösterirsiniz.
Kimseyi yormak çok kafa karıştırıcı bir şey değil. Yaşlıdan gençlere her yaştan neşe getiren derin bir durum. Mutlu olmayın çünkü zorluk bir sonraki seviyeye geçerken bir seviyeyi arttırır. Bu öğeler, özelliklerine bağlı olarak yüksek veya düşük yıkıcı güce sahip olacaktır. Daha spesifik olarak, bu destekler size çok yardımcı olacaktır, meydan okumayı daha hızlı geçmenize veya bulmacayı yeniden yönlendirmenize yardımcı olabilir. Artık sizin için zorlaştırmamak için hasat edilen ürünlerin miktarı hızlı bir şekilde artacaktır. Her seviyede, onunla uğraşmanız için oluşturulan komplikasyonlar vardır. Oyuncuların çoğunluğunun zorluğunu fethetmenin ihtiyaçlarını karşılayın. Üstüne istiflenmiş aynı renk taşları ayrı bir alan yaratır ve birbirlerine bağlanmaları için birleştirmeniz gerekir.

HappyMod
İndirmek