Gear.Club - True Racing Mod + APK 1.26.0 Sınırsız para

Gear.Club - True Racing MOD APK Icon
3.2
Uygulama ismi Gear.Club - True Racing
Tür Racing
geliştirici Eden Games
Boyut 62.82 MB
En son sürüm 1.26.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2021-10-28

Gear.Club - True Racing açıklaması

Mod Özellikleri:

Güçlü araçlarla oynayın ve Gear Club ile yarış yolculuğunuzun tadını çıkarın

Gear Club'ı mümkün olan en kısa sürede indirin, bu harika oyun ücretsizdir. Güçlü araçlarla oynayın ve Gear Club ile yarış yolculuğunuzun tadını çıkarın. Arabanın süspansiyonu ve aerodinamiği bile sizinle birlikte izlenir ve paylaşılır, böylece yarış filonuzun performansında eğitimli ayarlamalar yapabilirsiniz. Toplayın, yükseltme ve yarış - Bu Gear Club.Yo Mobil Sürüş Oyunu, siz ve arkadaşlarınızın tadını çıkarması için çok oyunculu bir mod olmadan yuvarlanmaya ayarlanamaz. Gear Club, cep telefonu için mükemmel olan tam etli HD grafiklerde güzelleştirilmiş ve animasyonlu araba iç mekanları ve dış mekanları ile bu hissi gerçekten iyi bir şekilde yeniden yaratıyor. Gear Club, böyle bir başlıktan bekleyebileceğiniz her şeyle iyi gelişmiş bir yarış ve sürüş simülasyon oyunudur. Cep telefonunuzdan çalışan Forza Horizon gibi bir oyun gibi mi? Daha fazla görünmeyin, Gear Club size yarış pistlerinden garajlara ve evlere kadar geniş bir fırsat dünyası sunar. Bu, arabalarınızın üzerinde çalıştığı, satılması ve yönetildiği yerdir ve oyun boyunca ilerledikçe burası da bol miktarda yükseltme alır. Özellikle süspansiyon, motor güçleri, lastikler, frenleri değiştirebilirsiniz.

Gear.Club - True Racing MOD APK

Gear Club bir araba yarış oyunudur

Gear Club bir otomobil yarış oyunudur ve sıradan bir yarış oyunu değil, ancak diğer oyunlarda bulamayacağınız birçok şaşırtıcı özelliğe sahiptir. Arabanızı zor parçalara ayırın ve Gear Club'ın şampiyonu olun. Ultimate Gear Club üyesi olmak ister misiniz? Şimdi İndirin. Güzel bir şekilde işlenmiş iç tasarımlar, mükemmel yarış ve garaj simülasyonu ve bir dizi egzotik süper otomobil ve düzenli yarış en iyi seçeneklerinde bakım ve bakım yapma yeteneği vardır. İsterseniz, arkadaşlarınızla takımlar kurabilir ve mürettebatınız için mükemmel ödüller kazanmak için küresel etkinliklerde ve şampiyonalarda rekabet edebilirsiniz.
Bunun tekniklerine rağmen, arabanızı kontrol etmeyi kolaylaştıran kontrol şemaları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Ve telefonunuzdan en iyi şekilde yararlandığınızdan emin olun. Oyunda ilerlerken aracınıza eğitimli ayarlamalar ve yükseltmeler yapmak için arabanızın istatistiklerini izleyin. Gear Club'daki en iyi sürücü olmak için gerekenlere sahip olduğunuzu düşünüyor musunuz? Arabalarınızın performansını artırırken, nihai performans mağazanızın başarısı için de çalışacaksınız. ya da araba yolunda bakıyorum. Aston Martins'ten Volkswagens'e, ister süper arabaları isterse hatalı hatchback'leri seviyor olun, Gear Club'da potansiyelinizin sıkıntısı yok.

Gear.Club - True Racing MOD APK

Çevrimiçi bir topluluğa katılın ve çevrimiçi oyuncularla oynayın

Her araba sevgilisi Gear Club'ı sevecek, çünkü bu oyunu oynarken gerçek hayatta bir spor araba kullanıyormuşsunuz gibi geliyor. Birçok oyun içi özellik sizi şaşırtacaktır. Eğer büyük bir otomobil hayranıysanız, Android'deki en yüksek dereceli yarış oyunlarından biri olan Gear Club'ı seveceksiniz. Gerçekçilik ve eğlence arasında güzel bir denge bulan simülatörler her zaman en iyi puan alan noktaları ve dişli Kulüp tam olarak bunu yapıyor. Bu, en iyi yarışçılar da en iyi otomobil mühendislerini gerektireceğinden, çevrimiçi yarışları daha da ilginç hale getirir. Elbette, onları piste götürebilirsiniz, ancak kollarında bazı süper mühendislik sırları var mı? Öğrenmeniz gerekecek.
Çevrimiçi bir topluluğa katılın ve çevrimiçi oyuncularla oynayın. Harika aydınlatma efektleri, ses tasarımı ve araba tasarımı, mobil cihazlarda bir şeyler oynamak isteyen araba fanatikleri için en iyi seçim haline getirin. Piste gidebilir veya daha açık alanları keşfedebilir, arkadaşlarınızla rekabet etmek, zorlukları tamamlayabilir veya yeni arabalarınızda sürüş heyecanının tadını çıkarabilirsiniz. Güneşli İngiliz tarlalarından egzotik çöllere ve plajlara kadar, Gear Club sizi ve arabanızı dünyanın hemen dört bir yanına götürür ve kendi hızınızda keşfetme şansı vardır. Performans mağazanızın geri kalanına ayak uydurmasına izin vermek için bunların kazanılması gerekir (veya oyun içi mikro işlemlerle satın alınmalıdır).

Gear.Club - True Racing MOD APK

Arabanızın her tamircisi simüle edildi

Akıllı telefonlarınız için en iyi araba yarış oyununu arıyorum, o zaman aramanızı bitirme zamanı çünkü Gear Club sizi eğlendirmek için burada. Bol adrenalin, güzel hazırlanmış otomobiller ve inanılmaz yarış pistleri ile Gear Club, mobil cihazlar için en popüler sürüş oyunlarından biridir. Hem oyun içi sinemada hem de aslında arabaları yarışırken çok etkileyici. Arkadaş ve düşman arasında harika seviye tasarımı, çevrimiçi özellik ve rekabetçi yarışlar var. Dünyanın en pahalı ve egzotik otomobillerinden bazılarını barındırmak için, belirli güvenlik önlemlerine, belirli personele, bazı araba parçalarına ihtiyacınız olacak. Devrilecek birkaç önemli şey var. İlk olarak, grafikler. Arabanızın her tamircisi, motor gücünden süspansiyonun gücüne kadar simüle edilir. Bir araba vızıltısı mı yoksa fanatik mi? Bir Ferrari motorunun içi ile yakın ve kişisel olmak ister, ancak sadece cep telefonunuzu elden geçirin mi? Dışarıda araba sihirbazları için tasarlanmış bir oyun olan Gear Club'dan başka bir yere bakmayın .. Bu yeni nesil başlık veya süper güçlü PC oyunu olmasa da, Gear Club, keşfetmeniz için gerçekçi ve güzel bir dünya yaratmak için iyi yapıyor ve yüzlerce Toplamak için yüzlerce şaşırtıcı otomobil üzerine. Tek oyunculu modda yaşadığınız tüm yerel ve ayarlarda arkadaşlarınıza karşı yarışabilir ve daha sonra liderlik tablosunda onlardan daha yüksek sırada yer almak için farklı zorlukları tamamlayabilirsiniz. Arabanızı gerçekten benzersiz kılın. Her şeyin kilidini açmak ve seviyelerde ve yükseltmelerde yolunuzu hızlandırmak için Gear Club Mod APK en son sürümünü indirin.

HappyMod
İndirmek