Gardenscapes Mod + APK 7.7.5 Sınırsız para

Gardenscapes MOD APK Icon
4.0
Uygulama ismi Gardenscapes
Tür Casual
geliştirici Playrix Games
Boyut 137.09 MB
En son sürüm 7.7.5
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-19

Gardenscapes açıklaması

Mod Özellikleri:

Bahçenizi inşa etmeye, tasarlamaya ve birçok yeni şey eklemeye çalışın

Bu şekilde, daha fazla ödül ve para kazanacaksınız. İlk olarak, son derece popüler bir bahçenin en parlak dönemini geri yüklemenin çok zor olacağını hissedeceksiniz. Bahçe ama Match-3 Bulmaca Çözme. Ayrıca, sadece gökyüzü dışarıda gri olduğunda sizi alkışlayan küçük köpek var, aynı zamanda Match-3 seviyelerinde size yardımcı oluyor.
Herkes aynı. Ayrıca, oyuncular her zaman bir hedefe ulaşmak zorunda kaldıklarında oyunu daha çekici hale getirir. Gardenscapes'i indirdiğinizde bahçecilik kahramanı olun. Tüm iyi mobil oyunlar gibi, Gardenscapes en iyi tomurcuklarınızla yakından oynamanız için sosyal bir platform sağlar. Bu, kalplerinizin yenilenmesini beklemek zorunda kalmayacağınız için oyunu daha uzun süre oynamayı kolaylaştırır. Bazen aynı tahtaya birçok farklı güçlendirme oluşturana ve daha sonra onları büyük bir zincir reaksiyonuna sokuncaya kadar beklemek iyi bir fikirdir. Bahçesine bakmaya davet ediyorsun. Madeni paralar ve yıldızlar, bahçeyi restore etmeniz ve yeniden dekore etmeniz için araçlardır ve ayrıca görevleri tamamlayarak elde etmeniz gereken en önemli iki birimdir.Playrix oyunları her zaman kendi tasarım kuralına bağlı kalır, bu da işleri çok sevimli hale getirmek ve Doğru ve Gardenscapes bir istisna değildir. Çiçeklerin veya küçük köpeğin bahçedeki aktivitesinin etrafında dolaşan küçük kelebekler fark edebilirsiniz ve Austin'in temizlikçisi de çok gerçek ve komiktir. Ama endişelenmeyin, bu bahçeyi tüm hasarları temizleyerek, bazı yeni nesneleri ve evcil hayvanları bahçeye takarak, her şeyi doğru şekilde yerleştirerek onarabilirsiniz. Arkadaşınızın seviyelerini takip edebilir ve hatta bahçelerini ziyaret edebilirsiniz. Belirli seviyelerde yardım isteyin ya da yaşamı artırın.
Ve ben de. Çiftçilik ve bahçecilik tutkusu olan bir çocuğa dönüştüğünde, madeni para ve yıldız toplamak için Match-3 bulmacalarını çözmek sizin işinizdir. 200'den fazla zorlu sahneyle, bahçeler tüm bunları oynamak gerçekten uzun. Gardenscapes temel olarak bahçenizi inşa etmenizi, tasarlamanıza ve onlara birçok yeni şey eklemenize olanak tanıyan bir oyundur. Artı noktalardan biri olarak kabul edilen oyunun grafikleri, hiç yaşamadığınız birçok yeni ve benzersiz his de getiriyor. Ayrıca, Facebook arkadaşlarınızla komşu olabilirsiniz.

Gardenscapes MOD APK

Gardenscapes her ayrıntıyı sevimli ve parlak, rahatlama için uygun hale getirir

Austin size yardım edecek. Buna ek olarak, oyun her detayı sevimli ve parlak, rahatlama için uygun hale getirir. Bahçecilik tutkusu olan ve geçmişte ünlü bir aile bahçesi bulmak istiyorsanız, bu en iyi fırsat olacaktır. Bir bahçeye sahip bir konağı oldukça iğrenç bir durumda miras aldınız, ancak TLC'yi ağaç dikmeye, çimleri biçmeye ve güzel çiçek yatakları yaratmaya hazırsanız çok fazla potansiyele sahip bir bahçe. Gardenscapes'in keyfini çıkarmanın çoğu, özellikle 500'den fazla zor seviyelere girdikten sonra, zamanınızı almak ve oyunu stratejik olarak oynamakla ilgilidir - neredeyse bilgisayara karşı satranç oynayabileceğiniz gibi.
Bu oyunlar rahatlamama ve rahatlamama yardımcı olur hayatı seviyorum, kendimin yorgunluğunu ortadan kaldırmama yardım edin. Yıldız sayısı negatiftir. Genel olarak Gardenscapes 9 / 10'a genel olarak değer veriyorum (hem oyun, hikaye hem de grafikler). Playdead'in içi otelin otelin küçük kabusunu ezme soda sagagardenscapes sizi bir zamanlar büyük bir aile gururu olan bir bahçeye taşıyacak, ancak şimdi birçok farklı katman altında gizlenmiş. Dahası, bahçeyi restore etmeye başladığınızda, köpekler, kediler, kuşlar vb. Gibi sevimli evcil hayvanlarla tanışacaksınız… denemeniz için büyük bir cesaret kaynağı olacaklar.

Gardenscapes MOD APK

Tezgahı temizleyin ve herkesin oturup rahatlayabilmesi için yerleştirin

Şahsen, bir seti fiyatlandırmayı çok kârsız buluyorum, örneğin, bir set 3 kürek 1.900 madeni paraya mal olurken, 5 ekstra hareket için 900 jeton kaybedersiniz. Pek çok seviye oyuncuların yaratıcılığını da artırır. Ancak bu oyun türüyle öznel olmasaydın yardımcı olurdu; Bulmacaları çözme yolu herkese oldukça aşina olacak olsa da, bazı bulmacalar sizin için zorlaştıracaktır. Farklı Match-3 seviyelerini yendikçe, bahçenizi yavaşça yükseltebilirsiniz. , çiçek yatakları, belki bir ya da iki tezgah ve bahçenizdeki diğer harika özellikler gibi. rahatlamak. Oyuna gelince, diğer heyecan verici zorluklarla birlikte çekici Match-3 bulmaca ile başlayacaksınız. Tüm bunlar, bitkiler, renkler ve çok daha fazlasını eşleştirmeniz gereken Match-3 seviyelerini parçalayarak elde edilir. Oyunun amacı, aynı tipte 3 veya daha fazla karo eşleştirerek gittikçe daha zor seviyeleri tamamlamaktır. Ayrıca, neredeyse sınırsız seviyeler, oyun içi bir sosyal sistem ve çok daha fazlası gibi bahçeleri indirmeye değer birçok harika özellik de var. Bu oyun bir Match-3 oyunundan çok daha fazlası.

Gardenscapes MOD APK

Oyunun sevimli ve çok çeşitli bir tarzı var

Ama aynı zamanda uzun bir süre gitti, kimse bahçeyi umursamıyor, bu yüzden mahvolmalı, belki de tekrar sıfırdan yapmak zorunda kalacaksınız. Öte yandan, her seviye için sadece 50 ila 70 sent kazanırsınız. Bu paradan bahçenizi dekore etmek için ek şeyler satın alabilirsiniz. Oyun sevimli ve çok çeşitli bir tarzı var. Taşıtlar ve metroya binenler için harika… Playrix oldukça saygın bir mobil oyunlar şirketidir - Gardenscapes'in oynamaya çalışırken açılan müdahaleci reklamları yoktur ve hatta çevrimdışı oynamanıza izin verir. Sınırsız madeni para + yıldızın tadını çıkarın ve hayatınızın yenilenmesini beklemek zorunda kalmadan oynayın. Ancak son yıllardan sonra, bahçe daha önce olduğu kadar iyi bakılmadı ve görkemli anıları yavaş yavaş unutulmaya dönüştü. Ama neyse ki, bahçeyi öncekine geri döndürme işi çok zor olmayacak. Arka planda ortaya çıkan hikaye oldukça iç açıcı ve bir dizi farklı karakterle tanışacaksınız. Bahçeler için her türlü ipucu ve püf noktası var ve her seviyede gezinmenin en iyi yollarını hızla alacaksınız. Oynarken.
Oyun, her görüntüde yüksek gerçekçilik sağlayan 3D platformda tasarlanmıştır. Oyunu yeterince zor bulursanız ve daha kolay olmasını istiyorsanız, lütfen mod sürümünü indirin ve kullanın. Evinin özellikle sizin için tasarlanmış güzel bir bahçesi var. Oyun, yüksek keskinlik ve içerik iletim özelliklerine sahip olağanüstü bir grafik kalitesine sahiptir.Gardenscapes, Playrix, milyonlarca indirme ve milyonlarca olumlu inceleme ve iyi bir nedene sahiptir. Homescapes'de, 6 farklı parçaya kadar fayansları yakalayarak farklı güçlendirmelerin kilidini açarsınız.

Gardenscapes, günlük rutin stresi hafifletmenin harika bir yoludur

Outback toprakları, çiftlik evleri ve yemyeşil bahçeler, insanların yaşam baskısıyla karşılaştıklarında ve onlardan kurtulmak istediklerinde her zaman düşündükleri ilk yerlerdir. Baskı söz konusu olduğunda, ileri gitme yeteneğim yok, bu yüzden genellikle mobil oyunlar aracılığıyla sanal bir bahçeye bakmak için kendim seçiyorum. Buna ek olarak, yeni oyun modları da güncellemelerle güncellenir ve Gardenscapes'in her zaman taze ve dayanıklı olmasını sağlar. Mod versiyonu size oyunda sınırsız yıldız verecektir, böylece bahçeyi rahatça süsleyebilirsiniz. Bulmacaları nasıl çözeceğinizi ve değerli ödüller alacağınızı öğrenin. Ayrıca, oyunun zaman belirlenmiş bir yaşam/kalp sistemi olsa da, para harcamanıza gerek yok. Ve bir güne kadar, Mr.Besides'den heyecan verici bir hikaye ve oyun sahibi bir mektup alırsınız, oyunda harika grafikler de yaşayacaksınız. ilk kez içeri. En iyi özellikleri bulmak için okumaya devam edin. Önerebileceğimiz bir şey, güçlendirmelerinizi akıllıca kullanmaktır.
Bu oyun, günlük rutin stresi hafifletmek ve yaratıcı ve eğlenceli bir şeyler yapmak için harika bir yoldur. Hawaii'deki büyükbabanı ziyaret ediyorsunuz. Seviyeleri hakkında konuşursak bu oyun oldukça geniş. Başlayalım, işe odaklanalım ve verilen zorlukların üstesinden gelelim. Oyun içi karakterlerle tanışın, Austin ve cıvıl cıvıl küçük köpeğe merhaba deyin. Harika. Yani, bir seviyenin sonunda 5 ekstra hamle almak için 12 yeni oyun seviyesini geçmeniz gerekecek. Ne yazık ki, çok ağır bir fırtına geldi ve bahçedeki her şeyi yok etti. Güzel bahçenizi restore etme işini bitirmeye çalışın. Önce yabani otları temizleyecek, çeşmeyi temizleyecek ve bahçe önemsizden kurtulacaksınız. Oyun boyunca size rehberlik edecek, farklı mekaniğin nasıl çalıştığını ve bahçede nasıl yardım ettiğini açıklayan orijinal bahçıvan ve House Butler olan Austin'i ele alalım.

Bu oyunun Base Match-3 Mekaniğinde eğlenceli bir hikayesi var

Gardenscapes, gerçek hayatın yerine sanal yaşamın tadını çıkarmanıza yardımcı olacak çok ferahlatıcı ve stres rahatlatıcı bir oyundur. Basitçe düşünün, bahçeyi başlangıçta geri yüklemeniz gerekmeyecek. Oyuna başlayalım ve heyecan verici bir bahçeye katılalım. Yani, mobil cihazlarda çok popüler hale gelen Base Match-3 mekaniğine eğlenceli bir hikaye eklediler. Sizi kesinlikle yapışkan bir durumdan çıkaracak özel bir güç hareketi var ..
İnsanlar yorgun hissettiklerinde, genellikle doğa ile uyum içinde olmak istiyorlar. Burada, bahçecilik oyunları söz konusu olduğunda, Gardenscapes (Mod Sınırsız Paralar) çok kalıcı ve güçlü bir oyundur. Dar pencerenizin dışındaki geniş bir alanda ağaç dikmeyi hayal etmeye başlıyorsunuz. Ama endişelenmeyin, Bay bu oyun hakkında tartışılması gereken bir şey varsa, o zaman muhtemelen oyundaki en pahalı ürünler bahsetmeye değer. Gardenscapes'in yollarında ustalaşabilirseniz, oyuna asla bir madeni para harcamanız gerekmez.

HappyMod
İndirmek