Gangstar Vegas: World of Crime Mod + APK 6.9.1 Sınırsız para

Gangstar Vegas: World of Crime MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Gangstar Vegas: World of Crime
Tür Action
geliştirici Gameloft
Boyut 2613.06 MB
En son sürüm 6.9.1
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-26

Gangstar Vegas: World of Crime açıklaması

Mod Özellikleri:

Gangstar Vegas, ünlü geliştirici Gameloft tarafından yayınlanan dramatik bir aksiyon oyunudur

Sırtınızı bıçaklayanlardan ve yeraltı dünyasındaki konumunuzu geri kazanmanıza itaat etmeyenlerden kurtulun. Gücünüzü inşa edeceksiniz, sizi yenmek isteyen tüm düşmanları yeneceksiniz. Hepsi gangster şehrinin kanlı atmosferini yaratır. Yüksek puan için birlikte sıkı savaşın. Bu içerik klasik silahlı çatışmalar, hızlı tempolu yarışlar ve yoğun ve şiddetli düelloları içerecek. IO/How-to/Nasıl Yapılacak-APK-FILES#H-installing-App-with-obb-data "> Apkmody yükleyicisi OBB'yi hatasız kolayca yüklemek için. Şehirleri inceleyin, baskınlar buraya getirin. Uç uçakları, sürün, sürün Oyundaki otomobiller, tekneler ve bisikletler bisikletleri. Oyuncunun bölgeleri daha müreffeh hale geldikçe, büyümelerine dayanarak bazı mükemmel bonusların tadını çıkaracaklar.Bir için çalışan profesyonel bir boksör olduğunuz karmaşık bir hikayede yer al. Bununla birlikte, komutunuz altında hala sadıklar var, göreviniz kötü şöhretli mafya çetenizi yeniden inşa etmek ve bu şehre hükmetmektir. Birçok cömert ışığı olan şehir. Görevleri tamamlayın ve tüm haritanın kilidini açın. En komik ve yenilikçi silahlardan bazıları, çevrede büyük bir etkiye sahip olmak ve AIS'in mekaniğini incitmek yerine değiştirmek gibi, oyunu her zamankinden daha keyifli hale getirecek. Adım 1 : Bu adımda interneti açmanız gerekir. İlk oynadığınızda, aşağıdaki adımları gerçekleştirmeniz gerekir: Gangstar Vegas, Gameloft tarafından yayınlanan dramatik bir aksiyon oyunudur. Dünyadaki mafya ve çetelere katılabileceğiniz ve yozlaşmış insanları öldürebileceğiniz üçüncü bir oyundur. Gangstar Vegas modundaki arsa basit ve esprili olacak şekilde tasarlanmıştır, ancak içeriğinin çoğu oyuncuyu şehir genelinde belirlenmiş yerlere geçmeye zorlar. Geniş açık dünyayı keşfedin ve sokak kredisi kazanmak için tarzınızı seçin.

Gangstar Vegas: World of Crime MOD APK

Bu oyun, müthiş rakipleri yok etmek için güçlü silahlardan oluşan bir koleksiyona sahip olmanızı sağlayacak

Onları birinci şahıs nişancı oyunlarında ve yarış türü oyunlarında bir marka haline getirdiler. Ayrıca, oyun aynı zamanda oyuncunun deneyimini artırmak için hem birinci hem de üçüncü görüntülemeleri entegre ediyor, oyuncuların birçok açıdan hissetmesini istiyorlar. Birçok insan tarafından takip edilecek ve kovalanacaksınız. O. Silah savaşlarıyla birlikte aksiyon filmleri meraklısı olarak göz ardı edilmemelidir. Gangstar Vegas, zorlu rakipleri yok etmek için güçlü silahlardan oluşan bir koleksiyona sahip olmanızı sağlar. Bu yüksek eylemli suç oyununda mafya, polise, tanklara, zombi ordularına ve hatta uzaylılara karşı savaşın. Kurulum adımlarını yalnızca yukarıda talimat verildiği gibi gerçekleştirmeniz gerekir. Oyun hatalar olmadan istikrarlı bir şekilde çalışacak. Size zarar vermek, kendi otoritenizi oluşturmak isteyen partileri yok edeceksiniz.

Gangstar Vegas: World of Crime MOD APK

Oyuncu, Las Vegas'ta kötü şöhretli gangsterlerin karşılıklı tasfiyesi olan yoğun yarış yaşayabilir

Her zaman çekim sahnesinde yaşayan, sizi yenmek isteyen birçok insanla patron olacaksınız. Birbirini kovalayan savaş uzun süre gerçekleşecek, lütfen onları en iyi şekilde yok edecek. Şehirdeki çekimlerde yaşayan bir Mafya patronu gibi, silah sizi korumak için bir silahlanma olacak. Harita gizli yerlerle doludur ve kısmı kilitlidir. Silahların yanı sıra, araçlar aynı zamanda modern ve oyuncuların kendilerini eğlendirmek veya yarışlara katılmak için şehrin etrafında dolaşmaları ve araba kullanmaları için gelişmiş. Gangster Vegas Apk ile ilgili bir şey - modern gerçekliğin sınırları ile sınırlı değil, oyundaki uzaylı silahları, gelecekteki silahları ve her türlü çılgın araç kullanabilirsiniz. Hazır? Hadi gidelim. Gangstar Vegas, yoğun yarışları, kötü şöhretli gangsterlerin karşılıklı tasfiyesini yaşayacağınız Las Vegas'ta yer alıyor veya şansınızı kumarhanede deneyecek. Lütfen oyunu kapatın ve sonraki adımları yapın. Kısacası, oyuncular için yeni içerik veya zorluklar, hikayenin ilerlemesinin veya oyuncunun oyun boyunca yeteneğine bağlıdır.

Gangstar Vegas: World of Crime MOD APK

Oyun gizli köşeler hakkında son derece harika bir oyun

Silahlı çatışmalara ve boğucu kovalamalara katılmalısınız. Bu noktada oyun sunucuya bağlanmaya çalışacaktır. Oyunun görsel ve özel etkileri hiçbir zaman aklınızı patlatmayacaktır. Çevrenin doku kalitesi çarpıcı ve karakter detayları şimdi çok geliştirildi. Gangstar Vegas'ın WiFi ve mobil verilerine tüm erişimi engelleyin. Sırtını öldürmek ve bıçaklamak isteyenleri öldürün. Görevler yapın ve bu silahlarla düşmanlarınızı öldürün. Mafya için savaşın ve ışıklar ve mengene şehrinde boks kariyerinizi geliştirin. Gameloft şu anda dünya çapında yirmi bir oyun geliştirme stüdyosu içeriyor ve öncelikle mobil oyunlara odaklanıyorlar. Bu oyunda yapabileceğiniz tek şey. Oyunun hikayesi görevlerle tamamlanıyor. Gangstar Vegas'ın günlük yaşamın gizli köşeleri hakkında son derece harika bir oyun olduğu söylenebilir, yeraltı dünyasının patronları şehre hakim. Ayrıca size sürekli saldıracak, zarar görmemeleri için onlara dikkat edecekler. İnsanların arabasını çalın ve herhangi bir kural olmadan sürün. Şehrin etrafında dönün ve kargaşaya neden olun.

Yollar, çevreler ve karakterler 3D grafiklerle gösterilmiştir

Gangstar Vegas sizi büyük ama zorlu bir dünyaya getiriyor. Oyuncular geniş şehirleri keşfediyorlar, suçlu olmak için hırsızlık yapıyorlar. Araçlar bu oyunun büyük kısmı. Cep telefonunuzda en iyi yüksek kaliteli grafikleri deneyimleyebilirsiniz. Silah çeşitliliği büyük ve canlıdır, ancak oyuncuların ilerlemeye veya kişisel başarılara göre kilidini açmaları gerekir. Bu oyunda, onları geceleri Las Vegas şehrini yukarıdan görmek için de kullanabilirsiniz. Grafik açısından, Gangstar Vegas oyundaki yolları, çevreyi ve karakterleri tasarlamak için 3D grafik teknolojisini kullanıyor. İndirme devam ederken iptal tıklayın. Bu noktada, misyonlar ayrıca tüm oyuncu etkinliklerini diğer tarafa itmeye başlar ve şehirdeki yeni çeteler veya rakiplerle yeni ilerleme başlatmalarına neden olur. Gangstar Vegas Mod, oyun ve içeriği boyunca tüm eylem, gerginlik ve cazibe unsurlarını birleştiren açık dünya bir oyundur. Oyun güncellemelerinden sonra, oyun size yasaklandığınızı bildirecektir. En heyecan verici şey, oyuncuların keşfetmesine, baskın yapmasına, özgürce hareket etmesine ve her yerde birini öldürmesine izin veren sınırsız özgürlük. Gangster Vegas APK 2020'yi şimdi Android'in aksiyona girmesi ve bu destansı oyunda düşmanlarınıza savaşa girmesi için indirin.

HappyMod
İndirmek