Flip the Gun - Simulator Game Mod + APK 1.2 Sınırsız para

Flip the Gun - Simulator Game MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Flip the Gun - Simulator Game
Tür Arcade
geliştirici Playgendary
Boyut 72.46 MB
En son sürüm 1.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2018-10-05

Flip the Gun - Simulator Game açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncuların havaya yükselmek için zemini vurmaları gerekiyor

Bugün tonlarca çekim oyunu var ve mobil oyun sahnesinde bile en popüler türlerden biri. Bununla birlikte, sadece tipik FPS ve Battle Royale'de değil birçok atış oyunu var. Daha sonra paralarınızı diğer silahların kilidini açmak ve daha da yüksek puanlara ulaşmak için kullanabilirsiniz. Havaya yükselmek için zemini vurmanız gerekir. Kolay olmayan çok şey oynayarak hepsine hakim olmanız gerekiyor.
En yüksek puanları yenebileceğinizi ve tüm silahları toplayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Okumaya devam etmek. Amaç, havada itmek için çekim yaparak elinizden geldiğince silahı havada tutmaktır. Bunun yanı sıra, havada kısa bir süre için belirli avantajlar elde edebileceğiniz bazı güçlendirmeler de var. Bu oyunda toplanacak 40'tan fazla harika fizik tabanlı silah var. Her silah, gerçek muadillerine farklı bir vibe ve özenle tasarlanmış taban verir. Süper yüksek kaliteli mobil oyunlar dışında böyle bir şey elde etmeye başka hiçbir şey yaklaşmaz.

Flip the Gun - Simulator Game MOD APK

Oyun oyunun kendisini oynamak kadar basit

Birincisi, Flip the Gun Apk adlı bir simülasyon tabancası oyunumuz var. Bununla birlikte, Flip the Gun the Gun: toplamak için geniş silah dizisi - bu bir silah simülasyon oyunu olduğundan, ana unsur elbette silahlar. Bildiğiniz gibi, bir tabanca sesi bir makineli tüfekten farklıdır. Bu yüzden ilerledikçe, asma süreniz artacak ve diğer silahların kilidini açmak için daha fazla para kazanacaksınız. Geliştiriciler sayesinde hepsi mümkün. Bir sonraki silahın kilidini açmak istiyorsanız, belirli miktarda para toplamanız gerekir. Zorluk bunu mümkün olduğunca az bir süre içinde toplamak olacaktır. Bu, her seferinde zemini çekmenizi sağlayacaktır. Bu oyunda, oyun oyunun kendisini oynamak kadar basit. Bu oyun basit ve kolay görünebilir ama yeni başlayanlar için aslında zor. İlerlemek için her silahta ve arkasındaki fizikte ustalaşmanız gerekecek.

Flip the Gun - Simulator Game MOD APK

Flip the Gun çok basit ama bağımlılık yapan bir oyun

Bu oyunda, silahınız ne kadar yüksek gider ve havada kalırsa, o kadar fazla ödül alabilirsiniz. Dışarıda olabildiğince benzersiz olduğu için bununla karşılaştırılabilecek bir oyun yok. Hiçbir güçlük ve gerçekten eşsiz ve bağımlılık yapan bir oyun deneyimi. Daha ne isteyebilirsiniz? Harika ses efektleri - size gerçekten bir gerçekçilik hissi vermek için, bu oyundaki her silahın bunun için özel bir ses efekti var. Bu silahları gerçekçilik hissi vermek ve silahı harika bir şekilde çevirmek için ayırt etmek önemlidir.
Silahlarla ilgili insanları heyecanlandıran bir şey var. Bu, silahlar için bir simülasyon oyunu gibi ama bir bükülme ile. Sizi daha fazla istemenizi sağlayacak çok basit ama bağımlılık yapan bir oyun. Silah sıradan oyunun değil. Başlangıçta size 1 silah verilir ve ödül alabilmeniz için yüksek puan almak sizin işinizdir. Ancak anahtarlar bunu tahmin etmek ve tabanca yere işaret etmeden önce ekrana dokunmaktır.

Flip the Gun - Simulator Game MOD APK

Flip the Gun, silah severler için inanılmaz gerçekçi bir oyun sunuyor

Neyse ki, Flip the Gun, Gun Lovers için inanılmaz derecede gerçekçi bir oyun sunuyor.UNIQUE GamePlies - Ne zaman sıkıldığınızda, telefonunuzu kırıp anında silahı çevirebilirsiniz. Yoğun ses efektleri ile birleştiğinde gerçekçi grafikler gerçekten tatmin edici bir oyun oynadığı için sadece bir oyun oynuyormuşsunuz gibi hissetmeyeceksiniz. Ayrıca daha fazla ödül alacak. Ama elbette, bu sadece bir koşu ile mümkün olmazdı. Muhtemelen akla gelen şeyler Call of Duty, Fortnite ve CS: Go'nun beğenileridir. Sadece sınırlı sayıda mermi var, bu nedenle havada asılı dağınık mermiler toplamanız gerekir. Bu oyunda, silahlar mümkün olduğunca gerçekçi olacak şekilde tasarlanmıştır. Tabii ki, bunun için tonlarca paraya ihtiyacınız olduğu için hepsini anında açamazsınız. Zamanınızı boşa harcayın ve tüm silahları anında toplamak için sınırsız para modunu indirmeye başlayın. ateş etme oyunu. İlk başta basit görünse de, keyifli bir zaman için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Bir hesap oluşturmanız veya oynamaya hazır bir internet bağlantısının olması gereken diğer oyunlara kıyasla bu kadar kolaydır. Her zaman havaya dağıldıkları için güçlendirmeleri vurmak istersiniz, ancak oyunda size yardımcı olacak geçici destekler vereceklerdir.
Ancak, bu oyunlar benzersiz bir şekilde yaratılır ve farklı kitlelere hitap eder. Bu oyun, farklı silah türlerini içeren basit bir arcade oyunudur. Daha sonra dükkanda daha fazla silah satın almak için kullanacaksınız. Tabancalardan, makineli tüfeklerden ve hatta keskin nişancı tüfeklerinden kalbinizin içeriğine birçok silah türünün tadını çıkarabilirsiniz. Endişelenmeyin, sizin için bazı ipuçlarımız olduğu için: Zaman - Kulağa açık gelebilir, ancak birçok yeni başlayanlar çekimlerini her seferinde çekecek şekilde nasıl zaman alacaklarını gerçekten bilmiyorlar.

HappyMod
İndirmek