Flip Jump Stack! Mod + APK 1.3.8 Sınırsız para

Flip Jump Stack! MOD APK Icon
3.8
Uygulama ismi Flip Jump Stack!
Tür Sports
geliştirici Crazy Labs By Tabtale
Boyut 76.1 MB
En son sürüm 1.3.8
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-05-27

Flip Jump Stack! açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunun güzelliği, kıyafetinizi beğeninize göre özelleştirebilmenizdir.

Zor zorlukların üstesinden gelmek için takla atacak ve jimnastik kullanacaksınız. Bu popüler bir oyundur ve çekiciliği için birçok kişi tarafından takdir edilmektedir. Birkaç seviyeden sonra, kontrollerle hızlı bir şekilde başa çıkacak ve daha fazla uyum sağlayacaksınız. Bu, oyunun asmasını sağlayacak şekilde atlama yüksekliğinin çok yüksek olmadığı anlamına gelir. Bu oyunda, kıyafetinizi kırmızı, beyaz, mavi ve çok renkli gibi farklı stillere ve renklere değiştirebilirsiniz. Oyun akrobasi ve daha fazlası isteyebileceğiniz her şeyi sunuyor. Aynı zamanda, binadan hızlı bir şekilde binaya atlayabilmeniz için bir trambolin yardımına sahip olacaksınız. Her şey son derece canlı ve ilgi çekici olacak şekilde tasarlanmıştır, böylece hayatınızın en zor zorluklarını yaşayabilirsiniz.Bu bir simülasyon oyunudur, bu nedenle kontrollere ulaşılması kolay olacak, sadece ekrana dokunmak ve kaydırma gibi eylemler. Tüm bunları idare edebileceğinizi düşünün? Özelleştirme - Flip Jump Stack'in güzelliği, kıyafetinizi beğeninize göre özelleştirebilmenizdir.

Flip Jump Stack! MOD APK

Nihai hedef, bir akrobat duruşu oluşturmak için kendinizi diğer takım arkadaşlarınıza karşı mükemmel bir şekilde istiflemektir.

Seviyeleri hızlı bir şekilde tamamlayabilmek için uygun bir akrobatik duruşa sahipseniz yardımcı olur. Kendinizi riskli manevralar yönüne itme ve katı nesnelere veya yere düşme cesaretiniz var mı? Evet ise, atlama yığınını çevirin. Bu heyecan verici oyunda, nihai hedef, bir akrobat duruşu oluşturmak için kendinizi diğer takım arkadaşlarınıza karşı mükemmel bir şekilde istiflemektir. Bu oyunda, fizik yasalarının uygulanmadığını söylemek güvenlidir. Öngöremeyen grafikler - ama bu oyunu gerçekten diğerlerinden ayıran inanılmaz 3D grafiklerdir.
Bu çekici oyunla tipik bir spor oyunudur. Bu oyun, karakter için atlama seviyesini uzatabilmeniz için fiziğe göre tasarlanmıştır. Madeni para toplamak ve başka çekici ödüller elde etmek için yüzlerce zor engellerle adrenalin pompalama eylemi yaşayacaksınız. Bu, oyunu normalden çok daha eğlenceli hale getirir. Her atlama, bunun sınırlarınızı gerçekten test edecek gerçekçi bir oyun olduğunu hissedeceksiniz. By Tabtale, Google Play Store'da 1 milyondan fazla indirme ile popüler bir akrobatik simülasyon. Ama bekle, daha fazlası var. Bununla birlikte, bunları sadece belirli seviyelere ulaştığınızda ve satın almak için paralara ihtiyacınız olduğunda kilidini açabilirsiniz.

Flip Jump Stack! MOD APK

Oyuncular kostümü birçok farklı stilde sevdiklerine göre özelleştirebilir

Akrobatik bir oyuncu olarak oynayacaksınız ve mümkün olduğunca çok para toplamak için çeşitli hileler gerçekleştirecek ve sonunda yığılmış bir insan oluşumuna güvenli bir şekilde ineceksiniz. Bazen, havaya uçarak gönderilebilir ve kendinize meydan okumak için bazı dublörlerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu, atlamanızın yüksekliğinin başlangıçta sizi tercih edemeyeceği anlamına gelir. Oyunculara sınırsız eğlence ve heyecan sağlarlar. Ancak ilerledikçe, seviyelerin daha zor olacağını ve engellerin yanı sıra daha yüksek kalkış noktaları olacağını göreceksiniz. Oyun bu kadar kolay. Kostümü, kırmızı, beyaz, mavi gibi birçok farklı stil ve renkte beğeninize göre özelleştirebilir misiniz? Bu, karakteriniz için benzersiz bir stil oluşturmanıza ve oyunu daha ilginç hale getirmenize yardımcı olur. Simülasyon oyunu, kontroller ekrana dokunmak kadar kolaydır. Ancak, seviyeler zorlaşacaktır, bu yüzden buna göre ayarlamak sizin işinizdir.

Flip Jump Stack! MOD APK

Oyuncular ezici yüksekliklerden engellerin üstesinden gelmek zorunda kalacaklar

Farklı arka planlara sahip birçok farklı seviye vardır.3D grafikler, bu oyunu daha çekici hale getiren ve oyunculara gerçekçi bir deneyim kazandıran faktördür.Sports oyunları oyun endüstrisinde her zaman popüler olmuştur. Bu oyunda, akrobasi ve jimnastik hakkında sevdiğiniz her şey bu oyunda. Bu oyundaki her şey sıradan değil.
Ezici yüksekliklerden engelleri aşmanız gerekecek. Bu oyunda, havada para toplamak ve sonuçta bir insan yığın oluşumuna inmek için farklı hileler yapacak bir akrobat olarak oynayacaksınız. Tüm dublörleri çekecek vücudunuz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Daha fazlasını bilmek için okumaya devam edin. Ancak, takım elbise ve şapkaların kilidini açmak için paraya ihtiyacınız var. Bunları anında almak istiyorsanız, şimdi sınırsız para modunu indirin.
Sanki oyuncuların kendileri çok sevdikleri sporu oynuyorlar. Ardından, daha fazla para almanız için mümkün olduğunca çok jeton toplamanız gerekir. Bu oyunda mükemmel olmanın anlamı budur. Spor kompleksi veya dağlarda yüksek gibi tonlarca farklı yerde stuntlar gerçekleştirdiğinizde arka plan da çarpıcı.

Flip Jump Stack'in başlangıcında, oyuncular kolay seviyelerde oynayacak

Flip atlama yığını. Ayrıca, şapkanızı bir polis şapkası, Noel şapkası veya oyunun sunduğu şapkalar arasında istediğiniz şapkaya değiştirebilirsiniz. Bu oyunda, seviyeleri tamamlamak için çılgınca hileler yapan bir akrobat olarak oynayabilirsiniz. Kulağa kolay gelebilir, ancak bu oyunda, bir trambolin yardımıyla binaya binaya atlayacaksınız. İşte bu harika oyunun özellikleri: bol miktarda seviye - Flip Jump yığınının başlangıcında, kolay seviyelerde oynayacaksınız.
sizin için doğru oyun. Ancak sporcu olmayan oyuncular için bile, spor oyunları bu oyunu düşünmeleri için yeterli eğlence sağlar. Bir spor hayranıysanız, Flip Jump yığınını kesinlikle seveceksiniz. Bu bir oyun olduğundan, gerçek hayattaki akrobatiklerinizden sonsuz daha ilginç hale getiren birçok bileşen var. Para toplayabilmeniz için tonlarca engelle adrenalin pompalama eylemi deneyimleyebilirsiniz. . Bu oyunlar oyunculara sadece biraz daha iyi hale getirmek için umut ve sanal uygulamalar verir. Bu oyunu merak ediyorsanız, okumaya devam edin. Paraları toplarken engellerin üstesinden gelmeniz ve daha sonra bir insan yığınına başarılı bir şekilde inmeniz gerekir. Ardından, şapkalarınızı polis memuru, Noel şapkası veya normal bir şapka gibi bir şeye de değiştirebilirsiniz. Sadece birkaç seviyeden sonra oyunun kolayca asmasını sağlayacaksınız.
Flip atlama yığını. Bu özelliğin kilidini yalnızca belirli bir seviyeye ulaştığınızda açabilirsiniz ve bunları satın almak için çok paraya ihtiyacınız vardır.Flip Jump Stack, Google Play Store'da bir milyondan fazla indirme olan delicesine popüler bir akrobatik simülasyon oyunudur. Evet bazen sadece bazı çılgın dublörler yapmak için bu oyunda havaya uçarak gönderilebilirsiniz. Zorluk, gittikçe zorlaştıkça seviyeleri tamamlamaktır. Şaşırmaya hazırlanın.

HappyMod
İndirmek