First Strike Mod + APK 4.11.2 Sınırsız para

First Strike MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi First Strike
Tür Strategy
geliştirici Blindflug Studios Ag
Boyut 105.72 MB
En son sürüm 4.11.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-11-01

First Strike açıklaması

Mod Özellikleri:

Savaşın her şeyi kapsayacağı bir dünya inşa edin

Komut tabanında sadece küçük bir eylem direği ile hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayın. Ayrıca yılın en iyi maçı için birkaç ödül kazandı. Öyleyse nükleer savaş başlıklarını kontrol ederek görevinize başlayalım. Rakip ile toprak için yarışmak için savaşlar başlatabilir. Düşmanlarınız olarak işbirliği yapmayı veya diğer ülkeleri düşünmeyi seçin.
Savaşın her şeyi kapsayacağı bir dünya inşa edin. Tehdidi ortadan kaldırmak için yok etmeniz gereken ülkeleri hedefleyin. Tüm dünyayı yok etmek için bunu daha büyük bir ölçekte getirmek mümkündür. Arsenal, askeri gücü artırmak için çok önemli bir yetenektir. Ayrıca kendi ülkenizdeki ticari faaliyetlere yatırım yapmanız gerekecektir.

First Strike MOD APK

Gerçek hayatın bize veremeyeceği gücü hissedin

Bir şeyi çoğaltmak şüphesiz onu bizim için daha erişilebilir hale getirecektir. Karanlık perspektif ayrıntılı 3D modelde gösterilmiştir ve herkese özgüdür. Sonra tüm dünyaya gelen değişime tanık olun. Hepsi bize uzun zamandır tanıdık olan çevrimiçi formu takip edecek. Diğer ülkeleri fetheterek bölgenizi genişletme potansiyeline sahip olacaksınız.
Gerçek hayatın bize veremeyeceği gücü hissedin. Lütfen bu durumun daha uzun süre dayanmasına izin vermeyin, çünkü ekonominin azalmasına neden olacaktır. İlerleme, oyuncuların anlaması için belirli verilere göre kaydedilecektir. Herhangi bir modda iki sınırlama ve bir ayrıcalık sağlanacaktır. Savunma maliyetini karşılamak için üretim operasyonlarını sürdürmeyi unutmayın.

First Strike MOD APK

Hırsınızı birçok tehlikeli ve korkunç şeyle yerine getirin

Tüm süper silahlar, Strike'ın nükleer savaşı, dünyayı yönetebileceğinizi hissettirecek. Hırsınızı birçok tehlikeli ve korkunç şeyle yerine getirin. Dünyayı orijinal durumuna geri dönmek için zorlu değişiklikler gereklidir. İnsanlık dışı olabilir, ancak daha iyi bir gelecek için gerekli eylemleri ve fedakarlıkları yapmalıyız. Geniş, geniş evrende dünyanın bütünsel bir görünümüne dayanarak etkileşime gireceksiniz. Oyun modu, yeni denemeniz için ayrılmaz bir parçadır aktiviteler.
Kimsenin sizin gibi insanlar dışında düzeni kontrol etme gücü yoktur. Sadeliğe şaşıracaksınız, ancak oynarken derinlik getireceksiniz. İzin verilen bir oranda komşu ülkeler üzerindeki etkinizi artırın. Ayrıca bize heyecan verici zorluklar getirmek için birçok önemli zorluk sunuyor. Diktatör olmak için, büyük zorluklarla karşılaşmamız kaçınılmazdır ..

First Strike MOD APK

İlk Grev doğdu ve birçok oyuncunun kalbini kazandı

Dünyada ne kadar kendi kendini yıkıcı olabileceğini şaşırtıyor. Gerçek dünyada olduğu gibi dağıtılan ülkeler olacak. İşlerin cetvelin mutlak bakış açısından nasıl değiştiğini görün. Sadece tek başına oynama değil, ancak ilk greve katılan oyuncular da birbirlerine karşı rekabet edebilirler. İnsanlar oyunun sağladığı sohbet kanalı aracılığıyla birbirleriyle etkileşime girebilirler.
1. Tüm süper güçler mevcuttur
2. Dünyayı değiştirin ve yolunuza devam ettirin. Yıkıcı silah modu, zaman içinde daha önemli bir yıkım yaratmanızı sağlayacaktır. Her şey ülkenizin genişlemesi için güç yaratacaktır. İlk grev moduyla yolunuzu geliştireceksiniz.
Küresel ölçekte bir dizi askeri eylem içerecektir. İlk Strike gibi oyunlar doğdu ve birçok oyuncunun kalbini kazandı. Sadece bu ülkelere dokunun ve yapmak istediğiniz eylemi seçin. Sipariş edilen nükleer füzeler kısa bir süre boyunca bu ülkelere yavaş yavaş fırlatılacaktı. İlk olarak, grev size her bir Mmetodyou seçimi ile ilişkili kuralları verecektir.
Her şeyi kapsayabilecek bir Tanrı vizyonuna sahip olduğunuz söylenebilir. Neden tüm bu toprakların yok edilmesine neden olur. Her birinin gücü ve hakimiyeti genişletme stratejisi olacaktır. Başkalarının yarattığınız geleceği yok etme şansına sahip olmasına izin vermeyin. Etkili oynamak için küçük şeylerden gelişmeniz gerekir.

HappyMod
İndirmek