FC 모바일 Mod + APK 14.0.09 Sınırsız para

FC 모바일 MOD APK Icon
4.4
Uygulama ismi FC 모바일
Tür Games
geliştirici Nexon Company
Boyut 98.7 MB
En son sürüm 14.0.09
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-29

FC 모바일 açıklaması

Mod Özellikleri:

Gökkuşağı filmi eskiden oyunda yetenekti

Gökkuşağı filmi oyunda yetenekti. Bununla birlikte, birçok savunucu bu seçeneği yollarında durdurabilir. Bu hızlı bir şekilde sağdan sola hareket etmenizi sağlıyor. Ayrıca, Beceri düğmesine iki kez dokunarak yerinde durabilirsiniz. Mobil için mevcut olan sınırsız FIFA puan deneyimi için hazır olun. Bu yetenekler, sahada ciddi güçlü hareketleri atmak için oyun sırasında gerçekleştirilebilir. Şimdi o kadar etkili değil, ama yine de boşluk açmak için harika bir seçenek. Bu, bir defans oyuncusunu geçmenin en kolay yollarından biridir. Ancak, bu sadece hücum uçlarında kullanılabilir.

FC 모바일 MOD APK

Oyun, Android mobil cihazınıza aksiyon dolu tüm yüksek yoğunluklu futbol heyecanını hayata geçiriyor

Eşzamanlı olarak, becerinin yönünü tutabilirsiniz. Sonra taklit etmek istediğiniz yönü seçin. Sizi ondan çıkarmak için başka bir düğmeye basılana kadar hareket devam edecek. Bu, geçmiş savunucuları almak için kullanılmaz, ancak oyunları görmek ve oyunu yavaşlatmak için daha iyi. Sezonun en iyi ve ikonik efsaneleri olarak oynayabileceksiniz. Ne kadar iyi yaptığınızı ve hangi oyuncuların yenilecek takımlar olduğunu bilin. Bu yüzden endişelenmeyin, belirli bir beceri hareketine aşina olmasanız veya ikincil olsanız bile, size öğreteceğiz. Daha fazla uzatmadan, kullanmak istediğiniz en iyi becerilerden bazıları: Çok fazla ayrıntıya girmeden önce Bu beceriler hakkında, bazılarınız beceri hareketlerinin ne olduğunun farkında değilsiniz. Roulette: İlk olarak rulet.

FC 모바일 MOD APK

FIFA Mobile 2021'de en iyisi olmak için

Futbol/uluslararası futbol taraftarları, bu kesinlikle oynamanız için mükemmel bir oyun. Bunlar arasında Mess, Zidane, Maradona, Pele ve Maldini. Sadece takımınızı seçin ve bir oyun moduna geçin. Burada, tüm ilerlemeniz ve rakipleriniz serbestçe kontrol etmeniz için görüntülenecektir. FIFA Mobile 2021'de en iyisi olmak için, kullanmak için en iyi beceri hareketlerini öğrenmek ve ustalaşmak isteyeceksiniz. Burada, bunları nasıl kullanacağımızı, en iyi zamanın ve nedenini nasıl kullanacağımızı göstereceğiz.
Temel olarak, her oyuncunun iki farklı beceri hareketi vardır. Beceri düğmesi. Daha da fazlası, ruletle birlikte kullanıldığında. Bu, ruletle karıştırıldığında daha iyi kullanılır. Bunlar, oyun sırasında kullanmak isteyeceğiniz daha iyi becerilerden bazılarıdır.

FC 모바일 MOD APK

Bu oyun, küçük ekranda tüm orijinal konsol eylemine ve eğlencesine izin verir

FIFA, oynayacak başka insanlarınız olduğunda her zaman daha iyidir. Öyleyse, onlar hakkında ayrıntılı olarak konuşalım. Ne olursa olsun, durumdan, rakibiniz yerinde duracaktır. Bu beceriyi az miktarda kullanın, yoksa topun kontrolünü kaybedebilirsiniz. Heel-toel: başka bir iyi alan açıcı yeteneği.
En sevdiğiniz oyunculardan bazıları FIFA Mobile alanında mevcuttur. Tabii ki, aralarından seçim yapabileceğiniz başka bir şey var. Bu eylem, Beceri düğmesinin basit bir dokunuşu ile gerçekleştirilebilir. Ayrıca, yakındaki savunucular üzerinde küçük bir sersemletme etkisi bırakır. Bu en yararlı seçeneklerden biridir. Bununla birlikte, bir defans oyuncusuna karşı en iyi bire bir kullanılmaz.
Ayrıca, tüm oyuncuları test etmek için haftalık bonuslar ve zorluklar vardır. Oyuncunuz döner, sürekli olarak topu damlarken, top çok uzun süre havada kaldığı için savunucular kolayca misilleme yapabilir. Mega-defans oyuncusunu gezmenin iyi bir yolu. Bağlantıya bakın ve şimdi indirmeye başlayın. Ve FIFA Mobile, küçük ekranda tüm orijinal konsol eylemine ve eğlencesine izin verir.A hareketleriniz için biraz yer açmak ve sahte bir kısa sürede açmak istiyorsanız, bu kesinlikle iyi bir seçenektir. Bazı hareket seçenekleri yapmaya yardımcı olur. Bir hedef denemesi için kutuya girerken gerçekten etkilidir.

FIFA profesyonel olmaya çalış

Çevrimiçi veya çevrimdışı zevk alınabilecek tonlarca farklı oyun modu ile herkesin tadını çıkarması için bir şey var. Bu, oyunun her zaman yapılacak bir şeylerle taze hissetmesini sağlamak için harika bir yoldur. Hareketle ilgili güzel şeylerden biri, biraz yer açmanıza yardımcı olabilmesidir. O zamana gelince, rakibiniz otomatik savunma sırasında bu beceriyi kullanmak için harika bir zaman olurdu. Bu, perdeyi daha iyi görecek bir konuma getirmenize yardımcı olur. Bu becerileri ustalaşabileceğiniz sürece, kolayca FIFA profesyonel olacaksınız. Veya kampanyaysanız.

HappyMod
İndirmek