EA SPORTS FC™ Mobile Soccer Mod + APK 20.1.03 Mod Menu

EA SPORTS FC™ Mobile Soccer MOD APK Icon
4.1
Uygulama ismi EA SPORTS FC™ Mobile Soccer
Tür Sports
geliştirici Electronic Arts
Boyut 138.8 MB
En son sürüm 20.1.03
mod bilgisi Mod Menu
Güncelleme 2024-01-16

EA SPORTS FC™ Mobile Soccer açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunu bir İnternet bağlantısı aracılığıyla arkadaşlarınızla oynayın

Aslında, vuruşlar top oynama becerilerinden çok daha fazlasıdır. Bu nedenle, FIFA Soccer, bir İnternet bağlantısı aracılığıyla arkadaşlarınızla oynamanıza izin veren bir özellik geliştirdi. Buna ek olarak, futbol tarihi, mülkler, boy, kilo, en iyi pozisyon gibi diğer bilgileri de kontrol edebilirsiniz. Oyunda lisanslı ve birinci sınıf oyuncu satın, değiştirin ve satın alın ve kar kazanın. Oyun birçok kitle için tamamen uygundur ve keşfetmeleri için birçok heyecan verici şey vardır.Bir FIFA Mobile'ın ilk seviyesine başladığınızda endişelenmenize gerek kalmayacak çünkü hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir rakiple yüzleşmeniz gerekecek Oyunda kontrol becerileri. Bir sonraki turda daha iyi ve daha deneyimli rakiplerle karşılaşacaksınız.Fifa Futbol, ​​oyuncuları performanslarına göre değerlendiriyor. Sistemden rastgele oyuncular almak için bir dizi günlük görev ve zorluk da gerçekleştirebilirsiniz. Hayalinizdeki ekibinizi yönetin ve en güçlü ve yenilmez futbol takımı oluşturun. Özellikle, bu seviyelere katılmak ve tamamlamak için zaman harcayacaksınız. Birçok turnuva olmasına rağmen, gerçekçi olmayan rekabet hissi uzun bir süre sonra oynama motivasyonunuzu kaybedecektir. Lütfen Android cihazınıza yükleyin, favori futbol takımınızı kurun ve dünyanın en büyük liglerini fethetin. Dünyanın diğer oyuncularına karşı çevrimiçi maçlar oynayın. Yüksek kaliteli animasyonlar ve grafik efektler çarpıcı ve gerçekçi görünüyor. Bu oyunda kendi takımınızı inşa edebilirsiniz. Platform. Çok kolay kontrol kurulumuna sahiptir ve özelleştirilebilir. Yorum özelliği daha da gerçekçi ve keyifli hale getirir. Bu yüzden zamanlarını birçok oyuncu paketini toplayarak bu isteği yerine getirmek için harcayacaklar. FIFA Mobile'da oyuncular, herhangi bir kullanıcının seveceği güzel grafiklerle tamamen etkileyici futbol maçlarına girecekler.

EA SPORTS FC™ Mobile Soccer MOD APK

FIFA Soccer, dünyanın en popüler spor oyunlarından biridir

Oyunlar. Oyun size daha fazla deneyim, gelişmiş strateji organizasyonu ve daha akıcı oyun getirecektir. Android cihazda en iyi grafik kalitesini yaşayabilirsiniz.Players, karakterlerini bir joystick ve sprint-and-the düğmesi ile kontrol edecekler ve bu diğer oyunlardan farklı olacaktır, çünkü karakterin aksiyon düğmelerini gol atmak için kullanmayacaksınız, ancak olacak Ekranı kaydırmayı kullanın. Geçiş yapmak zor değil, ancak diğer karakterlerin puanlamak için uygun şekilde gelip koordinasyon sağlayabilmesi için bir pozisyon seçmeniz gerekecek.
Bunların hepsi futbolun temel şeyleridir, ancak Gerçek maçlarda iyi sonuçlar elde edin. Kesilen bir oyun istemiyorsanız, istikrarlı bir ağ bağlantınız olduğundan emin olmalısınız.Fifa Futbol, ​​dünyanın en popüler spor oyunlarından biridir. Bundan sonra, belirli koordinasyon adımları olacak ve son olarak, karakteri kontrol edecek ve resmi oyun ekranına katılmaya başlayacaksınız. Daha iyi becerilere sahip bir oyuncu takıma katıldığında takımın ortalama puanını göreceksiniz. Elinizden gelenin en iyisini oynayın ve belki de adınızı dünya sıralamasında bulabilirsiniz. Android'deki en başarılı futbol oyunudur ve oyun indirmek ve oynamak ücretsizdir.Bu futbol oyununun hiper gerçekçi grafikleri var ve en iyi görsel efektleri sunuyor. Takım kitini ve logosunu oyun içinde kolayca özelleştirin.

EA SPORTS FC™ Mobile Soccer MOD APK

Topu takım arkadaşınıza aktarmak gibi temel dersleri tamamlamanız gerekir

FIFA Soccer, Prolog'a entegre oldu, topu takım arkadaşlarınıza aktarma, top sürme, geçme, hızlandırma veya bitirme gibi temel dersleri tamamlamanız gerekecek. Ayrıca oyuncuların pratik yapmalarına, savunma taktiklerini öğrenmesine veya Barcelona'nın kullandığı tiki-taka gibi taktikleri oynamasına yardımcı olabilirsiniz. Ses efektleri harika ve mükemmel bir şekilde senkronize. Tamamen yararlı olacaklar ve önce gol atmaya alışacaksınız çünkü basittir. FIFA futbolunda La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, MLS, Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Europa Ligi de dahil olmak üzere düzinelerce büyük lig… Bu liglerin yol haritası biraz fark, ancak her top oyununun hedefi hala puan almak için kazanmak. Lionel Messi, Robert Lewandowski veya Cristiano Ronaldo'yu seviyor musunuz? Tabii ki, bir takımda oynamalarına izin verebilirsiniz. Eğitim ve eğitim alanını ziyaret ettiğinizde yeni oyuncular arayabilirsiniz. Aynı zamanda, oyuncular her zaman kadrolarını değiştirmek ve onu bir rüya takımı yapmak isteyeceklerdir. Başka bir deyişle, bu iki düğme belirli bir oyuncunun hareketine odaklanacak ve topu geçmek veya başka eylemler yapmak istiyorsanız, düzgün hareket edecek konumu seçmeniz gerekecektir.
En sevdiğiniz takımı seçebilirsiniz. İspanya, Fransa, Rusya veya Real Madrid, Manchester United, Barcelona gibi… Tabii ki, kadroda bulunan oyuncular da değiştirilebilir. Ama endişelenme, çünkü bol zamanın var. 18 dilde mevcuttur ve cep telefonu ve konsol da dahil olmak üzere yüz milyonlarca cihaz tarafından kurulur. Sağ tarafta, slayt, 2. savunma, anahtar ve sprint mücadele düğmeleri mevcuttur. Başka bir oyuncuya karşı top işleme becerilerinizi göstereceğiniz tezahüratlarla dolu bir stadyum göreceksiniz. Uygulama modundaki seviyeleri tamamladığınızda, başka bir oyuncuya karşı maçlara katılabilirsiniz.
Topun daha iyi oyununu, kurallarını, kontrolünü ve oyununu kavramanıza yardımcı olmak için dersler gereklidir. Oyunda gerçek isimleri olan 600 lisanslı takım var. Böylece, zamanla yeni oyuncular bulabilir ve takımdaki pozisyonları yavaş yavaş değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda, zaman zaman, oyunun başında varsayılan kadro yerine yeni bir takım seçebilirsiniz. Aynı zamanda, farklı paket türleri olacak ve seçkin olanı açarsanız, Ronaldo gibi dünyaca ünlü oyuncular ekibinize katılacak.

EA SPORTS FC™ Mobile Soccer MOD APK

Bu oyunda 30 gerçek lig ve tüm lisanslı takım var

Hatta aynı anda birden fazla turnuvaya pratik yapabilir ve katılabilirsiniz. Bugünün popüler oyuncularının çoğunu bulabilirsiniz. Her maçı kazanmak için oyun tarzını seçin ve takım ruhu oluşturun. Takımınız için satın alabileceğiniz, satabileceğiniz ve seçebileceğiniz 16000'den fazla lisanslı futbolcu var. Buna ek olarak, eğitimi tamamlamak, kontrol becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur ve size görmezden gelemeyeceğiniz etkileyici sayıda paket ve ödül verir. Bu oyunda 30 gerçek lig ve futbol kariyerinizi seçebileceğiniz ve başlayabileceğiniz tüm lisanslı takımlar var. Ekranın sol tarafında, oyuncunuzun hareketini kontrol etmek için kullanabileceğiniz joystick var. Bu nedenle, oyunculara birçok fayda sağlayacaktır. Her pakette farklı istatistiklere sahip yeni oyuncular alacaksınız. Ayrıca ekibinizin eğitim programını da tasarlayabilirsiniz. Bu oyunun kontrolleri çok kolaydır ve her şey dokunmatik ekranda mevcuttur. Daha iyi oyun deneyimi için kontrolün boyutunu ve düzenini ayarlardan değiştirebilirsiniz. Bu nedenle, zamanla, kontrol becerilerinizi hızlı bir şekilde artırabileceksiniz. FIFA Mobile'da oyuncular kendilerini varsayılan bir kadro bulacaklar ve elbette bu oyuncuların standart istatistikleri var.

Dünya çapında lisanslı ve ünlü oyuncularla futbol turnuvalarına katılın.

Zombiler ve FIFA futbolu. Ancak ulusal futbol takımları için, oyuncuların aynı milliyete sahip olduğundan emin olmanız gerekir. Sadece AI ile oynanırsa bir futbol oyunu sıkıcı olur. Ancak oyuncuların farklı sıralama noktaları ve temel istatistikleri vardır, bu yüzden bazen bir oyuncu alacaksınız, ancak farklı sürümlerde. Geçen işleri dikkatlice yapmaya çalışacaksınız ve her zaman önünüzde neler olduğunu izleyeceksiniz ..
Electronic Arts, dünyanın en ünlü oyun yayıncılarından biridir. Artık FIFA futbolunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Dünya Futbol Ligi Apkvegol TV ApkCarrom Pool Mod Apkscore. Maç - PVP futbol Apkfifa Mobile, oyuncuların dünya çapında lisanslı ve ünlü oyuncularla futbol turnuvalarına katılacağı bir oyundur. Aynı zamanda, oyuncular bu oyunların getirdiği maçlardan gözlerini çıkaramayacaklar çünkü bu oyuna katıldığınızda, topunuzun rakip tarafından alınmasını kesinlikle istemeyeceksiniz. , bu oyuncu paketleri olabilir.

HappyMod
İndirmek