Farming Simulator 20 Mod + APK 0.0.0.90 Sınırsız para

Farming Simulator 20 MOD APK Icon
4.5
Uygulama ismi Farming Simulator 20
Tür Simulation
geliştirici Giants Software
Boyut 727.55 MB
En son sürüm 0.0.0.90
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-24

Farming Simulator 20 açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncular oyunu oynadıktan sonra bir çiftçinin zorluğunu hissedecekler

Bu makale çiftçilik simülatörü 20 ile ilgilidir, bu yüzden zamanınızın çoğunu almaz, Google Play.io/games/bowntownship-2">township'teki popüler çiftlik simülasyon oyununun incelemesine gireceğiz, Çiftçilik Simülatörü 20 Karikatür tarzı grafikler yerine gerçekçi bir şekilde simüle edilmiş geniş bir gerçek dünya. Oyunda büyüyebileceğiniz ve hasat edebileceğiniz binlerce ürün var. Kontroller oldukça duyarlı ve optimize edilmiş. Ağaçlar, arabalar, depolar, tarlalar gibi nesneler gerçekliğe çok benziyor. Farming Simulator 20'nin inanılmaz bir oyun var. Düşen ürün sayısı, aldığınız para miktarına karşılık gelecektir. Bunların hepsine, başlangıçtan bitişe kadar keyifli bir tarım deneyimi sunması garanti edilir. APKAPP'leri cihazlarına eklemek ve yüklemek için kullanıcılarımızı adım adım bir süreçle yürümek için bir rehber ekledi. Örneğin, bir ekim makinesi ve bir hasat makinesi, tüm alanda hızlı ve basit bir şekilde çalışmanıza yardımcı olur. Kazanma veya kayıp yok, sadece rahatlama.com/vi/03ue8-0m4q8/hqdefault.jpg","Duration":"pt28m19s","embedurl":"https://www. Böylece onu keşfetmek için zaman ayıracaklar ve sıkıldıklarında çiftliklerine geri dönecekler. Havayı takip edin, her mevsim için doğru tohumu bulun. Farming Simulator 20 oynadıktan sonra, bir çiftçinin zorluğunu hissedeceksiniz. Ekranın solunda hızlı bir şekilde istediğiniz yerlere ulaşmanıza yardımcı olan küçük bir harita var. Ardından, ayrıcizetlerinizde “bilinmeyen kaynaklara” izin verin.

Farming Simulator 20 MOD APK

3D dinamik grafikler bu oyunu daha harika ve gerçekçi hale getiriyor

Farming Simulator da piyasadaki en önemli çiftlik oyunu serileridir. 3D dinamik grafikler çiftçilik simülatörünü 20 daha harika ve gerçekçi hale getirir. Arazinizi genişletin ve daha iyi toprak kalitesi yapın. Hiçbir şey ödemeden mağazadan bir şey alın. Alanlarda kamyon sürüşün ve seçtiğiniz ürünlerin tadını çıkarın. Başlangıçta, kötü toprak kalitesine sahip küçük bir araziye sahipsiniz. Her mahsulden sonra para kazanmanıza yardımcı olmak için tohumlamadan hasata kadar çiftlik faaliyetleri gerçekleştirmeye çalışacaksınız. Yukarıda belirtildiği gibi, yapmanız gereken iş genellikle farklı traktörlere karşılık gelen birkaç aşamaya ayrılır. Seviye ne kadar yüksek olursa, o kadar yeni ürünlerin kilidi açılır. Hayvancılık bakımını yapın ve dikkatlice yükseltin. Keşfetmek için çok sayıda harika konuma sahip sanal alan ortamı vardır. Keşfetmek için birçok konum içeren büyük harita var. Çiftçilik Simülatörü 20 bizi çiftliğinizin yanında akan sonsuz tarlalar, dağlar ve nehirlerle huzurlu kırsal bölgeye götürüyor. Artık baskı yok, stres yok, para kazanmak konusunda endişelenmiyor. Tüm araçların kilidini açmak için özelliğe sahip mod sürümünü sunuyoruz. Çim biçme, malları gerekli süre içinde hasat etme veya teslim etme gibi bazı görevler. Çiftçilik Simülatörü 20'de her şey tamamen ücretsizdir.

Farming Simulator 20 MOD APK

Bu oyun, akşam veya hafta sonları gibi boş zamanlarınızda rahatlamanız için uygundur

Çiftlik oyunlarının rahatlatıcı oyuncuların ana amacı olmasına rağmen, Farming Simulator 20'nin hala sizi düşündüren birçok şeyi var. Çiftçilik Simülatörü 20, akşam veya hafta sonları gibi boş zamanlarınızda rahatlamanız için uygundur. Çiftçilik işinizi sürdürmek için yönetim becerilerine sahip olmalısınız. Her yıl, Giant oyunculara birçok yeni özelliğe ve grafik ve oyun kalitesinde önemli bir yükseltme ile yeni bir versiyon getiriyor. Ücretsiz için istediğiniz her türlü aracın kilidini açabilirsiniz. Bu nedenle, bu, herkesin cihazlarına yüklemesi için kesin bir sürüm olacaktır.Ayning, süreç aslında çoğu insanın düşündüğünden çok daha kolaydır.

Farming Simulator 20 MOD APK

Çiftliğinizi geliştirin ve genişletin, oyunda daha fazla para kazanmanıza yardımcı olur

Çiftliğinizi geliştirin ve genişletin. Hızlı olduğunuzu görmek için bir harita olacaktır, bu da geniş ve ayrıntılı ortamlara sahip oldukları için simülasyon oyunları için gereklidir. Bu yüzden önceki öğreticide bıraktığınız şeyi yapmaya geri döneceksiniz. İnekler et, inek sütü gibi bazı ürünler getirecek. Koyunlar da et ve kürk alabilir. Bu sürümde sınırsız kaynaklara sahip olacaksınız. Çiftçilik Simülatörü 20'de yer alan bu ek özellikleri kontrol edin. Çiftçilik simülatörü 20 Mod APK indir Android APK ile farklı hileler her şeyi daha erişilebilir hale getirir. Burada, gerçek bir çiftçinin hayatını ve sevincini beğeniyorsunuz. 99 Google Play, App Store ve daha fazlasında. Tamamen gerçekçilik, fizik modelleri, çarpıcı grafikler ve son derece ayrıntılı ortama dayanmaktadır. Çiftçilik Simülatörü 20'deki ortam çarpıcı, bu yüzden oyuncuların merakını sürekli olarak teşvik edecek. Çiftçilerin hayatlarını nasıl yaşadığını merak ettiniz mi? Günlük yaşamınızın tüm ürünleri ve farklı özellikleri bir yerden gelmeli, değil mi? Şimdi günlük çiftçinin hayatının sularını test edebilirsiniz. İlk versiyon 2008'de piyasaya sürüldükten sonra, oyun her zaman dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların dikkatini çekti. Çiftlik simülatörü oyununun temel özelliklerine ek olarak var: oyunu gerçekten hiçbir engel veya sorun olmadan oynamak istiyorsanız , sonra değiştirilmiş sürüm sizin seçiminizdir. Oyunun tadını çıkarın, arkadaşlarınızla paylaşın ve çiftliklerinizi birlikte karşılaştırın.

Oyunda en iyi çiftçi olun ve istediğiniz her şeyi büyütmek için çiftliğinizi genişletin

Çiftliğe hitap etmek için çok çeşitli araçların, makinelerin ve bazı teknolojilerin kilidini açmayı düşünebilirsiniz. Oyunda en iyi çiftçi olun ve istediğiniz her şeyi büyütmek için çiftliğinizi genişletin. Çok çeşitli makineler ve kamyonlar vardır. Bu bir simülatör oyunudur ve her şey gerçek yaşam mekanizmasına dayanmaktadır.

HappyMod
İndirmek