Fantasy Legion - Army Battler Mod + APK 1.54 Sınırsız para

Fantasy Legion - Army Battler MOD APK Icon
3.9
Uygulama ismi Fantasy Legion - Army Battler
Tür Strategy
geliştirici Fredbear Games Ltd
Boyut 39.09 MB
En son sürüm 1.54
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-03-18

Fantasy Legion - Army Battler açıklaması

Mod Özellikleri:

Fantasy Legion, bu beyin savaşlarına katılmak için belirli niteliklere sahip olmanızı gerektirir

Lider tablosu ile arena var. Cihazı açın ve eğlenmek için kışlalarınızı bulmak için Fantasy Legion'a giriş yapın. Kabile ordusu askerlerinizi yöneteceksiniz. Fantasy Lejyonu, bu beyin savaşlarına katılmak için belirli niteliklere sahip olmanızı gerektirir. İyi bir general, birliklerini birçok farklı savaşta savaşmaya yönlendirebilir. Haftalık görevlere veya belirli kuruluşlara özenle katılın.
Sadece bir yanlış hamle, ülken istila edilme tehlikesi altındadır. Daha önce sadece küçük lejyonlarla Kahramanlar ile sıradan savaş simülasyon oyununa aşina olsaydınız. Endişelenmeyin, çünkü kartta üretici, departmanın sahip olduğu yetenekleri ve faktörleri açıkça belirtmiştir. Fantezi Lejyonu bu arzuyu yerine getirmeyi kolaylaştırır. Hangi dövüş yöntemini seçeceksiniz: savunma mı yoksa saldırı mı? Binlerce ve binlerce askeri yöneten kahramanca bir askere dönüşmek için Fantasy Legion Mod'u indirin.

Fantasy Legion - Army Battler MOD APK

Fantezi Lejyonu, Orta Çağ ve Çin'e dokunarak antik bir savaşta kuruldu.

Fantezi Lejyonunun size ne getirdiğini görelim. Bölgenin bir tarafı bizim ordumuz, bölgenin diğer tarafı düşman. Taban bir bagua dairesinin içinde bir kare ile tasarlanmıştır. Her savaş, oyun moduna uygun kartları seçin. İşlevin ne olduğunu bilmediğiniz birçok birim vardır.
Sürecin merkezi genellikle büyük bir sütun oluşturur. İki bölge arasındaki kesişme genellikle en şiddetli savaşın gerçekleştiği yerdir. Hızlı bir şekilde düşmanlara yakın mesafede saldır. Macera modunda, ordunuzu 100'den fazla kampanya seviyesine katılmaya yönlendireceksiniz. Buna ek olarak, her savaştan sonra altın madeni para, mücevher ve bulmaca parçaları toplayabilirsiniz. Eşsiz hediyeler olacak.

Fantasy Legion - Army Battler MOD APK

Fantezi Lejyonu akıllıca bir seçim ve en büyük öncelik

Katılımcıların biraz liderliğe ve orduya liderlik etme yeteneğine sahip olmalarını gerektirir. Oyuncuların liderlik düşüncesi ve askeri yönetim uygulaması gerekir. Bu kart koleksiyonu, kavga için gereken her türlü karakterle doludur. Savunmayı takip ederseniz, savunma becerileri olan askerleri seçin ve tam tersi. Binlerce bin atın uyumlu kombinasyonu, bu savaşın kesinliği artırmasına yardımcı oluyor. Fantezi Lejyonu akıllıca bir seçim ve en büyük önceliktir.
O zamanlar kabileler iktidar için yarıştı ve bölgeyi büyük ölçüde genişletti. Atın toynakları nereye giderse gitsin, bir omuz sesi olacak. Savaşınızın amacına bağlı olarak, birlikleri farklı yerlere dağıtın. Ve son olarak, Ölüm Muhafızı, ülkesinin başkentini savunuyor. Asla şeylerin merkezi olmayın.

Fantasy Legion - Army Battler MOD APK

Fantasy Legion oyunculara üç ana mod sunuyor

Not:
1. Boş alana girin ve çevreden etkilenmez. Fantasy Legion, oyunculara macera, dövüş ve ölüm gibi üç ana mod sunuyor. Dizileri birleştiren bir bulmaca oyunu seçmeniz gerekiyorsa. Dizi ve eylemdeki becerilerinizi ve deneyiminizi geliştirin. Savaşın içinde veya dışında tek bir anı ihmal etmeyin. Birçok oyuncu ordularını burada toplamak için saldırgan bir pozisyonda düzenledi. Bu bir eğitim egzersizi ve daha fazla para kazanmak gibidir. Farklı becerilere sahip birçok savaş biriminin varlığı da katıldı.
Kendi sorumluluğunuzda kullanın. Adım adım, itibar sıralamasına hafifçe tırmanıyor. Askerlerinizi yükseltmek için onları kullanın. Düşmanı silmek için doğru askerleri kullanın. Ülkenin kaderini elinde tutmak, binlerce insan ordusunda kilit bir rol oynayarak ..
2. Bir strateji oyununun tüm niteliklerine sahiptir. Öncelikle, üst eli almak için inisiyatif almak için düşman ülkelerle savaşa katılın. O ülkenin sembolü ve değeri budur. Sadece sıradan askerler değil. Düşmanın durumuna dayanarak, birlikler bu meydanda esnek bir şekilde düzenlendi. Dövüş modunda, askerlerinize dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okumalarını göstereceksiniz. Askerler kendilerini feda etmek ve düşmanın saldırılarına karşı korumak zorunda kaldı. Simülasyon oyunları ile ordu artık garip bir unsur değil. Fantezi Lejyonu, binlerce büyük ve küçük askeri birim koleksiyonuyla gözlerinizi genişletmenizi sağlar.

HappyMod
İndirmek