Family Guy The Quest for Stuff Mod + APK 6.7.0 Sınırsız para

Family Guy The Quest for Stuff MOD APK Icon
2.0
Uygulama ismi Family Guy The Quest for Stuff
Tür Adventure
geliştirici Tinyco
Boyut 148.84 MB
En son sürüm 6.7.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-05-27

Family Guy The Quest for Stuff açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncu artık mobil cihazınızda bu Family Guy serisinin oyununu oynayabilir

Burada oyuncular Noel arifesini yok etmek için plan yapan patronu yenme görevine sahip olacaklar. Bu oyunda görünen kahraman karakterleri arama ve keşfetme hakkınız var. İçinde bazı komik kostümler var ve karakterlerin onları daha benzersiz kılmak için kullanılabilir. Kahraman karakterlerinizin hepsi gerçekçi bir şekilde çizilir ve ifade edilir ve içinde çok fazla zekâ içerir. Buna ek olarak, heyecanla serpiştirilmiş nazik arka plan müziği, oyuncuları daha odaklanmış ve deneyimle daha fazla ilgilendirdi. Family Guy adlı komik Amerikan animasyon dizisini izlediniz mi? Artık bu serinin oyununu mobil cihazınızda oynayabilirsiniz.Bu karakterlerle ücretsiz oynayabilir ve quahog'u da kaydedebilirsiniz. Peter'ın tamamlanmasını bekliyor. Bu özelliği görmezden gelmemelisiniz, arkadaşları oynamaya davet ederken sistemden bonus ve istiridye almanıza yardımcı olacaktır. Yüzlerce kahramanca karakterle birlikte, son derece gergin ve belirleyici savaşların tadını çıkaracaksınız. Çevikliğiniz ve esnekliğinizle, rakipten sürpriz bir saldırıdan kaçınmak için belirli savunmalar planladınız ve geliştirdiniz. Oyunun Google Play Store'da indirilebileceğinden bahsetmeye değer.

Family Guy The Quest for Stuff MOD APK

Family Guy: The Questi

Family Guy: The Quest için, aynı adı taşıyan ünlü Amerikan karikatüründen esinlenen komik bir macera oyunudur. Tek hedefiniz Peter'ın quahog şehrini molozdan orijinal güzelliğine çevirmesine yardımcı olmaktır. Çünkü sikkeler kazanmak kolaydır, ancak istiridye çok nadirdir ve sadece birçok görevi tamamlarken veya yükseltme işlemi yoluyla istiridye alabilirsiniz. Cesur bir insan ol.

Family Guy The Quest for Stuff MOD APK

Oyuncular bazı ünlü karakterleri giymek için en güzel ve göz alıcı kostümleri seçebilir ve toplayabilir

İkincisi, bu oyun Facebook veya Google+ aracılığıyla arkadaşlarınızla bağlantı kurmanıza izin verir. Şehrinize olan sevginizle, beklemeyecek ve izlemeyeceksiniz, bunun yerine tüm düşmanlara karşı cesurca duracaksınız. Elbette, güzel şehrinizin huzurunu koruyun ve koruyun. Ayrıca kum havuzu oyununda bazı kötü adamları da bulacaksınız. Quahog şehrini orijinal güzelliğine geri getirmek için Peter, şehri yeniden inşa etmek için bir dizi son derece zor görevle karşılaşmalıdır. Şehrinizi korumak ve korumak için hayatınızı riske atmaya cesaret edin. Kalabalık yüksek katlı binalarla büyük kentsel alanlar yapalım ve aynı zamanda okullar, tıbbi istasyonlar, hastaneler ve diğer birçok büyük tesis geliştirelim. Family Guy'a katılırken oyuncular seçebilir ve toplayabilir. Bazı ünlü karakterleri giymek için en güzel ve göz alıcı kostümler. Her karakterin farklı bir stil ve işlevi vardır. Son olarak, Bob's Funland'ı inşa ettikten sonra, Sekizinci Bölge'nin kilidini de açacak ve Stewie karakterlerini toplayacaksınız. Ek olarak, geliştirici ayrıca oyunculardan yorumlar da emer. Dahası, mizacın yüzü de çok çeşitlidir, bu da oyuncuların her gördüklerinde ayırt etmelerini ve tanımlamasını kolaylaştırır. Family Guy'da bir şeyler arayışında, aile adamında kahramanlarla toplarsınız, inşa edersiniz ve ararsınız film.

Family Guy The Quest for Stuff MOD APK

Maçı kazanırsanız oyun değerli ve anlamlı ödüller getirecek

Ünlü Amerikan karikatürünün içeriğiyle devam eden, dev tavukla korkunç kavganın sona ermesinden sonra Peter Griffin “yanlışlıkla” Quahog kasabasını bir harabeye dönüştürdü. Bu karakterler Peter'ın görevi daha hızlı tamamlamasına yardımcı olacaktır. Bu önemlidir, çünkü çevrimdışı iken işlerini hala yapabilirler. Oyun değerli ve anlamlı ödüller getirecek. Maçı kazanırsanız, üreticinin zengin yaratıcılığı ile oyuncular mükemmel bir arayüz aldı.

HappyMod
İndirmek