Exoracer Mod + APK 1.4 Sınırsız para

Exoracer MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Exoracer
Tür Arcade
geliştirici Nyan Studio Games
Boyut 50.28 MB
En son sürüm 1.4
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-09-28

Exoracer açıklaması

Mod Özellikleri:

Hız için sizinle rekabet etmek isteyen oyuncularla rekabet etmek

25)
3. Ayrıca, adımlar her ayrıntı için doğru olmalıdır. Yere düşecek ve baştan başlamak zorunda kalacak yeşil kesikli çizgilere yapışamayacağınız zamanlar vardır. Hatanızın nerede olduğunu görmek için dikkatli bir şekilde analiz edin, ancak yeşil bayrağa sonsuza dek ulaşamayın. Gösterdi kulakları ve güzel bir kuyruk. Hız için sizinle rekabet etmek isteyen oyuncularla rekabet etmek için Exoracer'ı indirin.
Menü
2. Kulakları olan mavi bir hayvan platformdan platforma atlıyordu. Hayvanın başlangıç ​​noktasından, bayrak alanı, engel alanı, atlama platformu vb. Ya da kuyruğu alevler yayan beyaz robot.

Exoracer MOD APK

Exoracer'daki hayvanların çok süslü atlamaları var

1. Oyuncuların oyundan çıkarılmasını önlemek için bu ani artışları atlamaları gerekir. Exoracer'da duvarlara yapışmaya da izin verilir. Exoracer'daki hayvanların çok süslü atlamaları var. Sonra yeşil sol ve sağ oklar olacak.
Exoracer'ın temposu oldukça hızlı, hayvanın ekrandaki mesafesini kaydeden veriler var. Ayrıca, kırmızı halı sivri uçları gibi engeller de vardır. Oyuncuların karakterler arasında özgürce seçim yapması için birçok farklı şekil ile. Yeşil boynuz ve keskin gözlü siyah bir hayvan da vardı. 4000 noktalı öğe, yüksek teknoloji kutusuna sahip elmas kilometre taşıdır.
Exoracer basit ama monoton olmayan bir alan yaratır. Ancak en önemli şey hala el hızınıza bağlıdır. Yolda görünen birçok engel olduğundan, oyuna çeşitlilik katmak için Exoracer, farklı karakterlerden oluşan bir hazine sunuyor. 3900 Point öğesi, seviye atlamak için deneyimi iki katına çıkarmaktır. Son nokta, yeşil bayrağın da ekildiği yerdir. Süreci incelemek istediğinizde, görüntülemek için kamera resmini tıklayın. Canavarınızı ihtiyaç duyulan yere kontrol etmek için parmağınızı hareket ettirin.Bir Exoracer, oyuncu tarafından ulaşılabilecek hız kilometre taşlarından oluşan bir dizi kilometre taşına sahiptir.

Exoracer MOD APK

Ana renk, oyunu hızlı yapan ve oyuncuları rahatsız etmeyen yumuşak bir mavidir

Ana renk, oyunu hızlı yapan ve oyuncuları rahatsız etmeyen yumuşak bir mavidir. Bu, dünyanın her yerinden birçok yarışmacı arasında bir hız yarışı. Oynarken, hayvan devam etmek için sağ ok alanına atlamak zorunda kalacak. Sadece yeni başlayan biriyseniz, bir kediye benzer mavi bir hayvan arayüzü alacaksınız. 3800 puanda oyuncu için 60 vitesli bir puan olacak, oyuncunun daha hızlı çalışmasına yardımcı olacak. Hayvanın yükseltilmiş platformlara atlamasına yardımcı olmak için platformlar. Beğenmediğiniz yerlerde, silgiyi kullanın, oradaki simgeyi silin veya kesin. Bu ışık, karakterinizin ana rengiyle aynı renge sahiptir. Bir kilometre taşını her geçtiğinizde. Ekli hediyeler alabilirsiniz.

Exoracer MOD APK

Yarış hızlı ve özlü bir şekilde gerçekleşir, hız ve cazibe hissi getirir

Yarış hızlı ve özlü bir şekilde gerçekleşir, hız ve cazibe duygusu getirir. Tünelin sabit alanında görünen yeşil okları tamamen takip etmelidir. Bu labirent. Birden çok kez çalıştırdığınız aşamalar da farklı videolara kaydedilir. Bu hayvanlar her çalıştığında, onları bir ışık takip edecektir. Solo moda katılırken bile, en küçük ayrıntılara dikkat etmek gerekir. Yüksek platformlar bina ayrıca 1 × 1, 3 × 3 veya 5 × 5 boyutunu seçmelidir. Exoracer tarafından ayrıntılı olarak kaydedilen, oynadığınız tüm işlemler, solo modda veya meydan okuma modunda çalıştığınız tüm işlemler. İlk şey, hayvanın yolu açmak için genişletilmiş bir düz çizgi çizmektir. Bu videolar kaydedilir ve bir arşive çekilir. Koşu ve rekabet ilerlemenizi gözden geçirin. 3600 puanda altın madeni para, deneyim veya yeni deriler içerebilen gizli bir hediye kutusu olacak.

HappyMod
İndirmek