E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller Mod + APK 19.08.2020 Reklamları kaldırmak

E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller
Tür Productivity
geliştirici Day Dreamer Llc
Boyut 26.07 MB
En son sürüm 19.08.2020
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2022-02-11

E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller açıklaması

Mod Özellikleri:

Kullanıcılar verileri tek bir muslukla alabilir

Uygulamada kolaylıkla gezinmenizi sağlayan temiz bir arayüze sahiptir. Bu nedenle, onları bir daha kaybetme konusunda asla endişelenmenize gerek kalmayacak. Bu aynı zamanda iş konuşmaları için de idealdir. Daha yeni sürüm daha iyi özelliklere ve daha basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Birini kurmak ücretsizdir. Her iki sürüm de benzer özellikler sunar.Ancak, E2PDF APK eski sürümünü indirmemelisiniz.
Verilerinizi tek bir muslukla da alabilirsiniz. Ancak, bazı mahkemeler mobil servis sağlayıcınızdan bir damga gerektirecektir.Bu başvuru, belirli aramaları yedeklemenize izin verir. Önemli bilgileri düzenli aralıklarla yedeklemenin ucuz bir yoludur. İlişkili olarak, dosyaları sosyal medya hesapları, e-posta, WiFi-Direct veya Bluetooth aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller MOD APK

Uygulama sadece 27m ve tüm Android 4 ile verimli çalışıyor

Verilerinizi saklamak için güvenli bir yol arıyorsanız, Android için E2PDF Pro APK indirmesini almalısınız. Uygulama yalnızca 27m'dir ve tüm Android 4 ile verimli bir şekilde çalışır. Verileri gelecekteki referans veya kimlik doğrulama amacıyla bile kullanabilirsiniz. Bu seçenekle, herhangi bir cihazda bunlara erişmek için SMS'lerinizi yedekleyebilirsiniz. Aşağıdaki özelliklere sahiptir: E2PDF+ APK+ Download Anahtar kelime, diğer numaralar için E2PDF APK indirmesini indirmenizi sağlar.
4+ cihaz. Hafif doğası, kullanırken gecikme veya asma sorunları almamayı sağlar. Sadece Dropbox, Google Drive veya OneDrive Hesapları ve Voila ile bağlamanız gerekir. Bulut sunucunuzla ilişkilendirdikten sonra SMS'lerinizi, arama günlüklerini, kişileri, yer işaretlerini, müzik parçalarını, videoları ve fotoğraflar. E2PDF, kişileri yeni bir cihaza yedeklemek istediğinizde kullanışlı olarak gelir, çünkü zaten kaydedilmiş verilere ve bunlarla ilgili ayrıntılara sahiptir.

E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller MOD APK

Android cihazınızdaki tüm SMS'lerinizi yedeklemek için E2PDF'yi kullanmak için

Android cihazınızdaki tüm SMS'lerinizi yedeklemek için E2PDF APK İndir iPhone/ Android'i kullanabilirsiniz. Daha fazla, geri yükleme, desteklemek kadar kolaydır. Verileri masumiyetinizi kanıtlamak veya sizi herhangi bir şekilde yanlış bir şekilde etkileyen birine karşı bir dava açmak için kullanabilirsiniz. Uygulama ile birden fazla program oluşturabilirsiniz, ancak yalnızca verilerinizi depolamak için Google Cloud kullanıyorsanız kullanılabilir. Bu, belirli bir iletişimden veri kaydetmek veya gelecekteki kullanım için telefon defterinizi yedeklemek istiyorsanız idealdir. Bir iddiayı kanıtlamak veya onaylamamak için mesajlar, çağrı günlükleri veya diğer veriler şeklinde kanıt almak için veri yedeklemesini de kullanabilirsiniz. İlgi konvansiyonunuz olduğunu onaylayın ve çıktı adını girin. Çağrı günlüğünüzdeki herhangi bir kişiyi seçebilir ve numaralarını kaydetmek için kullanabilirsiniz. Tüm yedekleme dosyaları, Sumantra, Adobe Acrobat, Nitro, Foxit, Xodo PDF Okuyucu, Önizleme, PDF-Xchange ve Radae gibi tüm okuyucularla uyumludur.
Verilerinizi kaybetmekten asla rahatsız olmayacaksınız. Bu şekilde, tüm enerjinizi önemli faaliyetlerde yeniden odaklayacaksınız, böylece iş kalıplarınızı devrim yaratacaksınız. Çağrı günlüklerini ve kişileri kolayca yedekleyebilir ve gerektiğinde geri yükleyebilirsiniz. Uygulamayı, kişileri manuel olarak eklemeniz veya güncellemeniz gerekmeyecek şekilde telefon kitabınızla senkronize edebilir. E2PDF MOD APK sürümü, premium uygulamaya abone olmadan tüm profesyonel sürümlere erişmenizi sağlar.
Verilerinizi düzenlemenize olanak tanır. Uygulama, verilerin yetkisiz erişimini ve değiştirilmesini önlemek için endüstri standartları şifrelemesini kullanır. Çoğu durumda, bu özellik Truecaller uygulamasına bağlıdır. Android için E2PDF APK indirme, verilerinizin bunu hatırladığınız zaman yerine düzenli olarak kaydedilecek şekilde düzenli bir yedekleme programı ayarlamanıza olanak tanır. İşlemi tamamlamak için bu adımları kullanabilirsiniz: Kişiler> Ayarlar> Kişiler> Gmail Hesabı Seç> E2PDF İletişim Menüsü'ne Geri Dön> Restorasyon Prosedürünü İzleyin.

E2PDF - Backup Restore SMS,Call,Contact,TrueCaller MOD APK

Kullanıcılar, kişi hakkında endişelenmeden herhangi bir numarayı kaydedebilir

Bu nedenle, hiç kimse bilgilerinizi rızanız olmadan görmez. Ayrıca, verileriniz elektrik kesintilerine veya internet bağlantı sorunlarına karşı korunacaktır. Google işletim sistemleriyle bir Android cihazı kullanırsanız, kişilerinizi ekleyebilir ve bunları herhangi bir depolama cihazında saklayabileceğiniz bir dosyaya aktarabilirsiniz. Çağrı günlüğünüzü yukarı kaldırın ve daha sonra kullanım için dışa aktarın. Alternatif olarak, bunları doğrudan Google Drive veya iCloud/ Dropbox'a kaydedebilirsiniz.
Verileriniz ileride kullanım için güvenli bir yere kaydedilecektir. Bunu tamamladıktan sonra, verilerinizi geri yüklemeye hazırsınız. Ayrıca, onunla ilişkili temas hakkında endişelenmeden herhangi bir numarayı kaydedebilirsiniz. Bu nedenle, bu uygulamayı kullanmadan önce yüklemelisiniz. İPhone veya Android için E2PDF APK indirmesini alabilirsiniz.

HappyMod
İndirmek