Driving Zone: Germany Mod + APK 1.24.95 Sınırsız para

Driving Zone: Germany MOD APK Icon
4.7
Uygulama ismi Driving Zone: Germany
Tür Racing
geliştirici Avecreation
Boyut 196.64 MB
En son sürüm 1.24.95
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-01-10

Driving Zone: Germany açıklaması

Mod Özellikleri:

Sürüş Bölgesi: Almanya, sürüş bölgesinin yükseltilmesi olarak kabul edilir

Bu sayede, tekrar tekrar oynamak zorunda kalmadan cihazları kolayca değiştirebilirsiniz. Her arabanın farklı bir motor sesi ve tekniği vardır. Sürüş Bölgesi: Ferrari, Mercedes gibi ünlü markalara sahip Almanya… birçok insanın sahip olmak istediği hayalidir. Farklı hava koşullarında sürüş deneyimini yaşayın. Birden fazla rotayı keşfedin, pistin hızına hakim olun.
Tüm deneyimli yarışçıların üstesinden gelebilir misiniz, şampiyonluk sokak yarışını kazanabilir misiniz? Aslında sürüş bölgesi: Almanya, Almanya'da kurulan sürüş bölgesinin yükseltilmesi olarak kabul edilir. Tüm rotalarda seyahat etmek için tüm koşulları karşılayan bir araç seçeceksiniz. Tam hızda yarışabileceğiniz otoyollarda sürün. Kar ve karla dolu yollardaki zorlukları fethetin, zorlu yarışı deneyimleyin. Oyun sadece boş zamanlarınızda sizin için eğlence değil, aynı zamanda sürüş becerilerinizi geliştirmenize de yardımcı olur.

Driving Zone: Germany MOD APK

Oyun, oyuncuların seçim yapabileceği birçok araç türü var.

Arabada oturmaya başlayın, arabanızı istediğiniz yere kontrol etmeye ve hareket ettirmeye başlayın. Oyun size lüks bir tasarım ve hareket etmek için yeterli özelliklere sahip bir araba sağlar. Kokpitin kontrolünün ve kendi hızınızın tadını çıkarın. Farklı hava koşullarına sahip 4 atmosferde sürün. Sürüş Bölgesi: Almanya sizi otantik bir yarış dünyasına götürüyor. Farklı hava koşullarında müziğin tadını çıkarırken sürün. Otomobiller, pisti keşfetme yolculuğunda oyuncunun arkadaşı olacak. Alman şehrinin geniş yollarında oynayan yarış. Birçok seviyeye sahip oyun dramatik yarışlar getirecektir. Bir engel veya başka bir araçla her çarpıştığınızda, hayatınız bir tane azaltılır. Arabayı başlatın, duman ve ateş dolu pist hissini denemek için kokpitte oturun. Yüksek bir puan almak için birçok rakibi yenmeye çalışın. Kokpitte, direksiyonun arkasında oturacak, pisti cam kapılardan ve dikiz aynalarından izleyeceksiniz. Ekranın üst köşesindeki kamera simgesine dokunarak görüntüleme açısını değiştirebilirsiniz. Sürüş bölgesini indirin: Almanya modunun etrafındaki pisti deneyimlemek için Almanya Mod.

Driving Zone: Germany MOD APK

Sürüş bölgesindeki hedef: Almanya, aracınızı kontrol etmeye çalışmak ve puan puanlamak için çok fazla hareket etmektir

Otomobil değiştirmek, araba satın almak ve hatta kontrol etmek gibi temelleri kendiniz bulmanız gerekecek. Bu arada, pistteki sahne hava ve mevsim ile değiştiğinde de benzersiz bir duygu verir. Oyun birçok oyuncuyu çekerek oyuncuların süper arabaları kontrol etmesine izin veriyor. Kendi sürüş tarzınıza sahip iyi bir yarışçı olacaksınız. Uçurum ve kontroller oyuncunun kolayca kontrol etmesi için çok ayrıntılıdır. Profesyonel bir yarışçı olacaksınız, birçok farklı arazide araba kullanacaksınız.
Ve sürüş bölgesi hakkında en çok sevdiğim şeylerden biri: Almanya tekrarlayıcı hissetmiyor. Aracınız ve puan puanlamak için çok fazla hareket edin. Sürdüğünüz zamanı, ekranın sol üst köşesinde kaydedilen mesafeyi ve puanı takip edebilirsiniz. Daha aşırı parçalar yaşamak için karlı kış pistlerinde yarışabilirsiniz. Arabayı vidalayın ve kontrol edin ve kendi direksiyon simidinizi teyit edin.

Driving Zone: Germany MOD APK

Sürüş Bölgesi: Almanya bir sokak yarış oyunudur

Sürüş Bölgesi: Almanya, güzel Almanya'da gerçekleşen bir sokak yarış oyunudur. Ardından, ilerledikçe, satın almanız ve kullanmanız için yeni araçların yavaş yavaş açılacaktır. Oynamaya başladığınızda, günün saatini hesaplamak için bir kronometre vardır. Araç fiziği seviyelerini seçin ve özelleştirin ve sürüş tekniklerinizi geliştirin. Her yolda süper otomobillere sahip olun ve sürücü. Geliştiricinin sunucusundaki ilerlemenizi, aracınızı ve verilerini kaydedebilirsiniz. Karayollarında sürün veya yürürken Alman şehrinin manzaralarını alın. Geceleri de şehirde dolaşabilirsiniz.

Sürüş Bölgesi: Almanya size birinci ve üçüncü perspektifleri sunar

Yol kaygandır, direksiyon veya frenleri kontrol etmek zorlaştırır. Yarış pisti, şehirdeki birçok araçla kalabalık sokaklardır. Birincisi, perspektif açısından, sürüş bölgesi: Almanya size ilk ve üçüncü perspektifleri sunar. Bu arada, üçüncü görüntüleme açısı, arabayı dar alanlarda kolayca kontrol edebilmeniz için daha geniş bir görüntüleme açısı sağlayarak çevrenize genel bir bakış sağlar. General, oyun oldukça sezgisel bir arayüz sağlar ve zorluk çok dik değildir, oyuncular oyuna sadece birkaç dakika içinde kolayca alışabilirler. Bu sayede, oyuncu daha pürüzsüz ve daha gerçekçi bir sürüş hissine sahip olacak. Tabii ki, hala ücretsiz olarak kullanılabilirler ve orijinal APK veya MOD APK sürümünü web sitemizden indirebilirsiniz. Özellikle geceleri manzarayı izlerken araba kullanırken. Oyuncular gündüz veya gece sürmeyi seçebilirler.
Örneğin, kışın pist buz ve karla kaplıdır. Tabii ki, başlangıçta, yarışmak, rekabet etmek ve para kazanmak için varsayılan bir araba verilecektir. Fiyatı 0 olarak görüntülenen ürünler için para artırmak için satın alın. . Driving bölgesi: Almanya, oyuncuların zorlukların üstesinden gelmesi için birçok oyun moduna sahip. Sokaklar ve manzaralar daha güzeldir, ancak aracınızı kontrol etmenizi zorlaştırır. Çoğunlukla, her araç benzersiz bir deneyim sunar ve geliştiricinin bu ürüne adanmış olduğunu hissettirir. Onlardan kaçınmanız ve diğer yarışçıların üstesinden gelmeye çalışmanız gerekecek.Bu bölümde iki içerik sunacağım.
Oyun oyun sırasında herhangi bir talimat vermiyor. Otomobil daha ayrıntılı, daha keskin dokulara ve önemli ölçüde daha pürüzsüz bir performansa sahiptir.Bu oyunda, üç kalbe karşılık gelen üç hayat verilir. Şahsen, birinci şahıs perspektifini tercih ediyorum çünkü çok gerçekçi ..
Ayrıca, sürüş bölgesindeki araba modelleri: Almanya da oldukça takdir ediliyor. Bu oyun, öncekinden daha yeni içerik ve daha gerçekçi bir deneyim ile bekleniyor. Meşgul yollarda yürüyün, becerilerinizi dönüşlerden gösterin. Sürüş Bölgesi: Almanya, direksiyon simidinizi raylardan yükseltmenize yardımcı olacaktır. Size gerçekliğe yarış hissi veren motor sesleri ile çeşitli yarış pistlerinin tadını çıkarın. Oyun ve kontroller neredeyse değişmedi, ancak efektler veya hareket işleme hemen hemen ayarlandı. Her açı size farklı bir duygu verecektir. Sürüş becerilerinizi pistte ve başkalarının aksine gösterin. Meşgul yollarda sürün, diğer sürücülere karşı yarışın.

HappyMod
İndirmek