Dragons: Rise of Berk Mod + APK 1.83.11 Sınırsız para

Dragons: Rise of Berk MOD APK Icon
4.3
Uygulama ismi Dragons: Rise of Berk
Tür Simulation
geliştirici Ludia Inc
Boyut 105.3 MB
En son sürüm 1.83.11
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-04-07

Dragons: Rise of Berk açıklaması

Mod Özellikleri:

Ejderhalarınızı en iyi kahramanlar için eğitin

Dişsiz, Hıçkırık ile yeni bir arazi keşfi sırasında bir grup ejderha avcısı ile çatıştı. Sitemizden Dragon City ve Hungry Dragon'u deneyelim. Meade Hall ve Akademi, doğrudan ejderhaları etkileyen iki ana binadır. Genel olarak, oyunda takım, dönüşe dayalı ve taktik savaşlar içerir. Onları topladıktan ve Ejderhalara Getirdikten Sonra: Berk Modunun Yükselişi, onları eğitmeniz gerekecek En iyi kahramanlar, sağ eliniz. ve bölgeyi işgalcilerden korumak için güçlü ejderhalar. Barışı burada tutmak için derhal ejderhalarla hareket edin. Ancak, başka yerlerde hala ejderha avcısı grupları vardı. Bir inkübasyon döneminden sonra, ejderha yumurtadan çıkar ve savaşmaya nitelikli olana kadar büyümek için onlarla ilgilenmeniz gerekir.

Dragons: Rise of Berk MOD APK

Oyun size ejderhaları fethetme yolculuğu hakkında gerçek bir macera getirecek

Bununla birlikte, açıklığa kavuşturulması gereken iki sorun vardır. Akademi belirli seviyelere ulaştığında Meade Hall yükseltmesi gerekecektir. Dragon'un hızlı büyümesi için, en sevdiğiniz yiyeceklerle onlara dikkat edin. Dünyanın dört bir yanından ölümcül katil, korkunç kabus gibi 75'den fazla ejderha türü,… sadece bu değil, filmlerden 400'den fazla Dreamworks ejderhasını keşfetme fırsatınız olacak. ”Yeni toprakları keşfetmek için ejderha yumurtalarını arayın. Tüm topraklar “Ejderhalar Kitabı” nda belirtilmiştir, içinde gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Geçmişte, Vikinglerin ejderhaları öldürme fikri vardı, bir kişinin büyüdüğünü kanıtlama eylemidir. Araziyi güvende tutar. Bu gizli sırları ortaya çıkarma yeteneğiniz var mı? Bununla birlikte, huşu uyandıran güzelliğe sahip 60'tan fazla farklı ada var.
Her ejderha bir kart olarak simüle edildi. Bölgedeki barış ciddi şekilde tehdit edilir. Daha hızlı bir şekilde gelişirler, bu yüzden bazen oyuncunun dayanması gereken baskıdır. En sevdiğiniz ejderhalarla tekrar tanışın ve süper kahraman savaşçıları olmak için onları eğitin.Dragons: Berkin Yükselişi size önümüzdeki sonbaharın serin havasını taşıyan eşsiz bir esinti getiriyor.

Dragons: Rise of Berk MOD APK

Temel düzeyde bir ejderha oluşumu oluşturmak için

İçeriği Vikingler ve Ejderhalar Berk Land çevresinde dönüyor. Bunlar arasında en önemli olan Ejderhalar: Berk Mod Rise of Berk Mod, Google Play'den 10 milyondan fazla kurulum ile, sadece Ludia tarafından yayınlandı. Ejderhanı nasıl eğiteceğinizi seviyorsanız, lütfen bu oyunu makalenin altındaki bağlantılardan indirin. Özellikle, her yeni sezonda Gobber mevsimlik görevlerini ve etkinliklerini yayınlamaya devam ediyoruz. Yeni güncellenen sürümden yenilikleri keşfetmek için beni takip edin. Gizemli gizli formlarda görünürler, Berk'in barışını tehdit ederler.
Ancak, diğer birçok Viking böyle düşünmüyor. Runes, Balık ve Ahşap bu işler için temel malzemelerdir. Filmin içeriğini izlediyseniz, oyun çok tanıdık olacaktır. Her ejderha türünün kendi avantajları ve dezavantajları vardır.
Normal bir ejderha düzleştikçe yeni yetenekler kazandılar. Temel düzeyde bir ejderha oluşumu inşa etmek için, oyuncuların yumurta toplamak ve yumurtadan çıktıktan sonra ejderhalarla ilgilenmek gibi şeylerden başlamaları gerekir. Eşyaları yükseltmezseniz seviyeler sınırlı olacak ve yer eksikliği olacaktır. Bu, Vikinglerin bölgesidir, çok eski zamanlardan beri birçok gizeme sahiptir, ancak kimse bunları çözememiştir. Bir zamanlar huzurlu olan köyünüz artık kötülükle dolu karanlık bir güçle çevrilidir. Hıçkırık, Dişsiz Ejderhalar yetiştirme ve toplama liderleridir ve daha iyi düşmanlara saldırma yeteneğine sahip olmalarına yardımcı olur. Seviye ne kadar yüksek olursa, oyuncunun ihtiyaç duyduğu o kadar güçlü olur. İnsanlar ejderhalarla yaşayabilse de, hala bu ilişkiyi mahvetmeye çalışan kötü adamlar var. Sadece bu değil, Great Forge'un gücünü yükseltme fırsatı, Demir Depolama açılıyor.

Dragons: Rise of Berk MOD APK

Bu oyunun temel amacı Berk'i korumak ve ejderha yumurtalarını kurtarmaktır

Hıçkırık Berk'e geri döndü ve bu hem toprakları hem de ejderhaları tehlikeye attı. Ejderhalarda ortadan kaldırmanız gereken düşman budur: Berk Mod. Artık ejderhaları üzecek düşmanlık yoktu. Ejderhalar birçok farklı adada olacak, oyuncular her zaman birçok yeni ejderha toplama fırsatına sahipler. Kazanabilirseniz, çekici ödüller sizi bekliyor. Her ejderha için dövüş becerisini seçtiğinizde oyun oldukça basittir, sonra saldırmak istediğiniz hedefi seçin. Runes'i malzemeler satın alma, enerji, yükseltme ve eğitim ejderhaları gibi çoğu etkinliği gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz. Meatless, Stormfly, Hook Ward ve Skullcrusher gibi klasik isimler Dragons: Rise of Berk Mod daha da ilginç. Buna ek olarak, Meade Hall ve Akademi gibi binaların da inşa edilmesi gerekiyor.
Hıçkırık anavatanını ve sevdiği şeyleri korumak için ne yapacak? Berk'i koruyun ve ejderha yumurtalarını kurtarın. Bundan sonra, yumurtadan çıkmaları için kuluçka işlemine başlamanız gerekir. Seviyesi ne kadar yüksek olursa, o kadar çok ejderha bulabilir. İkincisi, Berk'in yeni üyeleri karşılamak için yükseltilmesi, geliştirilmesi ve genişletilmesi gerekiyor. Böylece, her zaman dişsiz eğitime odaklanın, böylece Berk dünyanın en ejderhalarıyla toprak haline gelir. Ve ejderhalar, malzemeleri otomatik olarak toplamanıza yardımcı olacaktır. En makul ejderha oluşumunu oluşturmak için dikkat edin. Onlar kimler ve onlar ne için? Ancak, şimdi köyün tehlikede olduğunu ve korumanıza ihtiyacı olduğunu bilmeniz gerekir.

Müthiş düşmanla savaşmak için güçlü ejderhalar toplayın

Dişsiz, arkadaşı, hıçkırık ve hafif öfkesi ile hikayenin ana kahramanıdır. Aksi takdirde, hangara gönderilecektir. Ejderhalar: Rise of Berk Mod size müthiş düşmanlarla savaşmak için güçlü ejderhalar koleksiyonuna sahip olma şansı veriyor. Ejderhalar: Rise of Berk Mod, rakip olarak birçok zorluk yaşayacak birçok şövalye var. Şimdi, potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için benzersiz güçlerini keşfedebilirsiniz. Festival sırasında oyuncular Dragon Ordusu'na rakiplerle savaşlara dönüştüğünde görülebilir. Hıçkırık ve dişsiz, Berk'i ejderha avcılarından korurken yeni türler bulmaya çalışıyor. Köy, yabancılar tarafından kötü bir etki halindeyken kalamaz.400'den fazla Dreamworks ejderha ve 75 ejderha türü muhtemelen toplanmanız için yeterlidir. Berk'teki tipik sonbahar verimlerinin çoğu hasatınıza getirilecektir.

Yeni yerleri keşfedin ve kendi ejderha ekibinizi oluşturun

Daha önce, Vikingler ejderhaları öldürme geleneğine sahipti ve bu her insanın olgunluğunu ve cesaretini yansıtıyordu. Bu, balık yakalama, ada için malzemeler ve yeni savaş becerileri toplama yeteneğini de içerir. Dişsiz için daha uzak toprakları keşfetme yeteneği de geliştirdi. Ana göreviniz, Berk topraklarını korumak için ejderhaları korumak ve beslemektir.Players, sadece bir yumurta olduklarında her ejderhaya eşlik edecekler. Sadece bu değil, 60'tan fazla ada hem ejderhaların ikametgahı hem de maceralarınızı keşfetmeniz ve fethedmeniz için bir yer.
Birçok oyun geliştiricisi bu filme harika oyunlar oluşturmak için ilham verdi. Hepsi aralarından seçim yapamazlar, oyuncular farklı topraklarda yeni ejderhalar toplamak için gitmek zorundadır. Dragons'u İndirin: Berk Mod Yükselişi Yeni Yerler Keşfedin ve Dragon Team'inizi sonuna kadar inşa edin. Orada durmamak, her seviyedeki görevler, Dreamworks Dragons karakterleriyle birlikte sizi bekliyor. Ejderhalar dünyasına geldiğinizde: Berk'in Yükselişi, sizin için ilk görev, belirli bir ordu inşa etmektir. Sıradan askerlerden geliyor ama üyeleri ana karakterlerden başkası olmayan sevimli ejderhalar.

HappyMod
İndirmek