Doors&Rooms : Escape King Mod + APK 1.2.1 Sınırsız para

Doors&Rooms : Escape King MOD APK Icon
3.9
Uygulama ismi Doors&Rooms : Escape King
Tür Adventure
geliştirici Mobirix
Boyut 186.27 MB
En son sürüm 1.2.1
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-03-20

Doors&Rooms : Escape King açıklaması

Mod Özellikleri:

Kapılar ve Odalar: Escape King, düşüncenizi değiştiren oyunlardan biridir

Ama biliyorsun, hayal ettiğinden çok daha zor. Girişte gördüğünüz kadar basit ve huzurlu değil, aslında oyun bulmacalarını çözmek ve sonuna gelmek için birçok şey yapmanız gerekecek. Ama üçüncü ve dördüncü odaya vardığımda terlemeye başladım. Ondan sonra ağlamaya başladım. Böylece, bunun gibi bulmaca oyunları gerçekten değerlidir. Ya da, meydan okumayı geçtikten sonra, odayı açmak ve sonra kaçmak için bir öncül yapmak için bazı özel eşyalarınız olacak. Yavaş başlamış olsaydım, daha dikkatli düşünmüş olsaydım ve ayrıntılara daha yakından baksaydım, bu kadar kolay dövülmezdim. Birkaç kez yukarı ve aşağı sonra uyandım ve kapı ve odalar oynamaya başladım: Kral Kral kontrol. Bulmacanın ne kadar süreceğini umursamadım, sadece ayrıntılı mantığa odaklandım ve dikkatle kapıyı açmanın bir yolunu buldum. Kapılar ve Odalar: Escape King aynı zamanda düşüncenizi değiştiren oyunlardan biridir.Amzun çok zor olması durumunda, bazı gizli ipuçları bulmak için oyundaki ipucu bölümünden yararlanabilirsiniz.

Doors&Rooms : Escape King MOD APK

Oyuncular uzun süre takip edebileceklerinden emin olabilirler

Bazen Google Play'deki bir oyunun giriş sayfasında gördüklerinize güvenmezsiniz. Sahneler ölüm unsurları olmadan oldukça huzurlu görünüyor, sıçrama görüntüsü yok, korkunç karanlık yamalar yok, arkasında ayak izleri yok. Zorluk seviyesi yükselecek ve daha yükseğe çıkacak, bu oda daha korkutucu ve kapıyı açmanın yolunu saklayan “hileler” gittikçe daha sofistike oluyorlar. Kapılar ve Odalar: Escape King, uzmanlar tarafından bir dizi soru, zorluk ve zorluk seviyeleri olarak da tercih ediliyor. Belki de bu oyunu kazanmak ve hor görmeye hevesli olduğum içindi, bu yüzden yenildim. Ancak aynı zamanda, tehlikeli nesneleri tespit ederken de güç kaybedersiniz, tersine, faydalı nesneler bulurken kendi gücünüzü artırabilirsiniz.
Oynamak için indirmeden önce de merak ettim. Böyle bir oyun oynayın, uzun süre takip edebileceğinizden emin olabilirsiniz. İlk olarak, eşyaları almak için geçmeniz gereken oda da güvenli değildir. Ürünün tam olarak mevcut olabileceği yer değildir, bu yüzden bazen tek bir yerde çok uzun süre kalmaz. Bu, beyninizi ve sabrınızı eğitmeniz ve mantığa odaklanmanız için bir oyundur. .

Doors&Rooms : Escape King MOD APK

Kapılar ve Odalar: Escape King, son derece ilginç görevleri olan bir bulmaca oyunudur

Cam kasayı kırın, anahtarı alın, sistemi çevirin, gizli numarayı bulun, diğer kapıyı açın ve sizi tutan odadan çıkın. Tüm görevler sadece budur. Gerçekten heyecanlandım çünkü sadece kolay görünüyordu. Sonra B'ye sahipken, bir yapmak için geri dönün, o zaman C'ye gidersiniz, bu tür bir şey. Doors & Odalar: Escape King oynamaya değer bir oyundur çünkü yukarıda bahsettiğim korkunç ve sinir bozucu meydan okumaya ek olarak, Geliştirici olarak sürekli olarak izliyor, yatırım yapıyor ve oyuna iyi bir taahhütte bulunuyor. Yeni odalar ve yeni eşyalar sürekli olarak güncelleniyor. Çok fazla tehlikeli ürün seçmesi nedeniyle oyun oynarsanız, bir şeyler bulmaktan endişe etmek yerine gücünüzü yükseltmeye odaklanın. Kendi bulmaca yeteneğinize meydan okumak ister misiniz? Kapılar ve Odalar Oyun: King'den hemen kaçın.

Doors&Rooms : Escape King MOD APK

Kapılar ve Odalar: Escape King, birkaç korku öğesi ile sadece bir bulmaca oyunudur

Korku unsurları dahil olmak üzere beyin tutma bulmaca oyunu. Ancak, oyuncuların flinch yapan şüpheli sakin. Adından da anlaşılacağı gibi, göreviniz bir dizi kapalı odadan kaçan kaçış kral olmaktır. Yani, bunlar bu oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken iki faktördür. Ve evet, bu çok zor. . Oyunla ilgili klipler boyunca oynamak oldukça kolay görünüyordu, resim güzel görünüyordu, bu yüzden indirmeye karar verdim. -Oces ve Odalarda Savaşlar: Kaç Kral Oyun bir tür meydan okuma sundukça gittikçe daha şiddetli hale geliyor: Bu odayı geçmek bir sonraki oda ortaya çıkaracak. Sezelif olarak, güç seviyelerine dayalı bir sistem var.
Buradaki tek fark. “Fakiness”. İlk olarak, 1-2 seviyesinden geçtim. Oyunu oynamak yeteneğinizi doğrulamak değil, deneyimlemek, kendinizi eğitmek. Bu sistem birden fazla seviye oynamanızı sağlar. Umarım biraz yardım ederler.

HappyMod
İndirmek