DIGIMON ReArise Mod + APK 99.9.0 Sınırsız para

DIGIMON ReArise MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi DIGIMON ReArise
Tür Roleplaying
geliştirici Bandai Namco Entertainment Inc
Boyut 125.58 MB
En son sürüm 99.9.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-05-30

DIGIMON ReArise açıklaması

Mod Özellikleri:

Digimon Reardise bir macera rolü oyun oyunudur

Bu oyun, oyuncuların kendisine Herissmon olarak adlandırılan bir Digimon'un oyuncuların telefonlarını ziyaret ettikten sonra ortaya çıkan spiral saldırılar adı verilen gizemli bir gücün saldırılarıyla mücadele etmesini gerektiriyor. Sadece bu değil, aynı zamanda diğer Digimon oyunlarının çoğundan daha fazla esneklik ve daha hızlı tempolu birçok yeni savaş mekaniği de sunuyor. Her oyuncu aynı anda birden fazla tahvil tutabilir, ancak herhangi bir savaş için her savaş birimini etkin bir şekilde kullanmaları veya kullanmaları gerekir. Bu nedenle, her savaş her zaman sürprizlerle doludur ve ödüller herkesin PVP faaliyetlerine aktif olarak katılması için benzersiz ve cömerttir. Ve daha önce hiç görmediğiniz bazıları bile olabilir. Örneğin, google hesabınızın oyuna erişirken kullanılmasını istemeyebilirsiniz. Dövüş mekanizması da çeşitli ve bol, oyunculara etkili ve en yüksek güç stratejilerini tasarlarken her zaman birçok yaratıcı fikir veriyor. Hepsi değil, karakter sanatı bile takdir edilecek bir şey. Bunun yerine, bundan kaçınmak için Digimon Reardise APK İngilizce'yi web sitemizden indirmeyi seçebilirsiniz. Bu yeni yolculukta dijital canavarlarınızla birlikte sevdiğinizi ve savaşmaya çalışın.

DIGIMON ReArise MOD APK

Digimon'un savaş etkileri ve becerileri tamamen uyarılacak ve rafine edilecektir

Her şeyden önce, Digimon'un savaş etkileri ve becerileri tamamen uyarılacak ve rafine edilecek, bu da her karedeki oyunculara en heyecan verici ve ferahlatıcı duyguları getirecektir. Oyuncu savaşları, çoğu içerik gerçek zamanlı olarak yapıldığı için her zaman zevk ve coşkunun doruk noktasıdır. Digimon'un gelişimi de mükemmel bir potansiyele sahiptir, oyun değerini çeşitlendirmek veya oyuncunun yolculuğu için ivme oluşturmak için her zaman yeni şeyler açar. Bu farklı seviyelere yalnızca belirli olanlar ulaşabilir. Diğerleri yapamayacaklarını kabul etmeleri gerekecek. En sevdiğiniz Digimon'un tümü burada mevcut ve hepsi her zamankinden daha iyi görünüyor.
Oyuncunun ilerlemesine dayanarak, yeni içerik herkese sonsuz eğlence getirmek için yavaş yavaş açılacak. Savaş sistemi, yeni ve benzersiz faktörlerle sıraya dayalı 5v5, her digimon'u birbirine bağlayan tüm oyuncular için her zaman yeni fırsatlar açacak. Herissmon adıyla gizemli Digimon aniden kendi akıllı telefonunuzun içinde ortaya çıktı. Bu ne anlama gelebilir? Ve şimdi, kendilerine spiraller çağıran bir grup saldırıyor. Güçlü büyümelerini izleyin, yanlarında savaşın ve sonra nihayet digivolve ..

DIGIMON ReArise MOD APK

Reardise'deki tüm Digimon benzersiz evrim sistemlerine sahip olacak

Her yerde tanıdık bir hayran favori Digimon var. Öyleyse, devam edin ve şimdi Android mobil cihazlar için Digimon Reardise'i indirin.Y. Bağımsız bir oyun olarak duruyor mu? Kesinlikle olduğuna inanıyoruz. Ancak, bunu anlamak için, oyunda yer alan farklı özellikleri bilmeniz gerekir. PS4 konsollarında Digimon Cyber ​​Sleuth oynadıysanız, Digimon Reardise grafiklerini ferahlatıcı bulacaksınız. Readise, şu anda Android mobil cihazlar için, türün en iyilerinden biri olarak işarete çarpıyor. Gelişmek önemlidir, ancak oyuncuların gelişmeye başlamak için her formda maksimum çıkarılması gerekir, böylece uzun vadeli büyüme için yeni bir potansiyel açar.Kigimon arkasında bu hikayenin sırlarını ortaya çıkarmanın zamanıdır. Bu oyunda, Android'de daha iyi görünen oyunlardan biri haline getiren konsol seviyesi görselleri ve efektleri vardır. Savaşmaya ve büyümeye devam ederken onları izleyin, sonra sonunda dijitaller. Hepsi güzel animasyonlar ve etkilerle sergileniyor. Oyuncular katılma koşullarını karşılıyorlarsa bu tür içeriğe katılabilirler ve ödülleri özellikleri geliştirmek veya yükseltmek için her zaman cömert, hatta nadirdir. Tamer olun ve kendi dijital canavarlarınızı “Digimon” olarak yükseltin. Bu yüzden, Android için yeniden oynatılırken dört gözle beklemek için bazı özellikler ve yönler şunlardır ... ancak, tüm Digimon tüm güç saflarını elde edemez.

DIGIMON ReArise MOD APK

Bu oyun, tamamen yeni bir oyun oluşturmak için Digimon franchise'dan tanıdık bir konsept kullanıyor

Ayrıca, büyük ve etkileşimli bir açık dünya uygular, maceranın tadını çıkarmalarına veya etrafında keşfetmelerine izin verir. Oyundaki dünya büyüktür ve çevrede sayısız aktivite veya rastgele etkinlik olacaktır. Tüm resimler ve tasarımlar Katsuyoshi Nakatsuru tarafından yapıldı. Ayrıca, APK'yı oyun mağazası üzerinden indirerek kendi mobil verileriniz ve depolamalarınızı kaydedeceksiniz. Hem insan ve dijital dünyalar risk altında olabilir. Digimon'u Alın APK Android İndirin Bugün. Yolculuklarında oyuncular için yeni olasılıkların kilidini açmak için tasarım. Ne olursa olsun, bu oynamak istediğiniz oyun. APK size Google Play Store indirmesinin dışında herhangi bir özel özellik vermese de, indirmek için hala bazı harika yönler ve nedenler var. buna bağ deyin. Bununla birlikte, bu sürüm savaş temposunu artırmak ve oyuncuyu daha esnek hale getirmek için tamamen yeni bir stil getirir ve 5'e kadar tahvil aynı anda kontrol edilmesine izin verir. Digimon dünyasıyla ilgili en iyi şey, savaş temposunu önemli ölçüde ve daha çekici hale getiren birçok kombinasyona sahip olmalarıdır. Eğer adı bir çan çalıyorsa, bunun nedeni, animasyon dizisinin orijinal karakter tasarımcılarından biri olmasıdır. Eğlenceli ve iyi görünümlü bir Monster Collector RPG oyunu için bir enayi iseniz, bu sizin için mükemmeldir.

HappyMod
İndirmek